.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Остра и пареща болка при секс...

Проблемът ми е следния - водя полов живот от половин година, на 18 години съм, ако това има значение. Със самото влизане всеки път ме боли, а по време на акта - няма болка. Просто всеки път в началото на акта докато влезе напълно и свикна има болка, която убива възбудата и т.н. Ще кажете може би че не съм достатъчно възбудена или отпусната, но не е така... Та въпросът ми е на някой случвало ли му се е подобно нещо и с времето минава ли ? Вторият ми въпрос е че от две седмици някъде когато го правим в началото на акта също изпитвам болка, но тя е по-пареща и много по-различна от първата... С приятеля ми дълго време не бяхме водили полов живот, тъй като имах здравословен проблем с усложения (цистит) и си мисля че може би тази нова болка се дължи на това... Но пак казвам е много по-различна - пареща и някак пронизваща... Моля за вашите мнения и съвети, въпреки че съм наясно, че няма от къде да знаете какво ми е. Просто търся сходни случаи на моя! Благодаря на всички предварително!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Значи, преди акта трябва да си добре овлажнена. Ако се налага използвайте лубрикант. За парещата болка- и аз я имах преди известно време, вероятно е защото не си правила секс отдавна. Пак, трябва да си добре овлажнена, за да не боли

ами преди няколко месеца се случи така, че не го бяхме правили заради въпросния цистит и антибиотиците 1 месец и когато го направихме след толкова много време - пак не ме болеше така, както сега.... а сега не го бяхме правили само 2 седмици и нищо по-различни не сме правили, а болката е толкова остра... и пари - по-силна отколкото при първия път. Понякога продължава по време на целия акт и се налга да спрем, понякога пък не я усещам... Била съм неувлажнена и ме боли по съвсем друг начин, а сега дори пръстче да пъхне - пак ме боли ужасно...
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Да и при мен е така и то всеки ден, но с разликата 4е мен ме боли само докато влезе.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Да и мен ме боли всеки път в началото, нормално е. А другата болка не мога да си я представя какво представлява така, както я описваш, но е твърде възможно да е заради цистита, да.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има ли определена поза, която да засилва болката?
    Епилираш ли се? Да не би кожата ти да е с нарушена повърхност заради епилацията и това всъщност да ти създава проблеми?
    Ползвате ли лубрикант?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си