.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Мега фен
    Спамиш ли, спамиш ли, дядо Попе?

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Спамиш ли, спамиш ли, дядо Попе?
    Ти явно да.

По темата: И аз се чудих как ще я обичаш, след като не я познаваш. Хубаво е, че поясни, че само я харесваш.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от ivankoynare90
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Ами 3?Ами 4?
    Дори и наистина да си готов да я чакаш толкова дълго (в което се съмнявам), как е възможно да си влюбен в нея, когато не я познаваш?"
    Абе, ти сигурно в следващ коментар ще кажеш и 10 години да я чакам? К'во толкова, 1 или 2 години няма проблем да изчакам.
    Пак питам - ами 3?Ами 4?
    Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво ебане ще паднееее... Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ами 3?Ами 4?
    Дори и наистина да си готов да я чакаш толкова дълго (в което се съмнявам), как е възможно да си влюбен в нея, когато не я познаваш?"
    Абе, ти сигурно в следващ коментар ще кажеш и 10 години да я чакам? К'во толкова, 1 или 2 години няма проблем да изчакам.
    Пак питам - ами 3?Ами 4?
    Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво е**не ще паднееее... Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня...
    Понякога и без да го истърве ще го уважът
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Не той ще си седи до 22 23 години девствен ноул проблем се пак ще си я чака да влезе в пубертета.

"ScarletBite

Пак питам - ами 3?Ами 4?
    Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво е**не ще паднееее... Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня... "

Ти внимавай да не си изпусна "средството за възпроизвеждане" в устата на оная дето те е родила...

"haritov

Понякога и без да го истърве ще го уважът"

Теб така ли те "уважавът", без повод, просто за кеф?

[quote="ivankoynare90"]"ScarletBite

Пак питам - ами 3?Ами 4?
    Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво е**не ще паднееее... Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня... "

не мисля че възрастта на която правиш секс определя до колко 1 момиче е свястно..
    I don`t care .. ;] ..

"FeelMyPain

Не той ще си седи до 22 23 години девствен ноул проблем се пак ще си я чака да влезе в пубертета."

Раздаваш визитки на хората, така както си раздаваш лайнопровода ми се струва... Титан на мисълта си, честно...

Ти внимавай да не си изпусна "средството за възпроизвеждане" в устата на оная дето те е родила...
    Алооо, педофил мазен, мери си приказките!Тъй като гледам, в близко бъдеще няма да си завреш "средството за възпроизвеждане" никъде, освен, разбира се, между собствените си пръсти...

"ScarletBite

Алооо, педофил мазен, мери си приказките!Тъй като гледам, в близко бъдеще няма да си завреш "средството за възпроизвеждане" никъде, освен, разбира се, между собствените си пръсти... "

Алоооо, куче лайняно, педофил е баща ти, сигурно си топи "чушлето" в устата ти щърба... Аз когато съм е*ал по кайлъка, ти си си лизал кучешкия хуйоприемач, смешник!

Алоооо, куче лайняно, педофил е баща ти, сигурно си топи "чушлето" в устата ти щърба... Аз когато съм е*ал по кайлъка, ти си си лизал кучешкия хуйоприемач, смешник!
    Така ли се говори на дама?Жалък си.Я ходи да сваляш онова дете и не ме занимавай.А пък може и наистина да ти пръснат задника в затвора, о, отявлен ебачо!
    П.С. Активното отричане (като това, което ти демонстрира), съчетано със словесно излеяние в подобен стил, обикновено е знак на потвърждение.Малко объркано стана, но изводът е, че подсъзнанието ти смята, че си педофил.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    "Принципно не е много голяма разликата ама момичето е на 13 .. а ти ако евентуално тръгнеш с нея няма ли да искаш да я .. ?? А?"

Ми честно да ти кажа, съм готов да я изчакам колкото време е нужно, не ми е проблем. ))))))
    Пък според мен скоро ще я вкараш в леглото.

Град
    София
    Така ли се говори на дама?Жалък си.Я ходи да сваляш онова дете и не ме занимавай.А пък може и наистина да ти пръснат задника в затвора, о, отявлен ебачо!
    П.С. Активното отричане (като това, което ти демонстрира), съчетано със словесно излеяние в подобен стил, обикновено е знак на потвърждение.Малко объркано стана, но изводът е, че подсъзнанието ти смята, че си педофил.
    Хах. Правото и психологията са ми страст. Т'ва, което казваш е така.

Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov

Само че не психологията - аз съм ти тайна страст, признай си

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ха-ха .. мацката много ще се зарадва или се радва,че един батко я харесва.
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Re: влюбен ли съм?

Кажете, според вас възможно ли е да съм влюбен в нея, въпреки че само веднъж съм общувал с нея - при запознанството ни?[/quote]

не разбирам как може да питаш хората дали си влюбен??? Любовта не е болест чиито симптоми да кажеш и някой си да прецени дали си болен от нея!! ..
    I don`t care .. ;] ..

Ами да ви кажа възможно е аз също съм влюбена в едно момче,което дори не ме познава.За да си влюбен всичко в нея трябва да те приканва.А от теб разбрах,че е така и да знаеш,че няма значение на колко сте години.Мн ще бъдете сладки заедно

Но се съмнявам,че родителите на момичето ще са на същото мнение

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov

Само че не психологията - аз съм ти тайна страст, признай си
    Признавам, признавам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от did4yty
    Ами да ви кажа възможно е аз също съм влюбена в едно момче,което дори не ме познава.За да си влюбен всичко в нея трябва да те приканва.А от теб разбрах,че е така и да знаеш,че няма значение на колко сте години.Мн ще бъдете сладки заедно
    Представи си, че той е пъпчив, мазен педофил, а тя 120 килограмова мазна свиня. Sweet!

П.П Това в кръга на шегата, разбира се.
    Мнението ми по темата е малко по-нагоре.

не си влюбен.физи4еско привли4ане се нари4а това
    I can't stop myself from loving you <3

Хмм...нека помисля Мисля, че не си!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Абе тука голямо спамене ,голямо нещо...
    та така по темата:Ами щом толкова я харесваш ,заговори я ,ако познаваш някоя нейна приятелка (още по хубаво).Но са прави ,не си струва ,хм точно защото е на 13 ,а ти на 18.Вярно понякога годините не са от голямо значение.Ама ти скоро ще тръгнеш си търсиш мома за женене ,пък ти си хлътнал по някаква 13 годишна пикла.Едва ли ще може да чакаш толкова много,по добре и според мен вземи си потърси някое момиче за зряла връзка.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си