.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: пудра

пудра

искам да ви попитам откъде бих могла да си закупя класическа пудра (сори че не пускам пик ама съм нова и не ми дават да пускам линк) имам впредвид такава с пухче ако бихте могли да кажете някой магазин или бг сайт от който да си я поръчам надявам се да сте ме разбрали

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Май вече много рядко се срещат такива пудри. Но пък във всеки козметичен магазин се продават отделно такива пухчета. Можеш просто да си купиш пудра и отделно пухче.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Май вече много рядко се срещат такива пудри. Но пък във всеки козметичен магазин се продават отделно такива пухчета. Можеш просто да си купиш пудра и отделно пухче.
    Мда.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Таква пудра имаше май месец или юни в каталога на Avon с позово пухче беше,но сега нз дали я предлагат вече,иначе в магазините не съм виждала

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Таква пудра имаше май месец или юни в каталога на Avon с позово пухче беше,но сега нз дали я предлагат вече,иначе в магазините не съм виждала

поръчах си я ама не съм доволна .. на опаковката пишеше, че уж пудрата била вътре в пухчето, а като си слагах нищо такова нямаше

Sladurchoo ако ти се занимава би ли го снимала да го видя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си