.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Бургас

Какъв е проблема ?

От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им. По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.Не съм агресивен , добър приятел съм , нямам проблеми (психи4ни и здравни) имам добра фигура , не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
    Ако можете да дадете съвет
    Съжелявам 4е пи6а с 4 и 6 ама тъпия Flextype се скапва.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    На колко си години?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    О не, задръстен си! Трябва да имаш малко, съвсем малко опит с хората, за да разбереш, че наистина си задръстен. Не искам да те обиждам [да бе]...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Бургас
    15 , напротив много съм отворен на всеки.

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Какъв е проблема ?

Цитирай Първоначално написано от faithhh
    От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им.
    ъмм виж сега .. за да "влезнеш в кожата" на едно момиче трябва да си я опознал и най - важното трябва тя да ти е позволила ..

По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.
    значи не умееш да общуваш с момичета ..

Не съм агресивен ,
    .. т'ва значи ли, че дори не можеш да се защитиш сам ако някой ти посегне? ;д

добър приятел съм ,
    а някога опитвал ли си се да бъдеш нещо повече за едно момиче ил исам оги оставяш да ти се оплакват??

нямам проблеми (психи4ни и здравни)
    т'ва е добре .. ;д

имам добра фигура ,
    това не е от голямо значение ..

не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
    извод: Погрижи се за себе си ,за да ги няма .. и освен външно се опитай и вътрешно да промениш отношението си към момичетата ..

Първо. - Пъпките са си пъпки, независимо дали ги наричаш "пъпчици". Погрижи се да изчезнат като за начало.
    Второ. - Това, че си отворен не значи обезателно, че си готин.
    Трето. - От поста ти лъха на самовлюбеност, което не е хубаво!
    Та постарай се да отстраниш първия проблем, а върху следващите два хубаво си помисли.

Мега фен
    рофл
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Бургас
    @Hilary , тренирам Муаи таи досега никой не ме е набил и няма но проблема е , че се срамувам като заговоря момиче.

Мега фен
    бе ти сериозно ли не разбираш къде ти е проблема?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

От много време се опитвам да си намеря стабилна приятелка , но някак си усе6там 4е с моми4етата немога да вляза в кожата им. По-добър приятел съм с мом4етата отколкото с моми4ета.Не съм агресивен , добър приятел съм , нямам проблеми (психи4ни и здравни) имам добра фигура , не съм задръстен но имам малко пъп4ици по лицето , което ме прави зле.
    Ако можете да дадете съвет
    Съжелявам 4е пи6а с 4 и 6 ама тъпия Flextype се скапва.
    Във всяка втора дума ти се оправдаваш.
    "Това не съм, онова не съм... "
    Ок бе!А кое си?Кой си?
    Всичко опира до това дали чашата е наполовина пълна, или наполовина празна.Усещам и някакъв комплекс за малоценност, който доста неуспешно прикриваш под пластове "не съм".Избави се от него!Ако ти не се приемаш такъв, какъвто си, как очакваш едно момиче да те приеме?
    И като стана въпрос за момичета... омг, та ти говориш за нас все едно сме представители на друга раса! И ние сме хора, досущ като теб, само дето нямаме хуй в гащите.Имам чувството, че те е... страх от нас.
    B U !!

Пробвай със сперма лекувала пъпките хем ще спестиш пари за лечебни медикаменти

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен
    "малко пъпчици" - това е много относително оО Ама смятам, че е нормално. Все пак пубертет

Нормално е да се намират там 2-3 пъпчици човешко но ако наистина има силно изявено акне и проблемна кожа пак е човешко , но няма лошо да отиде на дерматолог да му изпише разни мазила...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на Hilary_
    @Hilary , тренирам Муаи таи досега никой не ме е набил и няма но проблема е , че се срамувам като заговоря момиче.
    Абее ако щеш тренирай сумо нещата не опират до това какво тренираш .. Трябва да се научиш как да се държиш с момичетата срама го остави за някой друг .. нищо срамно няма в това да заговориш някое момиче, да я поканиш на среща и тн ..

Супер фен Аватара на zero

Намери си една приятелка, но не интимна .. да те утрака малко

Несигурен си в отношенията си с момичетата. Не е важно да обясняваш какъв си или какъв не си, трябва да се научиш как да общуваш с тях.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Град
    Стара Загора
    Какъв е проблема ?
    ТИ си проблемът !!!!

Град
    Някъде там...
    Това с пъпките не е толкова важно. Но все пак можеш да се постараеш да ги премахнеш. Не мисля, че си опитвал НАИСТИНА. Колкото до срама, трябва до го преодолееш. Ако си мислиш, че ще стане ей така... ми няма. Започвай да говориш с момичетата, в началото общи разговори (Здравей!, Как си? и т.н.) Прави им комплименти и с времето ще говориш по-свободно и отпуснато с тях.

А на колко години си ?

Град
    Бургас
    15

Град
    Бургас
    Вярно е , че пъпките са си пъпки , но това е единия проблем.Другия проблем е примерно като се замисля дали това момиче съм му допаднал , дали да опитвам още и ... Доста ценя вашите коментари и това , че искате да ми помогнете , но аз в момента съм доста объркан.

Другия проблем е примерно като се замисля дали това момиче съм му допаднал , дали да опитвам още и ...
    Ъхъ.Ясно.
    Затвърждаваш тезата ми, че си неуверен, колеблив и несигурен в себе си.
    И аз да съм - не бих те погледнала.

Град
    Бургас
    Е , нали точно това се опитвам да поправя?

Е , нали точно това се опитвам да поправя?
    Аз, като ученичка на haritov, цитирам Йода : "Do, or do not. There is no 'try'."
    Просто трябва да спреш да се страхуваш от това да бъдеш себе си.Тогава всичко ще се нареди.Вервай ми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си