- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пубери
Трябва ли на ДЕЦАТА под 16г да им се забрани да правят секс, защото все още не осъзнават какво правят и не знаят дали им се пика дали им се а*ка? И ако има начин това да се забрани Б-я би ли излязла от топ-10 по малолетни майки...
Докато дават агнешко на килограм не си взимай цяла овца! или на кракто (Не се жени!)
Много си прав..Ако нямаше гафове-нека си правят.. ма те незнаят изобщо за кво става дума..Ей ги раждат,аборти,болести.. По-добре да си седят на дупетата вместо да дават на батковците да ги ч*кат там..
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Не не трябва да се забрани
Total asstard!Първоначално написано от Pwnmaster
Westside rollin' all day, every day
Няма как да им забраниш ..![]()
![]()
п.с. уу имах едно охлювче, което се казваше охолю бохолю ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тези неща не се оправят със забрани,а с възпитание.
Сякаш по закон секса,цигарите,алкохола не е за над 18? Но кво от тва? Аз ако искам ще правя/си купя нали?
Само,че са ме научили да разсъждавам правилно и да знам кое би било глупаво и кое кога му е времето.
Ако схващаш на къде бияРаботата не е в забраната...
съгласен , колкото и да им забраняваш няма никакъв начин да ги спреш ... момчетата особено ...Първоначално написано от Hilary_
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
стига и ти с тея момчета! Все мъжете виновни! Ти къв мъж си бе?! Все на женска страна... Все с Hilari коментирате 2мката,още малко ще се оженитеПървоначално написано от Pesenta
![]()
Станислава
Eee ако не си ра ме разконспирираш кой друг![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от Punisherrr
ммного добре се изрази четеш ми мислите -> с забрана няма да стане работата.аз като гледам накъде сме я подкарали май и с възпитание останахме малко ама кво да се прай.. нали все идиотите и некадърниците са интересни .. дано един ден това да се промени..
+1Първоначално написано от Naik1
Какво възпитание, какви родители..детето не се връща с дни у тях или ако се върне, ще е напушено или напоркано.. някои родители не си мърдат пръстите за децата си (някои, защото са пълни отрепки и те.. ). Други се престарават и дават милион забрани, като съответно детето им иска да опита от забранения плод.. и аз мисля, че въпроса е не да налагаш мнението си на децата си, а да ги съпроводиш докато стигнат до правилните заключения... като: да се пуши не е готино, да спиш със всеки срещнат също не е и всички останали..
Смятам,че освен възпитанието трябва да се увеличи сексуалната култура на малолетните!Така поне,като не може да ги спре някой,то няма да има толкова нежелани бременности,такова разпространение на болести и т.н.!![]()
МоЖе дА нЕ сЪм пЕрфеКтНа,нО сЪм ефеКтНа!
jhjhgjgjhgjgjgjg
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
абе как да им забранят няма .. ама то си е и въпрос до възпитание .. !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
не, не би излязла и няма и да излезе скоро. Абе чадо мое, земи отвори един новинарски сайт и потърси новини за малолетни майки. ВСИЧКИ, ДО ЕДНА са от т.нар. малцинство. Кога на тях ще тръгнеш да им налагаш закони бе? те с копия се избиват по улиците, той тръгнал да се притеснява за тях.Първоначално написано от OxoBoxo
някой каза нещо за възпитание... ?? ми че то туй нормално - тяхното възпитание ги учи че ако на 14 нямат поне 2 деца ги отлъчват от семейството![]()
![]()
![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
аз пък имах глиган, който се казваше Бай ГлиганьоПървоначално написано от Hilary_
![]()
по темата: и да забранат.. мислиш ли, че пак няма да прават? все едно на прасе да забраниш да грухти![]()
Who's next!
Ако се забрани ще има повече стремящи се.Забраненото е най-сладко.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Аз съм на 13 и от моя гледна точка няма смисъл да се забранява / да вредно е но всеки има право на своя избор . Нали за мен е важно , че аз не съм като тях![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
напълно съм съгласна с Punisherrr
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
България е в топ 10 по деца майки не за друго,а заради братята роми..а както знаем всички те нямат сексуална култураТъжно..но факт !