Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
Цитирай Първоначално написано от didivid
За курсовете.. Де да знам.. аз още не съм тръгнала, но мисля от втоиря срок да почвам. Ти кой клас си?
Фондация Кирил и Методий се намира в София и май е единственото място, което предлагга курсове за ТОЙФЕЛ и САТ. Или ако не е единственото, то поне сигурно е най-доброто, защото всички, които се готвят за тези изпити ходят там.
Ти сама можеш да си прецениш кога да започнеш, зависи какви са ти знанията. Аз направих приемерен САТ и покрих малко повече от 50% (1430/2400 - без есе), което е добре, предвид това, че НИКОГА не съм се готвила специално за САТ. И за това мисля, че като изкарам един курс и реша 10 теста ще се подобря и на реалния изпит ще изкарам поне 2000 точки! Стискайте пaлци!

А за университетите, не знам как е "актьорскo майсторство" на английски, но виж дали тук ще намериш нещо!
http://colleges.usnews.rankingsandre.../best-colleges
Ами 8ми съм! A ти?
Aз съм десети. Аз питам само инфомативно де. Според мен е рано да тръгваш на курсове за ТОЙФЕЛ и САТ, даже на мен ми казаха, че съм малка и най-рано може втория срок... сега де на 10ти клас.. Има време, не се притеснявай, а и ти докато трябва да кандидатсваш, може да има разни промени по изпитите и процедурите!