Здравейте, не съм сигурна че тази тема е за тук, но реших да ви попитам за съвет..
мисля че направих голяма грешка спрямо момчето което обичам. Ние не сме заедно от вече към 7 месеца,но аз все още го обичам! След като скъсахме стана нещо, което мен много ме нарани >>
1 ден той дойде в нас уж да говорим за нас..както си говорихме той каза,че му се ебе..отвърнах му,че не искам .. въпреки това по някакъв начин стигнахме до стаята ми и от там вече той започна да ме целува и да спуска ръце по тялото ми..аз отново му казвах че не го искам, ама той като че не ме слушаше беше върху мен..събути панталони и накрая аз се оставих да правим каквото ще правим..
след време разказах за тази случка на 1 приятел..много хора казват, че е нещо като изнасилване, но аз винаги казвах че не е така смисъл не го приемам така..никога не съм казвала "ТОЙ МЕ ИЗНАСИЛИ" както и да е..
преди няколко дена ТОЙ разбра че съм казала на някои хора за това и от техните усти е изглеждало много изопачено не знам какво точно са казали но аз казах това което споделям и с вас..
чувствам се супер гадно заради всичко и сега съжалявам,че съм споделяла изобщо с някой..
Той е прекрасен човек и каза че не ми се сърди, но на мен вече 2ри ден ми е супер гадно..
Дайте ми съвет какво да направя, да правя ли нещо ..кой знае за каква ме мисли а найй-гадното от цялата история е че аз го обичам, а той преди 1 седмица ми каза,че вече няма нищо към мен и въпреки това..не искам в очите му да съм ужасна ;(
Съжалявам много, че е толкова дълъг разказа ама нямаше как да го съкратя повече..
ПОМОГНЕТЕ МИ!