Наистина е красиво. Цялото това приближаване и отдръпване, цялото това чакане и търсене, а когато най-после се видите да не доизказвате... не знам, наистина ми стана много приятна цялата история.

Създали сте си някаква магия. Явно на него не му се е случвало досега, или поне в близките месеци, а ти си събудила някакви по-особени чувства в него. Може би мисли, че и в двата случая(и да опитате, и да не опитате), точно тази "магия" ще изчезне, и затова не предприема нищо.
Това, че си го видяла с някакво момче не означава нищо. Имам предвид, че кой знае какво може да се окаже накрая. Ти си му недвусмислен знак, че си имаш приятел, което го е накарало да си мисли, че е негов ред и той да си уреди живота. Но щом ти е казал, че си красива, щом си е проличало, че му е кофти, не защото, разбираш ли, сега не може да ги върти по две, значи чувствата му продължават да съществуват. И наистина, ама наистина трябва да опитате. Защото наистина, ама наистина, колкото и да опитваш с други хора, щом обичаш един човек, всички други нямат значение. И ей такива неща.
Успех!
Можеш да споделяш от време на време какво е станало.