- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- щастливи ли сте?
4увствате ли се щастливи?ако да - защо?ако не-какво ви пре4и да сте щастливи?
I can't stop myself from loving you <3
Не се чувствам щастлива, защото всеки божи ден се намира някой (приятели, гадже, родители), който да ме изнерви до такава степен, че да ме разплаче иии да ...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами не особено много и то по много причини .. като започнем от т'ва,че един свестен приятел не ми е останал,всички нещо от сорта на '' ела,че ми трябваш '',пък и няма за кво да се хвана,че да кажа .. че съм щатлива.Поне все още имам покрив над главата си другите неща,като любов,приятелство и купони до среднощ за сега не ми трябват.Важното е да съм си здравичка,стигат ми 3-4 момиченца с които да се прибирам към къщи ..![]()
Аз съм неутрална от страна на всякакви емоции.
И спря да се върти за миг земята..
Макар, че много хора ежедневно и целодневно ми късат нервитесъм щастлива... "IGNORE" за всички, които ме дразнят
Истинските ми приятели ме правят щастлива, нямам проблеми в семейството, с приятеля ми също
в училище имам да оправям 1-2 оценки, ама това не ме притеснява особено
![]()
Трагедията е пълна...
Да, мисля, че съм щастлива. Гаджето ме радва, оценките има 3 месеца да ги оправям, вкъщи всичко си е супер и след 9 дена имам Рожден ден![]()
Аз съм щастлива като 5-годишно келеме, получило корекомско яйце по Великден.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами мога да кажа че съм щастлива,защото разбрах доста неща които ще са ми от полза за в бъдеще![]()
НЕ, не съм щастлив..
1. Постоянно проблеми в къщи нон стоп се караме с Мама.
2. Училището започна яко гадно ( от към оценки )
3. Няам гадже в момента,когато си хвана вече не искам да имам гадже, до ся никога не съм се влюбвал.
4. Баба ми е болна от рак лекарите не и дават повече от година.
ако си на мое място ти би ли бил/а щастлив/а ?!
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Невероятно съм щастлива просто защото съм обичана и обичам!![]()
Same hereПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
+1 и аз съм така,но понякога не мисля за нищо,мисля само за себе си особенно ако някой ме нарани(гаджето например ме зареже) еми тогава ми е нещастно няколко дни после вече вдигам главата и си живея живота все пак не е единствения,щом така е решил че не съм за него,ок,аз ще свикна с това че не съм част от живота му,но той губи не аз.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Определено съм щастлива ,имам си приятел от година и половина ,който е най-хубавото нещо до момента в живота миДо себе си имам прекрасни хора ,които ме подкрепят ,както и аз тях
Какво повече ми трябва ?!
![]()
не мисля че съм от най-щастливите хора ..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
и да и не .. имам всичко за което съм мечтала, но винаги чувствам че нещо ми липсва![]()
Да определено се чувствам щастлив поради факта , че съм истински обичан от най-истинският човек на тази планета.
Всяка една усмивка е изкуствена...
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Всяко зло за доброПървоначално написано от MadeOfWater
![]()
Имам всичко необходимо, за да се чувствам добре.
За да съм щастлива, ми трябва само още едно НЕЩО![]()
Someone somewhere is made for you !
Даа...
Във грипна сме до края на другата седмица, как да не съм щастливаа ??![]()
![]()
Тук не става ли въпрос заради каква причина сме щастливи в любовта а не дали сме щастливи по принцип?Първоначално написано от crazymm
А и още един въпрос към девойката TheCinderella какво не ти е достатъчно още за да бъдеш истински щастлива?Май ти се яде бой а
![]()
Първоначално написано от mgxpower
Тихоо![]()
![]()
Някой ще спи на двора ама айде![]()
Първоначално написано от mgxpower
Да - ти! \/