- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- грешка към човека когото обичам..
Нямало да го позволи и трети и пети пак ще си разтвориш краката за него той пак ще те мине ще си го начешеще си го прибере и пак по живо по здраво евала на всеки , който си е намерил една такава наивница на повикване като теб айде съвземи се малко ти ако не си искала нямаше да го позволиш ... явно не си знаеш цената моето момиче , което е доста жалко и говори зле за теб ! Не искала нямало какво да направи момичета са бивали пребивани опити за изнасилване и пак са се спасявали а ти..
![]()
![]()
маа чакай аз не го обвинявам в нищо, аз казвам какво стана.. просто не искам да ме мисли за ужасна зарди тва че съм разказала...и търсих съвет и мнения аз казах че се оставих??Първоначално написано от mgxpower
I don`t care .. ;] ..
Ами к'во да ти кажа. Ти и' каза това, което аз предпочетох да и' спестя. Момиче, по-добре ни послушай. Няистина си много наивна. Тепърва в живота ще се сблъскваш с много подобни и по-трудни ситуации. Не свеждай глава. Трябва да се научиш да бъдеш и лоша, и злобна. Око за око, зъб зъ зъб!Първоначално написано от mgxpower
Айде, дано ти дойде акъла...