Аз и въпросното момче се познаваме ехее отдавна,още в началното училище,а сега гимназия ще завършваме.Имам го като приятел,но не този,с който мога да споделя или да чакам приятелство.Той е изключително странна личност и това ми харесва доста.Погледа, с който винаги ме поглежда ме побърква.Рядко се виждаме,но видим ли се,разговорите ни са доста интересни,без много думи се разбираме. Рядко се сещам за него,но видим ли се всичко се възражда.Усещам как гледа на мен, да го нарека женски инстинкт,но има две причина да не сме заедно : 1вата- аз не искам от тази връзка да излезе само секс или да съм като една от всичките,които желае и след като консумираме връзката и всичко да се изгуби.. 2та- неговата версия е,че ако от връзката ни не се получи нищо,ще съжалява да ме изгуби и като момичето до него и обект,който да желае, затова предпочита да ме желае,по стимулира интереса му и помагало да се стреми към нещо.Преди време отново се бяхме засекли и обсъждахме нещо,при което му се изнервих.. телефона ми звънна – беше братовчед ми,обясняваше ми за някакво парти на приятел и да мина да ми даде едни неща,аз казах ОК и затворих.После той ме попита,това приятелят ли ми е,аз се учудих ( досега не сме обсъждали личните си приятели или нещо свързано с това,най малкото аз не съм го питала,мислех,че няма нужда. Казах,няма значение,а той каза : бива ли го, а аз : не ти влиза в работата,беше ме изнервил много и до там.Присетих се днес за него,видяхме се в едно кафе,ние ставахме,а той и негови приятели тъкмо влизаха,аз го видях и му казах да заемат нашата маса,тей като ставахме .. той ме погледна по онзи начин и каза : Остани още малко,аз го погледнах студено и му казах : имам работа и все пак се усмихнах. Вечерта ми се обади по някакъв повод и каза,че съм била изключително красива, а аз му благодарих .. и все пак нямам идея какво се получава ..