- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пубери
почти невъзможно е да се забрани това да не казвам и направо невъзможно ...![]()
Аз съм за това да се въведе предмет в училище, който да дава грамотност за секса.
10-клас вече е късно за такива лекции. Трябва в по-малките класове, примерно 6-ти 7-ми. В 10-ти клас вече си направил белята ( няколко пъти )Първоначално написано от Bukmop
![]()
И като им се забрани ще го правят още повече .. Нали се сещате,че забраненото най-привлича.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Това с цигарите и алкохола е приложимо само за БГ. Обиколил съм повече от половин европа и назапад непълнолетен не може да си купи даже игра ако тя не се препоръчва за възрастта му. Относно този проблем, трябва значителн ода се подобри сексуалната култура и да раберат дечурлигата че това е нещо което се прави от разумни хора. А не лапето на 12 дето не знае какво е сперматозойд и яйцеклетка секс да прави, това да не е садене на картоф.
Да правят каквото искат. Не ме интересува особено.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Да трябва ..!!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Просто ми се наби в очите.Първоначално написано от Hilary_
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Сами са си виновни!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Добра идея пич, предлагам да се забрани продажбата на презервати на непълнолетни... Тъкмо ще се увеличи броя на непълнлетни майки и броя на хората болни от СПИн/венерически болести![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Не всички родители са такиваПървоначално написано от BePoHuKa
Има и отговорни на които им пука за децата им
Аз лично бях се срещал с едни момичета и наще ме питаха да ли не съм пушил
Но както казваш по-голямата част им е през к*р*, че децата им шмъркат, пият е*а* или пушат. Дано някой ден се промени
![]()
П.П. Трябва да се промени, но как ще стане като децата не споделят с родителите си за тези проблеми![]()
![]()
Sheepo to the end
Не трябва да се забрани, но просто наистина от доста малки го правят и някои допускат фатални грешки ! А има и нещо друго след първия път вече се почва броенето на момченцата дето я ч*кат и броя в повечето пъти никак не е малък ! За проблема са виновни и родителите, трябва да се говори за това с децата те няма как да знаят и доста малко биха се поровили в интернет за да разберат какво всъщност им предстои, за опасностите и т.н Аз познавам момиче което на 11 беще правила 9 пъти секс и веднъж 3 - ка .. Живота и не е лесен и не е получавала подкрепа от родителите си именно затова се е отнесла лекомислено към това : )
Абсолютно.Първоначално написано от Konstantin0000
Иначе,според мен,това е работа на родителите,не на закона.
Имаш добри крака :PПървоначално написано от danyela
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Не трябва да се забрани... по-скоро никой не може да забрани секса на никой... трябва да използват предпазни средства... или въобще да не го правят...
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Не трябва да се забрани,макар че не е нормално 12-13 годишни да правят секс,а и както каза Punisherrr (мисля,че беше) цигарите и алкохола като за забранени да не би да не се употребяват от непълнолетни.
Ма това не се забранява бе се едно да ти забранят вода да пиеш кой когато му е кеф тогава ще почва и кога му е кеф тогава ше свършва![]()
Да пием!!
няма шанс
Просто аз
Бравооо ей го най-точния охлюф опс грешка отговорПървоначално написано от Hilary_
ще ни забраните когато охлюф изпревари самолет ...
браво Хилари винаги даваш най-подходящи отговори за които мога да измислям простотии затфа ти се възхищавам
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
+1Първоначално написано от c0ci
Аз не знам, къде видяхте тея деца дето все шмъркали, не се прибирали с дни и само се ебели? Без извинение. Взе да става смешно това "всички", което го пишете по хиляда пъти в изказванията си. Взех да се чудя в една държава ли живеем.
Съгласен съм за предмета в училище, които да възпитава сексуална култура. От 5 клас да го вкарат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.