- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбен ли съм?
Здравейте. Искам да ви попитам нещо. На 18 години съм, и съм в 12-ти клас, отначалото на учебната година забелязах едно момиче, което е на 13 години. В началото само я харесвах на външен вид, и мислех че е много, много сладка, обаче от няколко дни не спирам да мисля за нея, постоянно гледам нейните снимки, разпитвам приятелките и за нея, с една дума ставам и си лягам с мисълта за нея. Когато я видя, било то в закусвалнята или в училище се... Незнам как да опиша това чуство, когато я видя... Не спирам да мисля и да мечтая за нея! Кажете, според вас възможно ли е да съм влюбен в нея, въпреки че само веднъж съм общувал с нея - при запознанството ни?
Опознай я и когато я приемеш с всички нейни както добри така и лоши качества тогава пак ше си говорим ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Братле може да те съдят за педофилия![]()
![]()
Създадени сте един за друг..
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Ха-ха .. мацката много ще се зарадва или се радва,че един батко я харесва.![]()
"FromAutumToAshes"
Ква педофилия бре, мен? 4 години и половина! Мисля че е напълно нормална разликата!
Принципно не е много голяма разликата ама момичето е на 13 .. а ти ако евентуално тръгнеш с нея няма ли да искаш да я .. ?? А?Първоначално написано от ivankoynare90
![]()
Priceless .. <3
"Принципно не е много голяма разликата ама момичето е на 13 .. а ти ако евентуално тръгнеш с нея няма ли да искаш да я .. ?? А?"
Ми честно да ти кажа, съм готов да я изчакам колкото време е нужно, не ми е проблем.))))))
Не те энам влюбен ли си,не си ли.
Ама по-добре вместо да раэпитваш раэни хора эа нея и да гледаш снимки,по-честичко установявай пряк контакт с нея.
[size=7][b][u]fosse cos
Така по става ..Първоначално написано от ivankoynare90
![]()
Priceless .. <3
Общувай повечко с нея и сам ще разбереш дали си влюбен или не.
И спря да се върти за миг земята..
Разликата от 4 години е нормална при 20-24... Но при 18-13Ти си пълнолетен, а тя... има бая време докато и тя стане...Не знам колко време си способен да чакаш
Ама ако тоолкооваа много я харесваш - заговори я, направи и някой друг комплимент, предложи и реда си в лафката
и така.. контактувай с нея
![]()
Трагедията е пълна...
Не си флюбен, просто ти се ебе. Струва ми се, че осъзнаваш, че си 12 клас и искаш да ти се отвори парашута със секси зайка, а времето лека по лека изтича. Искаш да опиташ от соковете на младо пиче, но тук вече всичко си зависи от теб. Ако тя определено е яка, то не разчитай, че непременно ще тръгне с теб само защото си по-голям. И на теб ти трябва визия и тактика. В крайна сметка можеш да практикуваш ръчна гимнастика върху снимките и за успокоение на топката...![]()
пикае ли ми се?
Омг!На 18 си мисли!
Какъв е този въпрос?!
Ти си знаеш..к`во да ти кажа дали си влюбен или не ли?![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
"YouKnowImBetterThanYou
Не си флюбен, просто ти се е**. Струва ми се, че осъзнаваш, че си 12 клас и искаш да ти се отвори парашута със секси зайка, а времето лека по лека изтича. Искаш да опиташ от соковете на младо пиче, но тук вече всичко си зависи от теб. Ако тя определено е яка, то не разчитай, че непременно ще тръгне с теб само защото си по-голям. И на теб ти трябва визия и тактика. В крайна сметка можеш да практикуваш ръчна гимнастика върху снимките и за успокоение на топката... "
Глупако глупави, гнус ме е даже да ти отговоря, но ще го направя, защото така трябва. За това момиче което е на 13, и за което ви говоря, не съм си и мислел да я ч*кам, просто я харесвам, и не преставам да мисля за нея, но не като за секс обект! Да, наистина е "секси зайка" както ти я определи, но не заради секс я искам, да та еба в идиота. Да ти имам логиката, шизофреник скапан, според теб ако някой на 18 иска да има гадже което е на 13, значи задължително му се прави секс, така ли? Смешен си!
Първоначално написано от ivankoynare90
Ти си пълнолетен, а тя малолетна. Такава педофилия xD Дори не е непълнолетна (човек става такъв на 16-тия си рожден ден). Да те светна, ако не си на ясно![]()
Иначе просто се шегувахАйде и със здраве (:
недейте да съдите момчето ...![]()
ако питаш мен ... първо я упознай после ще решиш какво да правиш ...
вярно е 4 години са ама ти си пълнолетен и може да стане много лошо за теб ако ... (сештайте се) за това недей бърза ... не е само тя има и др мацки който са на 17-18:P
ай успех от мен ..![]()
Така говориш сега, но ако тръгнете съм сигурен, че след 3 месеца ще видим тема 'приятелката ми не иска да прави секс с мен какво да правя?' ..Първоначално написано от ivankoynare90
"lubomirky
Така говориш сега, но ако тръгнете съм сигурен, че след 3 месеца ще видим тема 'приятелката ми не иска да прави секс с мен какво да правя?' .. "
Абе, глупости. Предното ми гадже я чаках 4-ри месеца, и не ми беше особен проблем, така че знам какво говоря!![]()
А ако говорим за години чакане?Първоначално написано от ivankoynare90
all day... all night... what the fuck?!
"ScarletBite
А ако говорим за години чакане?"
Ми, ако искаш вЕрвай, и 2 години съм готов да я чакам!
Аман от идиоти. Не си педофил. Това, че я обичаш е хубаво, заговори я направи нещо и ако тя отговори на чувствата ти, всичко е ок. За секс не ти препоръчвам, докато не стане на 16. Дори и тя да го иска и да ти се моли. Това, че момче над 18 няма право да прави секс с момиче под 18 и че това е педофилия са пълни глупости. Има едно нещо наречено "възраст на съгласие" и тя е 16. След тази възраст, ако ще и на 78 да си, пак не могат да те съдят за педофилия. Но ако я изч*каш преди да е навършила 16 ще те съдят за педофилия и изнасилван, пък ходи доказвай, че тя го е искала и 10 годинки не ти мърдат. Ти казваш, че я обичаш и нямаш никакви сексуални мисли към нея, нали? Тогава изчакай до 16.
Ами 3?Ами 4?Първоначално написано от ivankoynare90
Дори и наистина да си готов да я чакаш толкова дълго (в което се съмнявам), как е възможно да си влюбен в нея, когато не я познаваш?
all day... all night... what the fuck?!
"ScarletBite
Ами 3?Ами 4?
Дори и наистина да си готов да я чакаш толкова дълго (в което се съмнявам), как е възможно да си влюбен в нея, когато не я познаваш?"
Абе, ти сигурно в следващ коментар ще кажеш и 10 години да я чакам? К'во толкова, 1 или 2 години няма проблем да изчакам.
"HristoGavrilov
Аман от идиоти. Не си педофил. Това, че я обичаш е хубаво, заговори я направи нещо и ако тя отговори на чувствата ти, всичко е ок. За секс не ти препоръчвам, докато не стане на 16. Дори и тя да го иска и да ти се моли. Това, че момче над 18 няма право да прави секс с момиче под 18 и че това е педофилия са пълни глупости. Има едно нещо наречено "възраст на съгласие" и тя е 16. След тази възраст, ако ще и на 78 да си, пак не могат да те съдят за педофилия. Но ако я изч*каш преди да е навършила 16 ще те съдят за педофилия и изнасилван, пък ходи доказвай, че тя го е искала и 10 годинки не ти мърдат. Ти казваш, че я обичаш и нямаш никакви сексуални мисли към нея, нали? Тогава изчакай до 16."
Хубаво мнение, обаче не съм казвал че я обичам, просто я харесвам, но не преставам да мисля за нея от няколко дни... Ще видим как ще се развият нещата.