- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не знам не знам не знам
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Това съм аз.Метъл съм,нещо лошо да виждаш?
Повечето метъли са съвсем обикновенни хора.
И нека ти обясня раликата между метъл и чалга:албум на Преслава 2.80лв
албум на Металика 49лв
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
По дяволите.Не си зелен...Първоначално написано от haritov
Нито имаш джедайски меч...
Даже ушичките ти не са като на Йода...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Тука бех млад.Първоначално написано от ScarletBite
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А, тъй може.Първоначално написано от haritov
![]()
Златни времена бяха,как въртях меча само...Първоначално написано от ScarletBite
![]()
Браво, бе ку*ви. Развалихте ми настроението. Такива ли са ви представите за метълите. Е, и аз съм метъл. Нито съм с дълга коса, нито нося кубинки или дрипави дрехи. Просто ми харесва този тип музика. Така, че изобщо не слушай оня/оная тъпанар/ка с аватара на Гарфийлд. Това е най-тъпият коментар от цялата тема. Ние сме най-обикновени момчета. По нищо не се различаваме. И вие не бива да правите разлика с подхода си към нас. Много съм обиден от горните коментари. Все едно да кажа, че всички момичета, които слушат чалга са шибани, долнопробни ку*ви, които са спосбни само на кючек и разврат. А това не е така. Айде пораснете най-накрая, бе мааму дееба.
Аман от лапета.
С времето натрупваш опит и ставаш все по-добър, о, велики повелителю на Силата...Първоначално написано от haritov
Един ден може и моето ниво да достигнеш
![]()
Нито едно нормално момче, било то метъл, чалгар, или какъвто и да е не би харесало такова момиче.Първоначално написано от gabi222
Едва ли ще ме напусне силата скоро.Но може да те обуча по-добре и от Оби ЛанПървоначално написано от ScarletBite
Да не съм чул да говориш нищо против Металика, ей. Или ако имаш нещо против чакам да чуя какво е то. А за момичетата - ходил съм с такива, каквито не си и сънувал/а. Метълът е тип музика на стил или начин на живот. Разберете го. Вярно е, че доста почитатели на този тип музика ходят с дълги мазни коси, покъсани парцаливи дрехи и кубинки и че в църквата палят свещичка на Кърт Кобейн вместо на наскоро починалата им баба, (знам един такъв случайПървоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
) но не всички са такива. Проумейте го.
Всички хора са обикновенни.Първоначално написано от haritov
Няма такова нещо като необикновени, снимката ти беше излишна, а коментара върху теб ще си го спестя защото смятам, че не е необходим при положение, че нямам лично отношеник към теб, а и тъй като прилгаш снимка вече си публично известен и всеки може сам да си прави изводите. По-скоро ще е интересен експеримента ако метълките от форума си пуснат снимките тук. Повечето метълки действително са като тази.
А ето и чалгарка
Хайде, чакаме снимки на мятълките от форума.
Хахах. Това ли ти е идеала за жена? Къха лейка с изкуствено напомпени цици. Жена тип "курва за милиони". Не че струва милиони. Просто се лепи на чичковците с милионите. Ако за теб това е пример за жена, мога единствено да те съжалявам.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
[vbox7]http://vbox7.com/play:0f2ffeec[/vbox7]
WTF?Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Учителю... аз съм особена надарена млада падуанка, която вече надмина джедаите от цялата Вселена.Не ми трябва обучениеПървоначално написано от haritov
![]()
За силата още много да учиш има,усещам обърканост в теб,а джедая трябва да се сигурен в себе си. Трябва да се учиш емоцийте да си владееш.Първоначално написано от ScarletBite
Не ме лъжи аз виждам през теб.
Първо с какво тези 2 стила са привилегировани над останалите? Съдбовно ли е решението чалга или метъл? Според мен метъла е супер безмислена музика с някои изключения. Като цяло метъла просто представлява съвкупност от дисонанс-хаотични звуци с голяма гръмкост пряко повреждащ мозъка, слуха, притъпяващ другите сетива, стесняващ кръгозора (именно заради което метълите са много по-склонни към нетърпимост към останалите стилове музика и техните почитатели). Доказано вредяща музика. Обоснови се в стойността на ЦЕЛИЯ метъл и смисъла на това, което слушаш като цяло, а не да ми извадиш само 1 пример. 1 птичка пролет не прави!Метълите просто не знаете какво да слушате, това е цялата истина, с какво примерно Slayer или тем подобните групи имат стойностни послания в траковете си? "пеят" (в кавички и все пак силно казано) за кръв, лайна и черва? Предпочитам да слушам чалгия пред подобни умопомрачаващи и пилещи мозъка простотии, които те карат да си срежеш вените. Като все пак за протокола ще кажа, че чалга не слушам. Басър съм, от време на време слушам хардтехно, габа и прочее подобни ел. стилове. Те поне те карат мозъка ти да се разчовърка и сам да развиваш мисълта си вместо да ти се промива мозъка със сатанистични послания или пък другата крайност - евтин секс и скъпи коли...
Ела и ме научи да си владея емоциите тогаваПървоначално написано от haritov
![]()
Много си се объркал метъла е много хубава музика това, че ти слушаш някаква гадна разновидност си е друг проблем. Недей говори наизуст... Този метъл, който аз го слушам е много ритмичен, мелодичен и т.н. Пример на такъв група, която свири такъв метъл е Sonata Arctica. Друга хубава група е Heloween - класика. Мога цял ден да споря с теб ама няма смисъл...
От днес нантатък си моя ученичка!Първоначално написано от ScarletBite
YouKnowImBetterThanYou
[vbox7]http://vbox7.com/play:138dd490[/vbox7]
Ето една тъпа и безмислена метъл песен,която не може да се сравнява с чалгата по текст и мелодия
Урок №1 гласи... ?Първоначално написано от haritov
![]()
Ах ти Учителю, тъкмо мислех да го пусна този клип.Първоначално написано от haritov
Слушай учителя си!Първоначално написано от ScarletBite