- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OK, You Right, OK OK OK
NamelessRomantic, излишно е дори да ти отговарям, но в името на спора...
Постът ми не беше насочен директно към автора, а към тези, които единственото, което правят е да се оплакват от жените. Всички били такива и онакива. Това първо е смешно, второ е коментар на недорасло детенце, разочаровано от първата си любов, която за съжаление дълго ще си остане и единствена.
Да, съгласна съм, че мацката е постъпила долно и курвенски с младежа и ако имах нещо против, щях да го споделя още в началото, когато пусна темата си.
Смятам, че е глупаво да се защитавам, още повече пред теб, но обърни внимание на чий пост отговорих първо и какво съм казала на автора, след като той се обърна към мен
Смисълът е следния - не, не съм си счупила нокът, а колкото до това дали съм ви интересна - това слабо ме вълнува. Във всеки случай, интересна или не - аз съм си тук, като не ви харесвам, скипвайте ми постовете![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Интересна перспективаПървоначално написано от LadyDi
Харесва ми! Boys will be boys Part 3
Ами не,не си интересна.Нито с това че слагаш пак този и онзи под знаменател,което уж ти е основния проблем,нито със своята арогантност.Не си мисли че това ,срещу което говориш,се среща само сред момчетата.Интересното е,след като толкова не ти пука защо въобще отговори - нито на теб ти пука (уж),нито на мен.
Странно.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Защото са ме възпитали да отговарям като се обърнат към мен.Първоначално написано от NamelessRomantic
Не искам да споря. Щом не съм ти интересна, не ми чети мненията. Аз твоите никога не съм ги чела![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
sky people
Ако не искаш да спориш не пускаш обидни мнения и не проявяваш високомерие.Елементарно.Първоначално написано от LadyDi
И да,недей ми чети мненията.Не си достойна за тях.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
не съм поставил никой под общ знаменател.
Както и да е, Lady, нито се оплаквам, нито ми е сад. Просто съм ядосан. Нямам нужда от вечно компетентните ти коментари. Ако питам баба ми, бих чул абсолютно същото, което ти пишеш![]()
Иначе, за да ви държа ъпдейтнъти, мацката сега ми се държи няк`во почти надменноако си мисли, че съм умрял за нея...И все пак ме е яд
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ммм да .. липсва ми тоя момък .. много ме кефеше ..Първоначално написано от fenastz
![]()
+ ми липсва един друг, който го баннаха заради пълната простотия ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не съжалявай. Има много други момичета.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
На там отиват работитеПървоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
Еми братле кофти тръпка е, и на мен ми се е случвало. Ама да не ти пука беФак хър оф
Има и други
![]()
ок ок
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!