- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- щастливи ли сте?
и аз съм същия.Първоначално написано от miShle
бърка ми в здравето просто!! не можеше ли поне господ да го направи малко по-кадърен, да не го псувам по цял ден!! гаден уиндоус! гаден бил гейтс!![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
Относително е. Не мога да кажа .. При мен винаги нещата са сложни,просто съм такъв характер.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Hilary_
същото,или да ме накара да откачам и да не мисля какво говоря![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не, не съм щастлива... случва се някой да ме накара да се усмихна, но като цяло не се чувствам щастлива...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Я стига!Стегни се и продължи напред.Не се измъчвай.По-добре да загърбиш всичко и да гледаш да си щастливаПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
п.п.Не ме нападай.Просто се опитвам да ти дам съвет![]()
Общо взето,да ; )
Само теб обичам разбери.
Моля те, не си отивай ти.
Само теб обичам разбери.
Искам те, до мене остани.
![]()
![]()
![]()
Хах аз нямам и намерението да те нападам повече...Първоначално написано от kindergarden
Дори ако искаш вярвай ми е малко тъпо че се държах така с теб... А относно съвета ти... опитвам се обаче нищо не е същото...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Аз пък съм щастлива. Много щастлива. Имам приятели, на които много държа и те на мен също. Имам родители, които са просто страхотни и съм супер радостна от факта, че ме приемат като голям човек вече и не ми забраняват. От материална гледна точка имам всичко, което ми е нужно. Имам силата да стоя настрана от нещастието. Относно образованието ми всичко върви в такава посока, каквато съм си избрала. И най-важносто имам възможност да променя нещата, които не ми харесват. Ами чувствам се изключително щастлива.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да, чувствам се щастлива. Имам супер стойностни приятели, които държат на мен, както и аз на тях. Когато съм имала нужда - винаги са се отзовавали. Скоро не съм се карала с наще и гледам да не го правя често, защото не е в моя полза, както и в тяхна. В училище - гледам да нямам проблеми, уча си редовно и към насоката, която исках. И в момента изживявам уникалното чувство да си влюбен. (споделено) Какво повече мога да искам?![]()
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
свободно мога да кажа 4е ве4е съм адски щастливааааа..![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Не е смешно :P Мен и усмивката и погледа ...Първоначално написано от misslowe
![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Значи според вас да си щастлив значи всеки ден да ви се случват само неща, които вие искате да ви се случват, никой да не забелязва грешките ви, за да не ви критикува и да не проронвате нито сълзичка?Първоначално написано от balu4ka
![]()
За мен щастието не се състои в това. И всеки ден да ми се случват неприятни неща, аз пак мога да съм щастлива. А дали в момента съм...
Ами, да. Щастлива съм. Имам си всичко. Уча в престижна гимназия, доволна съм от съучениците си. Имам в предвид - не са някви простаци. Приятелите ми са страхотни. Не знам точно как се случи на мен, но съм много благодарна за това, че ги имам до себе си. Имам приятели и момичета и момчета, така че, мога да говоря за всичко с тях.
В семейството ми нещата се развиват много добре. Вече почти не се караме.
Където и да отида имам компания.
А приятелят ми, специалният човек в моя живот, направо ме очарова всеки ден. Доволна съм и от себе си, че успях да запазя връзка с момче толкова дълго време. Радвам се, че дори да се виждаме два пъти седмично, той не спира да ме обича и е с мен безрезервно.
Какво повече му трябва на човек?!![]()
да, щастлива съм... имам си чудесен приятел.. приятелка, на която мога да разчитам..както и тя на мен ... класа ми е страхотен, в хубаво училище съм... разбирам се перфектно с майка ми ... като цяло гледам да се абстрахирам от злобни коментари и да обръщам внимание само на сериозни проблеми и да ги разрешавам с усмивка...всички около мен да са здрави и щастливи и така.. няма какво повече да се надявам..
Лепсва ми любов,и по-специално 1 човек в друго отношение мисля,че съм![]()
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не , всичко си и*ало майката![]()
Щастлива съм на половина.Липсва ми само човек който да ме обича и подкрепя...Но и това,ше се решии :P
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Не бих казала, че съм щастлива.. едва ли има на какво да се радвам в момента, любовта не ми върви, училището също, вкъщи да не говорим...
да. щастието може да се крие на толкова много места, за които човек дори и не подозира. това ми дава надежда. а надеждата е стъпка номер 1 към щастието![]()
REGGAE BOOM <3
Не. Хората ми пречат.
П.П.Бясна нужда да се напия и да разстрелям някого.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Щастлива съм. Без причина.![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
В един голям процент от времето - не съм.
И ме е яд, толкова ме е яд, защото съм супер неблагодарна и неоценяваща това, което имам.
Но просто го няма него. Толкова е невъзможно. И не мога да съм щастлива, знаейки, че той е там някъде, но не е мой.
Ми нали знаете, че в момента, в който се запитате дали сте щастливи, спирате да бъдете. Донякъде е вярно, щастлива съм, когато съм сред компанията, спред приятелите и семейството ми. И същевременно съм тъжна, чувствам се празна....
I know I should stop believing ... !