- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за рождения ден на гаджето
След две седмици приятеля ми има рожден ден и незнам какво да му взема. Миналата година му взех сребърна гривна, гравирана и тениска с автограф от Бербатов и мисля че доста му хареса, съдейки по реакцията. Той тренира футбол. Не разполагам с много пари,а искам тазгодишния подарак да надмине миналогодишния.ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!!!
![]()
![]()
Заглавията трябва да бъдат написани на кирилица!
sh3_1s_7h3_0n3
mnogy flybena
олеле тук не знам какво да кажа аз ..за именния му ден му купих от ония малките дръвчета "бонзай'' той си го поиска..винаги ми е билоо огромна трудност да купувам подарък на момче..на по-малките колички се връзват..ама по-големите...
I don`t care .. ;] ..
И на мен ми се налага да купя подарък...само, че повода е друг..Първоначално написано от bombon4ety
аз съм се спряла на такова нещо - http://www.tehnoartbg.hit.bg/plo4ki/4.jpg ...Някой да има представа колко ще ми струва...
![]()
![]()
Аз чесно казано не бих приел толкова добре такъв подарък... въпреки че обичам приятелката ми но нз... Ако е пушач нещо свързано с пури или цигари.Маркова запалка и такива неща.. При човек който пие (не казвам алкохолик) стига една бутилка шампанско и си я изпиите двамата на терасата гледайки звездите
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ама разбира се ако не ние кой друг да знае ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знам, че се правят в Скай Сити и са към 50-60 лева... И аз искам да му направя такова но с надписПървоначално написано от rusoto_baby_f
Само с надпис са около 40
![]()
Трагедията е пълна...
Направи й колаж![]()
В сряда и моя фр. има рожден ден и се чуда какво да му подаряБих искала нещо,което наистина ще го изненада и хареса
Мисля да му подаря снимка,където сме двамата
![]()
Ти си го познаваш най-добре.Дори да е нещо малко, важното е да е от сърцеА защо не го питаш направо?Или ако искаш да е изненада помоли някой общ приятел да го разпита какво би му харесало и след това действай
![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Направи му вечеря , купи си секси бельо и просто се раздай..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..