Цитирай Първоначално написано от torresinho
1.С едно момиче се харесваме много.Така целувки,всичко ... онзи ден ми видя една смучка.Питах я сърди ли се и тя каза(цитирам): "Та ние не ходиме,за какво да ти се сърдя" ... Учуди ме това,но си замълчах.До сега съм имал връзки,в които не е трябвало да питам момичетата - "Искаш ли да ходиме" ... Но тук най-вероятно няма да мина без въпроса.Та ... как да го задам,за да не може да ми откаже ... романтика,небрежност .. ??
2.Тук е другия проблем - моят най-добър приятел я харесва и ревнува.Много хора ми казаха да си запазя приятелството,но аз мисля,че ако ми е истински приятел,ще ме разбере.

Моля давайте съвети !!
БЛАГОДАРЯ !!!
1. С едно момиче се харесвате много, целувате се, всичко... Ти се появяваш със смучка и въпреки това си изненадан, че тя не се сърди, защото, видиш ли, не мислела че ходите... Мега тъпо.
2. Гаджето е до време, приятелите - и те. Много малко хора остават за постоянно в живота ти. Така че поговори с приятеля си, кажи му, че и ти си я харесваш и виж кво ще стане. И ти трябва да го разбереш, и той теб. Намерете компромис.