- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбен ли съм?
Спамиш ли, спамиш ли, дядо Попе?
Ти явно да.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
По темата: И аз се чудих как ще я обичаш, след като не я познаваш. Хубаво е, че поясни, че само я харесваш.![]()
Пак питам - ами 3?Ами 4?Първоначално написано от ivankoynare90
Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво ебане ще паднееее...Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Понякога и без да го истърве ще го уважътПървоначално написано от ScarletBite
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не той ще си седи до 22 23 години девствен ноул проблем се пак ще си я чака да влезе в пубертета.![]()
18 - 13![]()
"ScarletBite
Пак питам - ами 3?Ами 4?
Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво е**не ще паднееее... Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня... "
Ти внимавай да не си изпусна "средството за възпроизвеждане" в устата на оная дето те е родила...
"haritov
Понякога и без да го истърве ще го уважът"
Теб така ли те "уважавът", без повод, просто за кеф?
[quote="ivankoynare90"]"ScarletBite
Пак питам - ами 3?Ами 4?
Защото след една година тя ще е на 14, а след две - на 15.Малко свестни момичета тръгват да се ебат на тази възраст.А дори и да се навие, най-много да влезеш в затвора... а там какво е**не ще паднееее... Внимавай да не изпуснеш сапуна на пода в общата баня... "
не мисля че възрастта на която правиш секс определя до колко 1 момиче е свястно..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
"FeelMyPain
Не той ще си седи до 22 23 години девствен ноул проблем се пак ще си я чака да влезе в пубертета."
Раздаваш визитки на хората, така както си раздаваш лайнопровода ми се струва... Титан на мисълта си, честно...
Алооо, педофил мазен, мери си приказките!Тъй като гледам, в близко бъдеще няма да си завреш "средството за възпроизвеждане" никъде, освен, разбира се, между собствените си пръсти...Първоначално написано от ivankoynare90
![]()
"ScarletBite
Алооо, педофил мазен, мери си приказките!Тъй като гледам, в близко бъдеще няма да си завреш "средството за възпроизвеждане" никъде, освен, разбира се, между собствените си пръсти... "
Алоооо, куче лайняно, педофил е баща ти, сигурно си топи "чушлето" в устата ти щърба... Аз когато съм е*ал по кайлъка, ти си си лизал кучешкия хуйоприемач, смешник!
Така ли се говори на дама?Жалък си.Я ходи да сваляш онова дете и не ме занимавай.А пък може и наистина да ти пръснат задника в затвора, о, отявлен ебачо!Първоначално написано от ivankoynare90
![]()
П.С. Активното отричане (като това, което ти демонстрира), съчетано със словесно излеяние в подобен стил, обикновено е знак на потвърждение.Малко объркано стана, но изводът е, че подсъзнанието ти смята, че си педофил.![]()
Пък според мен скоро ще я вкараш в леглото.Първоначално написано от ivankoynare90
Хах. Правото и психологията са ми страст. Т'ва, което казваш е така.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Първоначално написано от HristoGavrilov
Само че не психологията - аз съм ти тайна страст, признай си![]()
![]()
Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Кажете, според вас възможно ли е да съм влюбен в нея, въпреки че само веднъж съм общувал с нея - при запознанството ни?[/quote]
не разбирам как може да питаш хората дали си влюбен??? Любовта не е болест чиито симптоми да кажеш и някой си да прецени дали си болен от нея!! ..
I don`t care .. ;] ..
Ами да ви кажа възможно е аз също съм влюбена в едно момче,което дори не ме познава.За да си влюбен всичко в нея трябва да те приканва.А от теб разбрах,че е така и да знаеш,че няма значение на колко сте години.Мн ще бъдете сладки заедно![]()
Признавам, признавам.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
Представи си, че той е пъпчив, мазен педофил, а тя 120 килограмова мазна свиня. Sweet!Първоначално написано от did4yty
П.П Това в кръга на шегата, разбира се.![]()
Мнението ми по темата е малко по-нагоре.
не си влюбен.физи4еско привли4ане се нари4а това![]()
I can't stop myself from loving you <3
Хмм...нека помисляМисля, че не си!
![]()
Абе тука голямо спамене ,голямо нещо...
та така по темата:Ами щом толкова я харесваш ,заговори я ,ако познаваш някоя нейна приятелка (още по хубаво).Но са прави ,не си струва ,хм точно защото е на 13 ,а ти на 18.Вярно понякога годините не са от голямо значение.Ама ти скоро ще тръгнеш си търсиш мома за женене ,пък ти си хлътнал по някаква 13 годишна пикла.Едва ли ще може да чакаш толкова много,по добре и според мен вземи си потърси някое момиче за зряла връзка.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)