Zdr bih iskala da spodelq edna istoriq i da pomolq za suvet:haresvam edno mom4e ot 1 godina i ne6to v na4aloto mislih 4e e prosto uvle4enie,no tezi 4uvstva ne sa stihnali i do sega.Toi ne znae li4no ot men 4e go haresva no mislq 4e predpolaga,vuprosa e 4e az nqmam sila da se izprava i da mu kaja,za6toto me e strah 4e 6te mi razbie surceto>nai-dobriqt mi priqtel go be6e pital dali me har i toi e kazal moje bi no go bilo strah da trugnem za6toto ako skusame nqma da ost fr.No az ve4e ne izdurjam vseki den si kazvam 4e 6te go zabravq,no vinagi ima ne6to malko za koeto da se hvana,(nqkoe negovo deistvie ili duma) koqto me vru6ta kum nego tursq si nqkakvo opravdanie prosto.Dori min den mi zvunna da me pita kak s1m-be6e razbral 4e s1m bolna.kakvo da vi kaja zatvorih telefona i ...nali znaete onova 4uvstvo...s peperudkite v korema
NO nz naistina kakvo da pravq,naistina obi4am tova mom4e i imenno za tova me e strah da govora s nego.Nqkoi moje li da me posuvetva kakvo da pravq i kakvo vsu6tnost zna4i povedenieto mu :S???

В този форум се пише на кирилица!
krem4et0