.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Пубери

Пубери

Трябва ли на ДЕЦАТА под 16г да им се забрани да правят секс, защото все още не осъзнават какво правят и не знаят дали им се пика дали им се а*ка? И ако има начин това да се забрани Б-я би ли излязла от топ-10 по малолетни майки...
    Докато дават агнешко на килограм не си взимай цяла овца! или на кракто (Не се жени! )

Ти си...ретард...

Град
    Пловдив
    Много си прав..Ако нямаше гафове-нека си правят.. ма те незнаят изобщо за кво става дума..Ей ги раждат,аборти,болести.. По-добре да си седят на дупетата вместо да дават на батковците да ги ч*кат там..
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Ти си...ретард...
    Total asstard!
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма как да им забраниш ..

п.с. уу имах едно охлювче, което се казваше охолю бохолю ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а бе вие сте много зле...
    Станислава

Супер фен
    Тези неща не се оправят със забрани,а с възпитание.

Сякаш по закон секса,цигарите,алкохола не е за над 18? Но кво от тва? Аз ако искам ще правя/си купя нали?
    Само,че са ме научили да разсъждавам правилно и да знам кое би било глупаво и кое кога му е времето.
    Ако схващаш на къде бия Работата не е в забраната...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

съгласен , колкото и да им забраняваш няма никакъв начин да ги спреш ... момчетата особено ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta

съгласен , колкото и да им забраняваш няма никакъв начин да ги спреш ... момчетата особено ...
    стига и ти с тея момчета! Все мъжете виновни! Ти къв мъж си бе?! Все на женска страна... Все с Hilari коментирате 2мката,още малко ще се ожените
    Станислава

Град
    Враца
    Eee ако не си ра ме разконспирираш кой друг
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr

Сякаш по закон секса,цигарите,алкохола не е за над 18? Но кво от тва? Аз ако искам ще правя/си купя нали?
    Само,че са ме научили да разсъждавам правилно и да знам кое би било глупаво и кое кога му е времето.
    Напълно съм съгласна.

*Стар ник - sladkata_bebz

Голям фен Аватара на Naik1

ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Naik1

ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..
    +1

Какво възпитание, какви родители..детето не се връща с дни у тях или ако се върне, ще е напушено или напоркано.. някои родители не си мърдат пръстите за децата си (някои, защото са пълни отрепки и те.. ). Други се престарават и дават милион забрани, като съответно детето им иска да опита от забранения плод.. и аз мисля, че въпроса е не да налагаш мнението си на децата си, а да ги съпроводиш докато стигнат до правилните заключения... като: да се пуши не е готино, да спиш със всеки срещнат също не е и всички останали..

Смятам,че освен възпитанието трябва да се увеличи сексуалната култура на малолетните!Така поне,като не може да ги спре някой,то няма да има толкова нежелани бременности,такова разпространение на болести и т.н.!
    МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!

Град
    в света на приключенията ..
    ще е хубаво..

Град
    in Da musiC
    jhjhgjgjhgjgjgjg
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

абе как да им забранят няма .. ама то си е и въпрос до възпитание .. !
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Re: Пубери

Цитирай Първоначално написано от OxoBoxo
    Трябва ли на ДЕЦАТА под 16г да им се забрани да правят секс, защото все още не осъзнават какво правят и не знаят дали им се пика дали им се а*ка? И ако има начин това да се забрани Б-я би ли излязла от топ-10 по малолетни майки...
    не, не би излязла и няма и да излезе скоро. Абе чадо мое, земи отвори един новинарски сайт и потърси новини за малолетни майки. ВСИЧКИ, ДО ЕДНА са от т.нар. малцинство. Кога на тях ще тръгнеш да им налагаш закони бе? те с копия се избиват по улиците, той тръгнал да се притеснява за тях.

някой каза нещо за възпитание... ?? ми че то туй нормално - тяхното възпитание ги учи че ако на 14 нямат поне 2 деца ги отлъчват от семейството
    ай със здраве - другото не е важно

Град
    във филма ..

аз пък имах глиган, който се казваше Бай Глиганьо

по темата: и да забранат.. мислиш ли, че пак няма да прават? все едно на прасе да забраниш да грухти

Who's next!

Ако се забрани ще има повече стремящи се.Забраненото е най-сладко.
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Аз съм на 13 и от моя гледна точка няма смисъл да се забранява / да вредно е но всеки има право на своя избор . Нали за мен е важно , че аз не съм като тях
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

абсолютно съм съгласна

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    напълно съм съгласна с Punisherrr
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Повече от фен Аватара на c0ci
    България е в топ 10 по деца майки не за друго,а заради братята роми..а както знаем всички те нямат сексуална култура Тъжно..но факт !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си