първо не всички метъли носят носят кубинки и стари парцаливи дрехи,както ти се изрази,второ ` А подобни момичета, тъй като не са харесвани от нормалните момчета в нормалните субкулури, прибягват до гийковете метъли от тяхната субкултура.`тва че са харесали метъли неозначава,че не са харесвани от нормалните момчета.Трето` В крайна сметка кое нормално момиче би им пуснало.`омг!!!!!!просто без коментар! ` Дори би била най-голямото му щастие в живота от както се отървал от пърхута по скалпа си благодарение на това, че дългата коса отлично прикрива трохите ронещи се от скалпа му`пълна простотия!! няма повече да коментирам,че ми стана много смешно,от тва,което написа нямам думи
Знаех си, че рискувах да обидя метълките тук. Ама в крайна сметка жените се мразят по между си само ако си завиждат. Факт е, че метълките мразят чалгарките, а обратното - вторите дори не обръщат внимание на първите. Според мен грозно момиче, което се облича като метълка става още по-грозно. Няма себеуважаваща се красива мацка, която да се облича като метълка или пък да слуша този стил музика. Стереотипите не лъжат, не ми пука дали с мнението си засягам някого.
А сега към авторката относно последното и включване в темата - Като го харесваш, въпреки че ми се струва, че го идеализираш прекалено много, то няма никакъв проблем да се пробваш. Ако си хубава в крайна сметка, той ще да е абсолютен олигофрен ако те отреже, независимо дали е метъл, а ти чалгарка!