.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Пубери

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Не не трябва да се забрани

Re: Пубери

Цитирай Първоначално написано от OxoBoxo
    Трябва ли на ДЕЦАТА под 16г да им се забрани да правят секс, защото все още не осъзнават какво правят и не знаят дали им се пика дали им се а*ка? И ако има начин това да се забрани Б-я би ли излязла от топ-10 по малолетни майки...

"Ти моеш ли да спреш гората да се разлиства?!" Аз ако не лъсна една чекия ще умра бе Трябва още секс да правят младите

почти невъзможно е да се забрани това да не казвам и направо невъзможно ...

Аз съм за това да се въведе предмет в училище, който да дава грамотност за секса.

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Konstantin0000
    Аз съм за това да се въведе предмет в училище, който да дава грамотност за секса.
    Горд съм че в моето училище ПГТ "Асен Златаров" Бургас (или както го наричат "Тох-а" Имаме по 1 час седмично такъв час Много неща се научават
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Горд съм че в моето училище ПГТ "Асен Златаров" Бургас (или както го наричат "Тох-а" Имаме по 1 час седмично такъв час Много неща се научават
    10-клас вече е късно за такива лекции. Трябва в по-малките класове, примерно 6-ти 7-ми. В 10-ти клас вече си направил белята ( няколко пъти )

И като им се забрани ще го правят още повече .. Нали се сещате,че забраненото най-привлича.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    10-клас вече е късно за такива лекции. Трябва в по-малките класове, примерно 6-ти 7-ми. В 10-ти клас вече си направил белята ( няколко пъти )

Е то от 8 клас започват тези часове но все пак е нещо
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Мега фен Аватара на draid
    Това с цигарите и алкохола е приложимо само за БГ. Обиколил съм повече от половин европа и назапад непълнолетен не може да си купи даже игра ако тя не се препоръчва за възрастта му. Относно този проблем, трябва значителн ода се подобри сексуалната култура и да раберат дечурлигата че това е нещо което се прави от разумни хора. А не лапето на 12 дето не знае какво е сперматозойд и яйцеклетка секс да прави, това да не е садене на картоф.

Да правят каквото искат. Не ме интересува особено.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да трябва ..!!!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Да, трябва ..!!!! [/b]
    Просто ми се наби в очите.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на skuck
    Сами са си виновни!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Добра идея пич, предлагам да се забрани продажбата на презервати на непълнолетни... Тъкмо ще се увеличи броя на непълнлетни майки и броя на хората болни от СПИн/венерически болести

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Тези неща не се оправят със забрани,а с възпитание.

Сякаш по закон секса,цигарите,алкохола не е за над 18? Но кво от тва? Аз ако искам ще правя/си купя нали?
    Само,че са ме научили да разсъждавам правилно и да знам кое би било глупаво и кое кога му е времето.
    Ако схващаш на къде бия Работата не е в забраната...

ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..
    +1

Какво възпитание, какви родители..детето не се връща с дни у тях или ако се върне, ще е напушено или напоркано.. някои родители не си мърдат пръстите за децата си (някои, защото са пълни отрепки и те.. ). Други се престарават и дават милион забрани, като съответно детето им иска да опита от забранения плод.. и аз мисля, че въпроса е не да налагаш мнението си на децата си, а да ги съпроводиш докато стигнат до правилните заключения... като: да се пуши не е готино, да спиш със всеки срещнат също не е и всички останали..
    Не всички родители са такива Има и отговорни на които им пука за децата им Аз лично бях се срещал с едни момичета и наще ме питаха да ли не съм пушил Но както казваш по-голямата част им е през к*р*, че децата им шмъркат, пият е*а* или пушат. Дано някой ден се промени
    П.П. Трябва да се промени, но как ще стане като децата не споделят с родителите си за тези проблеми
    Sheepo to the end

Не трябва да се забрани, но просто наистина от доста малки го правят и някои допускат фатални грешки ! А има и нещо друго след първия път вече се почва броенето на момченцата дето я ч*кат и броя в повечето пъти никак не е малък ! За проблема са виновни и родителите, трябва да се говори за това с децата те няма как да знаят и доста малко биха се поровили в интернет за да разберат какво всъщност им предстои, за опасностите и т.н Аз познавам момиче което на 11 беще правила 9 пъти секс и веднъж 3 - ка .. Живота и не е лесен и не е получавала подкрепа от родителите си именно затова се е отнесла лекомислено към това : )

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абсолютно.
    Иначе,според мен,това е работа на родителите,не на закона.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от danyela
    Не трябва да се забрани, но просто наистина от доста малки го правят и някои допускат фатални грешки ! А има и нещо друго след първия път вече се почва броенето на момченцата дето я ч*кат и броя в повечето пъти никак не е малък ! За проблема са виновни и родителите, трябва да се говори за това с децата те няма как да знаят и доста малко биха се поровили в интернет за да разберат какво всъщност им предстои, за опасностите и т.н Аз познавам момиче което на 11 беще правила 9 пъти секс и веднъж 3 - ка .. Живота и не е лесен и не е получавала подкрепа от родителите си именно затова се е отнесла лекомислено към това : )
    Имаш добри крака :P

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Не трябва да се забрани... по-скоро никой не може да забрани секса на никой... трябва да използват предпазни средства... или въобще да не го правят...
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Голям фен
    Град
    Varna
    Не трябва да се забрани,макар че не е нормално 12-13 годишни да правят секс,а и както каза Punisherrr (мисля,че беше) цигарите и алкохола като за забранени да не би да не се употребяват от непълнолетни.

Ма това не се забранява бе се едно да ти забранят вода да пиеш кой когато му е кеф тогава ще почва и кога му е кеф тогава ше свършва
    Да пием!!

Град
    [На Метри От Земята]
    няма шанс
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    п.с. уу имах едно охлювче, което се казваше охолю бохолю ..
    Бравооо ей го най-точния охлюф опс грешка отговор ще ни забраните когато охлюф изпревари самолет ... браво Хилари винаги даваш най-подходящи отговори за които мога да измислям простотии затфа ти се възхищавам
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    България е в топ 10 по деца майки не за друго,а заради братята роми..а както знаем всички те нямат сексуална култура Тъжно..но факт !
    +1

Аз не знам, къде видяхте тея деца дето все шмъркали, не се прибирали с дни и само се ебели? Без извинение. Взе да става смешно това "всички", което го пишете по хиляда пъти в изказванията си. Взех да се чудя в една държава ли живеем.

Съгласен съм за предмета в училище, които да възпитава сексуална култура. От 5 клас да го вкарат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си