.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

не знам не знам не знам

Здравейте! Значи харесвам си едно момче от 11 клас.... обаче той се води метъл.. и не знам как да му се харесам, имате ли идея как можеш да впечатлиш един метъл,без да слушаш неговата музика? давайте идейки , и мн миси предварително

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    може би като се поинтерисуваш за неговата музика и му разкажеш някои неща които уж ги знаеш,а всъщност си ги прочела някъде нз може би като влезнеш малко в неговата роля представи си че си метълка

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Е аз като съм метъл да не съм паднал от луната?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

еми като му знаеш интересите..опитай се да наблегнеш на някои от тях или не знам..
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Метъл метъл, ма и той е човек Както впечатляваш другите момчита, така впечатли и него
    Трагедията е пълна...

Просто заголи бедро. Пък и щом е метъл, значи е смотан и няма да откаже щом му е "вързало". По-лесна игра от твоята няма.

не е трудно бее ;P метълите момчета наистина са като всички други момчета а и понякога по-мили с момичетата от личен опит ..
    I don`t care .. ;] ..

Това, че е метъл като индивидуалност и характер ли го възприемате ?
    И той е човек сигурно с нормални интереси, хобита, разбирания, влечения и т.н. и т.н. Заговори го, запознайте се, общувай с него..
    Божичко !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Кажи му следното:

''Абе,ти толкова ли си тъп,че слушаш такава музика..слушай чалгичка(ако ти слушаш)'' и му изиграй един кючек,тогава вече ще го впечатлиш .. \/

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и кво,като е метъл??и той е момче,дръж се така,както се държиш с другите момчета,който си харесвала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

да бе,смотани са метълите.. едва ли ще хареса обикновено момиче като мен.. сигурно харесва само некви груби.. така наречените ''печенячки'' дето псуват кифлите и ги бият (не че съм кифла) или просто момичета,които са метъл!

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gabi222
    да бе,смотани са метълите.. едва ли ще хареса обикновено момиче като мен.. сигурно харесва само некви груби.. така наречените ''печенячки'' дето псуват кифлите и ги бият (не че съм кифла) или просто момичета,които са метъл!
    ти добре ли си?като не го познаваш,защо говориш такива глупости мога да ти кажа,че металите не са груби(ходила съм с 4-ма и аз не съм металка,а съвсем нормално момиче и пак са ме харесвали,нали?)я се стегни и късмет !

Супер фен Аватара на bloodymirror
    абе ти не мисли за това..
    просто действай..покажи му по някакъв начин..или най-лесният начин.. ако има регистрация със снимки му искай скайпът и така..
    този метод е адски често използван от хората..
    ако само си представиш колко двойки така са намирали началото си..да не говорим за бракове!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Намацай се с много черен грим,има голям шанс да го впечатлиш

тц..айде дее..престанете,наистина имам нужда от съвет/ ще ми помогнете лии още?

Абе стига глупости, просто истината е, че малко нормални момичета харесват метълите. Повечето метъли са смотани и за това си останала с впечатлението, че те харесват само груби, грозни патки. Просто в повечето случаи дебели, пъпчиви и космати момичета няма как да се впишат в средата на готините сладки чалгарки и почват да се приобщават към някаква тъпа субкулура като тази на метълите, щото например като носят кубинки и стари парцаливи дрехи, няма да си личи толкова много, че имат криви крака или зле оформени задни части. А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура. Естествено момчетата с дълги мазни коси и надраскани с маркер чували, на които пише металика, led zeppelin и прочее нямат нищо против. В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало. Просто се примиряват с възможностите си, а не че не харесват сладки момиченца. Така че ако толкова искаш да се пробваш, със сигурност си му добре дошла на метъла. Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му.

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Абе стига глупости, просто истината е, че малко нормални момичета харесват метълите. Повечето метъли са смотани и за това си останала с впечатлението, че те харесват само груби, грозни патки. Просто в повечето случаи дебели, пъпчиви и космати момичета няма как да се впишат в средата на готините сладки чалгарки и почват да се приобщават към някаква тъпа субкулура като тази на метълите, щото например като носят кубинки и стари парцаливи дрехи, няма да си личи толкова много, че имат криви крака или зле оформени задни части. А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура. Естествено момчетата с дълги мазни коси и надраскани с маркер чували, на които пише металика, led zeppelin и прочее нямат нищо против. В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало. Просто се примиряват с възможностите си, а не че не харесват сладки момиченца. Така че ако толкова искаш да се пробваш, със сигурност си му добре дошла на метъла. Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му.
    първо не всички метъли носят носят кубинки и стари парцаливи дрехи,както ти се изрази,второ ` А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура.`тва че са харесали метъли неозначава,че не са харесвани от нормалните момчета.Трето` В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало.`омг!!!!!!просто без коментар! ` Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му`пълна простотия!! няма повече да коментирам,че ми стана много смешно,от тва,което написа нямам думи

ЕТО,БЛАГОДАРЯ ТИ,ТОВА НАИСТИНА БЕШЕ НАЙ-ПОЛЕЗНИЯТ ОТГОВОР! ДАНО ИМА И ОЩЕ ТАКИВА ПОДОБНИ;
    ама от друга страна не си права,защото момчето,което си харесвам не е дрипав,и изолиран от всички (в такъв смисъл че никой не му обръща внимание) предполагам,че е имал доста гаджета,защото не е грозен,а пък и е голям! И абсолютно не може да се твърди,че ще приеме всяко добре дошло момиче при него.. и въобще всички метъли,ако например някое момиче е чалгарче а метъла мрази чалгата и ако ще това да е последното момиче,едва ли ще се радва и едва ли ще го приеме. Не мислиш/те ли така?

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    първо не всички метъли носят носят кубинки и стари парцаливи дрехи,както ти се изрази,второ ` А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура.`тва че са харесали метъли неозначава,че не са харесвани от нормалните момчета.Трето` В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало.`омг!!!!!!просто без коментар! ` Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му`пълна простотия!! няма повече да коментирам,че ми стана много смешно,от тва,което написа нямам думи
    Знаех си, че рискувах да обидя метълките тук. Ама в крайна сметка жените се мразят по между си само ако си завиждат. Факт е, че метълките мразят чалгарките, а обратното - вторите дори не обръщат внимание на първите. Според мен грозно момиче, което се облича като метълка става още по-грозно. Няма себеуважаваща се красива мацка, която да се облича като метълка или пък да слуша този стил музика. Стереотипите не лъжат, не ми пука дали с мнението си засягам някого.

А сега към авторката относно последното и включване в темата - Като го харесваш, въпреки че ми се струва, че го идеализираш прекалено много, то няма никакъв проблем да се пробваш. Ако си хубава в крайна сметка, той ще да е абсолютен олигофрен ако те отреже, независимо дали е метъл, а ти чалгарка!

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Знаех си, че рискувах да обидя метълките тук. Ама в крайна сметка жените се мразят по между си само ако си завиждат. Факт е, че метълките мразят чалгарките, а обратното - вторите дори не обръщат внимание на първите. Според мен грозно момиче, което се облича като метълка става още по-грозно. Няма себеуважаваща се красива мацка, която да се облича като метълка или пък да слуша този стил музика. Стереотипите не лъжат, не ми пука дали с мнението си засягам някого.

А сега към авторката относно последното и включване в темата - Като го харесваш, въпреки че ми се струва, че го идеализираш прекалено много, то няма никакъв проблем да се пробваш. Ако си хубава в крайна сметка, той ще да е абсолютен олигофрен ако те отреже, независимо дали е метъл, а ти чалгарка!
    първо аз не съм метълка второ просто отбелязах,че не всички са такива,каквито ти ги описа

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Баси... изкарахте ги изроди тия метъли
    Съншайн, вече очаквам да пуснеш тема "как да се харесаме на някой, който гледа трилъри" .Различни хора, различни интереси.Не е нужно да се ровиш из книги или да се променяш, за да го впечатлиш... защото няма да стане!
    all day... all night... what the fuck?!

Aз не се ровя из книги! просто искам съвети,хайде съветвайте ме

Град
    Paradise
    Това, че човека си има хоби или стил не значи, че държи гаджето му да е като него. Противоположностите се привличат. Аз пък ходя с цветар. В началото той заяви, че изобщо не ще за гадже цветарка и да не ми и хрумва да поглеждам растения.
    Може и твоя метъл да е такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си