.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Подарък за рождения ден на гаджето

След две седмици приятеля ми има рожден ден и незнам какво да му взема. Миналата година му взех сребърна гривна, гравирана и тениска с автограф от Бербатов и мисля че доста му хареса, съдейки по реакцията. Той тренира футбол. Не разполагам с много пари,а искам тазгодишния подарак да надмине миналогодишния. ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!!!

Заглавията трябва да бъдат написани на кирилица!

sh3_1s_7h3_0n3
    mnogy flybena

олеле тук не знам какво да кажа аз ..за именния му ден му купих от ония малките дръвчета "бонзай'' той си го поиска..винаги ми е билоо огромна трудност да купувам подарък на момче..на по-малките колички се връзват..ама по-големите...
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    дървена свирка
    <N>

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Re: PODARAK ZA ROJDENIQ DEN NA GADJETO

Цитирай Първоначално написано от bombon4ety
    След две седмици приятеля ми има рожден ден и незнам какво да му взема. Миналата година му взех сребърна гривна, гравирана и тениска с автограф от Бербатов и мисля че доста му хареса, съдейки по реакцията. Той тренира футбол. Не разполагам с много пари,а искам тазгодишния подарак да надмине миналогодишния. ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!!! [/b]
    И на мен ми се налага да купя подарък...само, че повода е друг..
    аз съм се спряла на такова нещо - http://www.tehnoartbg.hit.bg/plo4ki/4.jpg ...Някой да има представа колко ще ми струва...

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз чесно казано не бих приел толкова добре такъв подарък... въпреки че обичам приятелката ми но нз... Ако е пушач нещо свързано с пури или цигари.Маркова запалка и такива неща.. При човек който пие (не казвам алкохолик) стига една бутилка шампанско и си я изпиите двамата на терасата гледайки звездите
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама разбира се ако не ние кой друг да знае ..

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: PODARAK ZA ROJDENIQ DEN NA GADJETO

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    И на мен ми се налага да купя подарък...само, че повода е друг..
    аз съм се спряла на такова нещо - http://www.tehnoartbg.hit.bg/plo4ki/4.jpg ...Някой да има представа колко ще ми струва...
    Знам, че се правят в Скай Сити и са към 50-60 лева... И аз искам да му направя такова но с надпис Само с надпис са около 40
    Трагедията е пълна...

Направи й колаж

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    гр. Пловдив
    В сряда и моя фр. има рожден ден и се чуда какво да му подаря Бих искала нещо,което наистина ще го изненада и хареса Мисля да му подаря снимка,където сме двамата

Ти си го познаваш най-добре.Дори да е нещо малко, важното е да е от сърце А защо не го питаш направо?Или ако искаш да е изненада помоли някой общ приятел да го разпита какво би му харесало и след това действай
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Направи му вечеря , купи си секси бельо и просто се раздай ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си