- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв е проблема ?
От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им. По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.Не съм агресивен , добър приятел съм , нямам проблеми (психи4ни и здравни) имам добра фигура , не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
Ако можете да дадете съвет
Съжелявам 4е пи6а с 4 и 6 ама тъпия Flextype се скапва.
На колко си години?
all day... all night... what the fuck?!
О не, задръстен си! Трябва да имаш малко, съвсем малко опит с хората, за да разбереш, че наистина си задръстен. Не искам да те обиждам [да бе]...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
15 , напротив много съм отворен на всеки.
Първоначално написано от faithhh
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първо. - Пъпките са си пъпки, независимо дали ги наричаш "пъпчици". Погрижи се да изчезнат като за начало.
Второ. - Това, че си отворен не значи обезателно, че си готин.
Трето. - От поста ти лъха на самовлюбеност, което не е хубаво!
Та постарай се да отстраниш първия проблем, а върху следващите два хубаво си помисли.
рофл
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
@Hilary , тренирам Муаи таи досега никой не ме е набил и няма но проблема е , че се срамувам като заговоря момиче.
бе ти сериозно ли не разбираш къде ти е проблема?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Във всяка втора дума ти се оправдаваш.Първоначално написано от faithhh
"Това не съм, онова не съм... "
Ок бе!А кое си?Кой си?
Всичко опира до това дали чашата е наполовина пълна, или наполовина празна.Усещам и някакъв комплекс за малоценност, който доста неуспешно прикриваш под пластове "не съм".Избави се от него!Ако ти не се приемаш такъв, какъвто си, как очакваш едно момиче да те приеме?
И като стана въпрос за момичета... омг, та ти говориш за нас все едно сме представители на друга раса!И ние сме хора, досущ като теб, само дето нямаме хуй в гащите.Имам чувството, че те е... страх от нас.
B U !!
Пробвай със сперма лекувала пъпките хем ще спестиш пари за лечебни медикаменти![]()
![]()
![]()
"малко пъпчици" - това е много относително оО Ама смятам, че е нормално. Все пак пубертет![]()
Нормално е да се намират там 2-3 пъпчици човешко но ако наистина има силно изявено акне и проблемна кожа пак е човешко , но няма лошо да отиде на дерматолог да му изпише разни мазила...
Абее ако щеш тренирай сумо нещата не опират до това какво тренираш ..Първоначално написано от faithhh
Трябва да се научиш как да се държиш с момичетата срама го остави за някой друг .. нищо срамно няма в това да заговориш някое момиче, да я поканиш на среща и тн ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Намери си една приятелка, но не интимна .. да те утрака малко![]()
Несигурен си в отношенията си с момичетата. Не е важно да обясняваш какъв си или какъв не си, трябва да се научиш как да общуваш с тях.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
ТИ си проблемът !!!!Какъв е проблема ?
Това с пъпките не е толкова важно. Но все пак можеш да се постараеш да ги премахнеш. Не мисля, че си опитвал НАИСТИНА. Колкото до срама, трябва до го преодолееш.Ако си мислиш, че ще стане ей така... ми няма. Започвай да говориш с момичетата, в началото общи разговори (Здравей!, Как си? и т.н.) Прави им комплименти и с времето ще говориш по-свободно и отпуснато с тях.
![]()
А на колко години си ?
15
Вярно е , че пъпките са си пъпки , но това е единия проблем.Другия проблем е примерно като се замисля дали това момиче съм му допаднал , дали да опитвам още и ... Доста ценя вашите коментари и това , че искате да ми помогнете , но аз в момента съм доста объркан.
Ъхъ.Ясно.Първоначално написано от faithhh
Затвърждаваш тезата ми, че си неуверен, колеблив и несигурен в себе си.
И аз да съм - не бих те погледнала.![]()
Е , нали точно това се опитвам да поправя?
Аз, като ученичка на haritov, цитирам Йода : "Do, or do not. There is no 'try'."Първоначално написано от faithhh
Просто трябва да спреш да се страхуваш от това да бъдеш себе си.Тогава всичко ще се нареди.Вервай ми!