- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болка...
Проблемът ми е следния - водя полов живот от половин година, на 18 години съм, ако това има значение. Със самото влизане всеки път ме боли, а по време на акта - няма болка. Просто всеки път в началото на акта докато влезе напълно и свикна има болка, която убива възбудата и т.н. Ще кажете може би че не съм достатъчно възбудена или отпусната, но не е така... Та въпросът ми е на някой случвало ли му се е подобно нещо и с времето минава ли ? Вторият ми въпрос е че от две седмици някъде когато го правим в началото на акта също изпитвам болка, но тя е по-пареща и много по-различна от първата... С приятеля ми дълго време не бяхме водили полов живот, тъй като имах здравословен проблем с усложения (цистит) и си мисля че може би тази нова болка се дължи на това... Но пак казвам е много по-различна - пареща и някак пронизваща... Моля за вашите мнения и съвети, въпреки че съм наясно, че няма от къде да знаете какво ми е. Просто търся сходни случаи на моя! Благодаря на всички предварително!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Mмм нещо не можах да разбера- изпитваш различна болка?![]()
Защото и на мен често ми се случва да ме боли отначало, въпреки че отдавна водя полов живот... Може просто да си по-тясна или да не си овлажнена достатъчно, не мисля, че е нещо, за което трябва да се притесняваш.
Значи тази болка (първата), която описвам първо наистина е само в началото. А другата се появи преди няколко седмици след като се излекуваб от цистит (бях болна 3 месеца от това и не можеше да водим почти полов живот, защото постоянно правехме изследвания и пиех антибиотици). След като се излекувах напълно бяха минали 3 седмици от както не го бяхме правили и сега ме боли по-различен начин с една много остра и пареща болка, съвсем различна от тази, която изпитвам по принцип и много ме е страх, понеже даже първия път не ме боля толкова, колкото сега... Дали се дължи на това, че не сме го правили дълго време или на цистита(болест на пикочния мехур, придружена с парене и кръв в урината) или е свързано с нещо друго???![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
съмняваме да е от цистита,3 месеца си се лекувала все пак,трябва да има някакво подобрение. А и моята приятелка я боли 1вите пъти като започваме,но след малко се оправя и и харесва. А и наистина все пак 3 месеца не сте го правили, ти си сигурно си тясна като девственица![]()
![]()
Станислава
Здравей, приятелко! Може ли да те прегърна? Но прегръдката води до целувка, целувката води до любов, а любовта-до секс. Та… може ли да те прегърна? (hug)
__________________________________________________ ______________
Ако си по тясно е нормално също така и ако не си достатъчно овлажненаняма страшно ахха ..
Значи първо разболях се през август, мина един месец и тогава го направихме, през следващите два го правихме от време на време и последния път не го бяхме правили само 2 седмиви и се появи острата болка... която няма нищо общо с онази, която преди изпитвах всеки път... Просто е ужасно парещо все едно ще ти се пръсне пикучния мехур, по-скоро пари, отколкото боли...
Пробвайте с някакъв лубрикант?![]()
Първото , което описваш е нормално . Много момичета с по - тесни ... я изпитват . А за втората 0.о не съм сигурна .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Дали не е нещо много по-сериозно, отколкото си мисля... ;/ ?
Ако толкова се притесняваш иди на гинеколог, защото в един тийнфорум, на дали някой може да ти помогне през десктопа. Аз мисля, че е от липсата на овлажняване. Пробвайте с лубрикант и, ако и така боли, иди на гинеколог.Първоначално написано от purple__love
![]()
Кога изпитваш това парене при по - дълбоко проникване , през цялото време или кога?
Тази болка я изпитвам най-силно при влизането и от време на време повреме на самия акт... Не мисля, че е отлипса на овлажниение, защото винаги съм хипер влажна. Просто е нещо, което друг път никога не съм изпитвала... Няма значение дали е дълбоко проникването... даже пръстче като ми пъха и пак боли по същия начин...
Мисля ,че е най - добре отново да се посъветваш с гинеколога си. Може да бъде от нещо недоизклекувано щом казваш ,че сега се е появило , а може и от нещо друго ...
Не мисля че в форума ще ти помогнем, отиди на генеколог!
Ми иди на гинеколог бе момиче!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()