Здравейте, аз съм г/д същата като rinktt само че искам да се пробвам и за САЩ и Англия. Пролетта ще взема CAE преди няколко дена карах пробен и го минах с A, но не искам да бързам. Мисля края на лятото до врема TOEFL и евентуално SAT като се чудя дали имам шанс. Ходя на курсове по английски. От март отивам в група за C2, но се съмнявам ще до края на 2013 ще съм готова да взема CPE. Леля ми живее в Америка и е на мнение, че ще успея да се подготвя, тя до колкото проучи, документите могат да се дадат до 2рия срок на 12 клас. И все пак да ви питам и вас така ли е? И за Англия някой ако знае как стоят нещата. Другото, което ме притеснява е, че нямам извънкласни дейности, а до колкото разбрах и тях ги гледат, та се чудя на какво да се запиша. В училище мога чак за 12ти клас да се запиша на някой клуб, но дали няма да е късно.. За САЩ ще ми трябва и САТ 2, amk933 моля те ако можеш обясни ми по- подробно какво представлява, струва ми се доста трудна да се вземе, аз мислех математика и някакъв език да взема. И последно кажете ми реално ако се скъсам от учене имам ли шанс за престижните университети в Америка или Антлия при положение, че дипломата ми няма да е пълно 6, най-вероятно към 5-75. Благодаря много.