- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- щастливи ли сте?
Ами не бих казала, че съм нещастна...Ама защо, как... не знам
![]()
еlsy![]()
В момента? Не. Попринцип? Не.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
До скоро мислех,че не съм.После се разболях и разбрах колко малко му трябва на човек за да е щастлив.Сега съм на никъде,бъдещето ми е прецакано,а аз по-щастлива не мога да бъда!
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Не мога да кажа, че съм щастлив. Нашите от 2 год. са в Испания и определено е много тежко да живееш самичък, но какво да се прави такъв е животът.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
И аз да бях на твое мястоо...Първоначално написано от Scouser
Не осъзнавам, че съм щастлива... значи съм!![]()
all day... all night... what the fuck?!
Щастлив съм, гледайки слабоумните отрепки, които ме заобикалят.
Ала уви, нещастен съм, защото не мога да ги накарам сами да се видят :/.
Не, ще eба майката на някой![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Точно в момента съм тъжен. По много причини.
Иначе по принцип съм доволен от живота си. Работя по въпроса за щастието ми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
в момента не.Но иначе не можете да си представите колко щастлив човек съм,а ся ми е скапано.Искам да съм щастлива в тоя шибан свят дето секи е нкъв начомерен и депресиран,а аз май вече изпадам в истерия,тъй че....до после![]()
![]()
Еми определено не съм щастлива, не че по принцип съм, но просто сега съм в някакъв депресиращ период...Всички ми пречат да съм щастлива - родителите ми, приятелите ми, неприятелите ми, самата аз дори си преча...Трудно е за обяснение, но всичко изведнъж се срутва над главата ти и затъваш и затъваш...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
По принцип аз съм щастлив и усмихнат човек.
А в момента съм напълно съсипана и унищожена![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
То и аз така си виках в началото, ама вярвай ми не е така, както звучи.Първоначално написано от TheMadHatter
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Чувствам се щастлива, да, защото обичам, имам хора до мен които ме подкрепят, винаги имам на кого да се доверя![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
За някои неща съм щастлива. Не ми е скука, всеки ден ми се случват интересни неща, усмихвам се и се смея.
Но... не, не съм. Поне не изцяло, от дни насам ми е зле... заради едни неща...![]()
щастлива съм без причина![]()
Ами.. щастлив съм![]()
Обичам едно момиче , както и тя мен. Имам всичко ... искам винаги да се чувствам така
![]()
![]()
не.
липсва ми бившата, въпреки че съм с друга. нещо не е в ред
определено съм щастлива-смятам,че изживявам всеки един момент пълноценно и не пропускам нито 1 прекрасен детайл от живота..имам най-страхотните приятели,най-невероятната майка и ангел ,който винаги ще бди над мен..боря се сега за мечтата си и уча усърдно да ме приемат където искам и вярвам,че ще успея![]()
И да и не.Щастлив съм понеже имам семейство и приятели ,които ме обичат.Липсата на момиче ,което ме обича и желае обаче си е кофти бреме :P