.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Нямало да го позволи и трети и пети пак ще си разтвориш краката за него той пак ще те мине ще си го начеше ще си го прибере и пак по живо по здраво евала на всеки , който си е намерил една такава наивница на повикване като теб айде съвземи се малко ти ако не си искала нямаше да го позволиш ... явно не си знаеш цената моето момиче , което е доста жалко и говори зле за теб ! Не искала нямало какво да направи момичета са бивали пребивани опити за изнасилване и пак са се спасявали а ти..

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Нямало да го позволи и трети и пети пак ще си разтвориш краката за него той пак ще те мине ще си го начеше ще си го прибере и пак по живо по здраво евала на всеки , който си е намерил една такава наивница на повикване като теб айде съвземи се малко ти ако не си искала нямаше да го позволиш ... явно не си знаеш цената моето момиче , което е доста жалко и говори зле за теб ! Не искала нямало какво да направи момичета са бивали пребивани опити за изнасилване и пак са се спасявали а ти..
    маа чакай аз не го обвинявам в нищо, аз казвам какво стана.. просто не искам да ме мисли за ужасна зарди тва че съм разказала...и търсих съвет и мнения аз казах че се оставих??
    I don`t care .. ;] ..

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Ами к'во да ти кажа. Ти и' каза това, което аз предпочетох да и' спестя. Момиче, по-добре ни послушай. Няистина си много наивна. Тепърва в живота ще се сблъскваш с много подобни и по-трудни ситуации. Не свеждай глава. Трябва да се научиш да бъдеш и лоша, и злобна. Око за око, зъб зъ зъб!
    Айде, дано ти дойде акъла...

емм дано МЕррСИ много
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си