.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

изключване

Здравейте.Искаам да попитам има ли компютъра някаква опция примерно го оставям включен и след 40 минути да се исключи сам от някъде да го настроя.Благодаря.

Да има начин, чрез команда в конзолата, но аз ще си позволя да ти предложа друг по удобен начин...

- Сваляш си програмата "Kill Winamp v1.61" от тук (щракни), която е безплатна и след това я инсталирай! По натам смятам, че ще се оправиш и сама...

Ето и снимка какво представлява програмката:

Айде ще помогна още малко... Както виждаш сама опциите са 3-ри основни... Първата е след определено време да изгаси (затвори) "Winamp", втората е програмата да го спре (ако свири) и третата е след определено време да ти се изгаси компютъра. Времето се изписва в минути, както е показано примерно 11 минути. Отметката на "Limit Songs" се слага, когато примерно слушаш музика и вместо да въведеш определено време (в минути) въвеждаш колко на брой песни да минат (да изслушаш) преди да се активира някоя от горните три възможности...

Успех от мен!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Здравей ,аз имам една такава писана ,ако искаш можеш да пишеш лично съобщение със скайп и да ти я пратя.
    Лека вечер....
    Поздрави! К.Димитров
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Да има начин, чрез команда в конзолата, но аз ще си позволя да ти предложа друг по удобен начин...

- Сваляш си програмата "Kill Winamp v1.61" от тук (щракни), която е безплатна и след това я инсталирай! По натам смятам, че ще се оправиш и сама...

Ето и снимка какво представлява програмката:

Айде ще помогна още малко... Както виждаш сама опциите са 3-ри основни... Първата е след определено време да изгаси (затвори) "Winamp", втората е програмата да го спре (ако свири) и третата е след определено време да ти се изгаси компютъра. Времето се изписва в минути, както е показано примерно 11 минути. Отметката на "Limit Songs" се слага, когато примерно слушаш музика и вместо да въведеш определено време (в минути) въвеждаш колко на брой песни да минат (да изслушаш) преди да се активира някоя от горните три възможности...

Успех от мен!

Благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си