- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добре де как да го разбера дали ме харесва ? На 14г.,м0миче
Проблема ми е там , че немога да рзбера дали едно момче ме харесва или не! С него се познаваме от тази година , защото се паднахме в един клас - от септември значи иии ми д0падна супер много ама наистина и п0 външност ии след време и по характер ! Той ме намери в скайп ии п0степенно почнахме да си пишем честичко .. все повече ии п0вече ! Само да добавя че винаги т0и ми пишеше пръв ! По едн0 време ме пита к0го харесвам 0т даскалот0 ии ми каза , че няк0й му е казал к0го харесвам ! От там аз се сетих , че ник0й няма да тръгне да му разказва нещо за мен , ак0 т0й сам не го попита! Иии вече сери0зно почнах да се замислям дали т0и изпитва някакви чувства към мен .. или не ! Споделя ми с к0го е х0дил преди , праща ми хр0нология с миналите си гаджета ии иска ии аз да му сп0делям с к0го съм х0дила предии ии к0го харесвам сега ! Дали не ме има пр0сто за фр ? Или има и нещ0 друг0 ? Как мислите ?
![]()
Да н0 какъв интерес ? Защот0 аз имам също интерес към м0ите фр![]()
Трудно ли ти е да го питаш ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Какво очакваш да ти кажем: "Да, обича те!" ??Наистина той проявява интерес към теб и съм сигурна 99%, че е нещо повече от интерес към приятел. Но съм съгласна с Jumbie483, просто питай
Ей, нали не се засегна от първото изречение? : P
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
ем той направо ти го казва![]()
ААаАаА за наденицата ли питате?
Много благодаря за к0ментаритее![]()
![]()
Вече съм п0чти сигурна какв0 да правя !
Според мен има някакъв интерес и то не може да се скрие според начина по който казваш че се държи, но все пак това с хронологията и бившите е голяма простотия! Се едно аз да взема скайпа на някое момиче което харесвам и имам подозрения ,че и тя ме харесва и когато тя ми пойска снимка да и пратя снимка на която се целувам с бившатанали разбираш ,че е ТЪПО
![]()
![]()
![]()
А аз знам че е тъп0 ама т0й сигурн0 ми г0 казва защ0то има приятелски чувства към мен .. Много е тъп0 даже да ми праща хр0н. с бившата си ама т0й май не ме харесва ии ме има пр0сто за фр![]()
![]()
![]()
Именн0 за т0ва направих темата - за да си изкажете мнениет0 дали ме има за пр0сто фр или ме харесва
![]()
Мерси за к0ментарчет0![]()
питай го![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
според мен те харесва , щото аз съм момче и правя същите работи (без хронологията) когато харесвам едно момиче.но всички са прави.да го питащ е най-лесно![]()
![]()
Eми ние или поне аз не го познавам и не мога да ти кажа дали те харесва или не..Първоначално написано от ewah
Най-добре върви и го питай коя харесва..Но не директно,"а по заобиколен път"..Например както той те пита "Кого харесваш" и ти го питай същото
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Момиче действай 100% това момче си пада по тебе !![]()
![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Той спря да ми пише в скайпНемога да му пиша аз , защото ме е срамм
Какво да правяя ак0 отхвърлим идеята да му пиша първа ?
![]()
е ко срамно има ти да му пишеш първа? сигурно си мисли,че той ти се натрапва и е спрял да ти пише и си мисли, че не го харвсвашза тва ти му пиши първа
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
От личен опит знам, че голяма част от мъжете обичат решителните момичета, аз ще ти кажа какво да направиш и какви последствия може да има от това:
1. Вярвяй в себе си - за да накараш и него да повярва в теб, първо сама трябва да вярваш, че можеш да имаш всеки по всяко време и че всеки е заменим - ако му го покажеш, тогава когато покажеш чувствата си към него, той ще е поласкан, че си избрала имено него
2. Покани го да излезнете - не е нужно да е супер официялно, просто му кажи, че ти е тъпо и искаш да се видите - искаш да се видиш точно с него
3. На срещата се дръж много причтелски, за да го пообъркаш, а накрая му кажи, че оценяваш факта, че е излезнал с тебе...
4. Пиши му ти, но не много често, за да не станеш много настъпателна (вероятно е спрял да ти пише, защото не предприемаш нищо - днешните мъже се страхуват да не бъдат отхвърлени)
5. Питай го какво обича да прави (ако вече не знаеш) и го правете заедно - така ще те оцени като приятелка - спечелиш ли го така, другото е само въпрос на време
Ако подейства - ще постигнеш целта си
Ако не подейства - ако правилно разчете сигналите ти най-много да ти откаже да се видите, ако го направи не се спичай - НИКОГА не показвай на един мъж, че те е наранил, (е, не никога, но на този етап) ако искаш да си запазиш достойнството. Просто си представи, че се обаждаш на приятелка и на нея не й се излиза - е, какво може толкова да стане - поне ще знаеш
P.S. - Моят приятел го свалих много детински - пак по скайп и играехме денонощно на Истината или се Осмеляваш ахахах и подейства
УСПЕХ!!!!!!! Само не се предавай - това е хубавото в днешно време - вече ние можем да действаме![]()
Ейй мерсии много че си се п0старала да ми напишеш к0ментарчееИ теб ще те п0слушаам !
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен пък, неможе да не си пада по теб ако толкова се интересува от бившите ти и така нататък, питай го по Skype кой харесва и многооооо настоявай за отг. ако той пак неиска да ти каже - му кажи, че ще му кажеш кой харесваш ако той ти каже пръв, а и няма нищо срамно да го попиташ дали те харесва (ама по Skype за да можеш после да изтриеш съобщението, за да няма доказателсвва че си го питала)
сори не можех да се сдържа ама хуу и аз съм на 14 ама такиа детски истории немааа о БОЖЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
буквата ''О" и числото ''0'' не са ли две различни неща..
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
тц сигурен съм че те харесва и внимавайте използвайте презервативи че станаха много темите с бебета на 15 г .... така де и гледайте да са от по здравите че много ги късате .... така де УСПЕХ![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
олелееПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
те едва си говорят нея я е срам да му пише по скайп тии за презервативи им говориш
![]()
П.П иначе полезен съвет
Хора.. и аз имам такъф един проблем..
Значи аз съм висока 173 и тежа окло 53-54 кила и косата ми е една такава тъмноруса-светлокестенява![]()
![]()
Аз съм 8 клас от варна и уча в една езикова гимназийка, обличам се много яко, не като последно навъдилите се много кифли дет страдат ако им се изтрие малко грима ( и аз слагам грим ама не по 50 тона и като го изтрия да съм отслабнала с 5 кила).. за стила на обличането..абе кефи ме дънки обикновенно по мене с няква яка блузка та така..
Мноу съ отплеснах.
Проблема е че момчетата изобщо ама изобщо не ми обръщат внимание. В най-дълбокия дълбок смисъл да изречението. Първо си мислех е че е защот бне излизам от стаята ама не е тва защото постоянно сме с дружките по коридорите.
Те фртата ми казват че изглеждам адски яко.. Но ще се побъркам защо защо защо момчетата не ми обръщат внимание?