- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам не знам не знам
Здравейте! Значи харесвам си едно момче от 11 клас.... обаче той се води метъл.. и не знам как да му се харесам, имате ли идея как можеш да впечатлиш един метъл,без да слушаш неговата музика?![]()
давайте идейки , и мн миси предварително
![]()
може би като се поинтерисуваш за неговата музика и му разкажеш някои неща които уж ги знаеш,а всъщност си ги прочела някъденз може би като влезнеш малко в неговата роля представи си че си метълка
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Е аз като съм метъл да не съм паднал от луната?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
еми като му знаеш интересите..опитай се да наблегнеш на някои от тях или не знам..![]()
I don`t care .. ;] ..
Метъл метъл, ма и той е човекКакто впечатляваш другите момчита, така впечатли и него
![]()
Трагедията е пълна...
Просто заголи бедро. Пък и щом е метъл, значи е смотан и няма да откаже щом му е "вързало". По-лесна игра от твоята няма.![]()
не е трудно бее ;P метълите момчета наистина са като всички други момчета а и понякога по-мили с момичетатаот личен опит ..
I don`t care .. ;] ..
Това, че е метъл като индивидуалност и характер ли го възприемате ?![]()
И той е човек сигурно с нормални интереси, хобита, разбирания, влечения и т.н. и т.н. Заговори го, запознайте се, общувай с него..
Божичко !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Кажи му следното:
''Абе,ти толкова ли си тъп,че слушаш такава музика..слушай чалгичка(ако ти слушаш)'' и му изиграй един кючек,тогава вече ще го впечатлиш .. \/
![]()
![]()
и кво,като е метъл??и той е момче,дръж се така,както се държиш с другите момчета,който си харесвала
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да бе,смотани са метълите.. едва ли ще хареса обикновено момиче като мен.. сигурно харесва само некви груби.. така наречените ''печенячки'' дето псуват кифлите и ги бият (не че съм кифла) или просто момичета,които са метъл!![]()
![]()
![]()
ти добре ли си?като не го познаваш,защо говориш такива глупостиПървоначално написано от gabi222
мога да ти кажа,че металите не са груби(ходила съм с 4-ма и аз не съм металка,а съвсем нормално момиче и пак са ме харесвали,нали?)я се стегни и късмет !
![]()
абе ти не мисли за това..
просто действай..покажи му по някакъв начин..или най-лесният начин.. ако има регистрация със снимки му искай скайпът и така..
този метод е адски често използван от хората..
ако само си представиш колко двойки така са намирали началото си..да не говорим за бракове!![]()
Намацай се с много черен грим,има голям шанс да го впечатлиш![]()
тц..айде дее..престанете,наистина имам нужда от съвет/ ще ми помогнете лии още?![]()
Първоначално написано от gabi222
![]()
![]()
![]()
Абе стига глупости, просто истината е, че малко нормални момичета харесват метълите. Повечето метъли са смотани и за това си останала с впечатлението, че те харесват само груби, грозни патки. Просто в повечето случаи дебели, пъпчиви и космати момичета няма как да се впишат в средата на готините сладки чалгарки и почват да се приобщават към някаква тъпа субкулура като тази на метълите, щото например като носят кубинки и стари парцаливи дрехи, няма да си личи толкова много, че имат криви крака или зле оформени задни части. А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура. Естествено момчетата с дълги мазни коси и надраскани с маркер чували, на които пише металика, led zeppelin и прочее нямат нищо против. В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало. Просто се примиряват с възможностите си, а не че не харесват сладки момиченца. Така че ако толкова искаш да се пробваш, със сигурност си му добре дошла на метъла. Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му.
![]()
първо не всички метъли носят носят кубинки и стари парцаливи дрехи,както ти се изрази,второ ` А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура.`тва че са харесали метъли неозначава,че не са харесвани от нормалните момчета.Трето` В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало.`омг!!!!!!просто без коментар!Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
` Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му`пълна простотия!! няма повече да коментирам,че ми стана много смешно,от тва,което написа
![]()
![]()
нямам думи
![]()
![]()
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
ЕТО,БЛАГОДАРЯ ТИ,ТОВА НАИСТИНА БЕШЕ НАЙ-ПОЛЕЗНИЯТ ОТГОВОР! ДАНО ИМА И ОЩЕ ТАКИВА ПОДОБНИ;
ама от друга страна не си права,защото момчето,което си харесвам не е дрипав,и изолиран от всички (в такъв смисъл че никой не му обръща внимание) предполагам,че е имал доста гаджета,защото не е грозен,а пък и е голям! И абсолютно не може да се твърди,че ще приеме всяко добре дошло момиче при него.. и въобще всички метъли,ако например някое момиче е чалгарче а метъла мрази чалгата и ако ще това да е последното момиче,едва ли ще се радва и едва ли ще го приеме. Не мислиш/те ли така?
Знаех си, че рискувах да обидя метълките тук. Ама в крайна сметка жените се мразят по между си само ако си завиждат. Факт е, че метълките мразят чалгарките, а обратното - вторите дори не обръщат внимание на първите. Според мен грозно момиче, което се облича като метълка става още по-грозно. Няма себеуважаваща се красива мацка, която да се облича като метълка или пък да слуша този стил музика. Стереотипите не лъжат, не ми пука дали с мнението си засягам някого.Първоначално написано от soul1199
А сега към авторката относно последното и включване в темата - Като го харесваш, въпреки че ми се струва, че го идеализираш прекалено много, то няма никакъв проблем да се пробваш. Ако си хубава в крайна сметка, той ще да е абсолютен олигофрен ако те отреже, независимо дали е метъл, а ти чалгарка!![]()
първо аз не съм метълкаПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
![]()
второ просто отбелязах,че не всички са такива,каквито ти ги описа
![]()
Баси... изкарахте ги изроди тия метъли![]()
Съншайн, вече очаквам да пуснеш тема "как да се харесаме на някой, който гледа трилъри".Различни хора, различни интереси.Не е нужно да се ровиш из книги или да се променяш, за да го впечатлиш... защото няма да стане!
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Aз не се ровя из книги! просто искам съвети,хайде съветвайте ме![]()
Това, че човека си има хоби или стил не значи, че държи гаджето му да е като него. Противоположностите се привличат. Аз пък ходя с цветар. В началото той заяви, че изобщо не ще за гадже цветарка и да не ми и хрумва да поглеждам растения.
Може и твоя метъл да е такъв.