- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бихте ли отказали минет
ами това е въпроса ми.може да звучи глупаво,но за някои хора е от жизнено важно значение!![]()
Как ще откажа да ми духат бе ... чуваш ли се кво пишеш ... !!!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Зависи от кой ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
що бе? кой ти е отказал?
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
много ясно,че ще откажа. Като ме нерви няк'ва пача как няма да и откажа..?
Станислава
Хахахах. Опа...Първоначално написано от Hilary_
![]()
П.П Редактирах го.![]()
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Хахах. Коментарите ти са изключително забавни, но не мислиш ли, че можеш да нараниш някого с тях?!
![]()
Ще ти отправя предложение,на което не можеш да устоиш.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
golqmumnik
Това не е молба на колинйеее
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не ставаш!!! Откажи се ..Първоначално написано от Verminaard
![]()
Priceless .. <3
ами примерно ако момичето,което ви предложи е някоя стара приятелка,с която си искал да го правиш,обаче тя е била в цикъл.не е искала да ти го налапа тогава,защото се е притеснявала някой да не ви види (примерно баща и е бил на растояние 100тина метра от вас).след 2 дни тя е отишла в друга държава.и сега се връща.и през всичкото това време,през което тя е била там се е сърдилана самата себе си,защо не е приела.
след месец тя се връща готова за реванш и луда по теб.
обаче е с друг цвят на косата и 4 килограма повече.![]()
за съжаление си ..Първоначално написано от Verminaard
![]()
Priceless .. <3
Хахах. Става все по-интересно.Първоначално написано от DarityGirl
мм не,не са само килцата.просто съжалявам че не го направих с него,а той изглеждаше много добре,правеше всичко възможно да ме има,а аз избягах доста подло,въпреки че и аз го харесвах.а сега ако си има постоянна приятелка...и вече не ме харесва!?!
бих искала просто този път аз да взема всичко в свои ръце.
Айде, вече ще пиша сериозно.Първоначално написано от DarityGirl
Проучи има ли си приятелка, разбери дали има някакви чувства към теб и т.н. В никакъв случай недей да ходиш при него и да го питаш "Искаш ли минет?",щото е много курвенско и веднага ще те отреже. Ако е свободен, тоест няма приятелка, сближи се с него, припомнете си "доброто старо време" и чак след като тръгнете и сте ходили около месец идва времето за минети. Недей да му "лапаш салама" още от вратата, като първата ку*ва.
аз не искам нищо повече от секс.чувствам се гузна.
и едва ли ще е нещо ново да стана курва в очите на някой си
смисъла на темата е да разбера кои са повече,моралистите които биха отказали или другия тип,тези които биха приели.![]()
Тогава защо питаш? Не ти пука как ще изглеждаш в очите на другите и не ти пука толкова за момчето(искаш само секс) .. Имаш ли какво да губиш ? (: А ако те отреже-за*бавай и минавай нататъка (: Момчета за секс-много (:Първоначално написано от DarityGirl
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
питам защото ме е страх от евентуален отговор "не"
Ти сама казваш, че си се ядосвала на себе си, защото миналия път си отказала. И сега си решила да поемеш нещата в свои ръце. Като си решила ти да направиш първия намек, тогава действай. Не трябва да те е страх какъв ще е отговора, и свикни, че не винаги ще приемат всичко, което предлагаш.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Мила, така няма да станеш ку*ва в очите на "някой си". Така ще станеш ку*ва в очите на всички.Първоначално написано от DarityGirl
Но ти си решаваш.
защо на всички?Първоначално написано от HristoGavrilov
И мен ме е страх от свинския грип,ма продължавам да си излизам като нормален човек...Първоначално написано от DarityGirl
Няма нищо страшно в това нещо да не се получи както го искаш (: Ако те отреже-кофти за него..той остава без тебе (: Според мен би ти отказал само ако си има приятелка (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...