- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой от всичките е най-обратен дагоеба?
Значи обсъждахме с компанията в кръчмичката разни жизненоважни и общественозначими въпроси и най-вече темата за обратните(ся кат се сетя веднъж завъртях малко наобратно онова за програмите на пералнята и се прецака и трябваше да давам двайсе лева да я оправят).Малко се отплеснах,но значи имаме следните образи-На всичките тия въпроси най-стария и мъдър бай Стамат отговори дълбокомислено:"Е*ба ли му майката,за 30 години тая ракия ми прееба мозъка братче"
- 1.Тоя който не го е*бе какво е*бе
2.Тоя дет не е*бава от нищо
3.Тоя който прее*бава всичко
4.Тоя дето не го е*бе кво става
5.Тоя дето е постоянно прее*бава нещо
6.Сега като се сетя една бивша веднъж ме видя да се натискам с гаджето на един френд и ми вика - "Кво правиш ве калмук?"![]()
Аз викам - "Ни вииш ли чсъм пиян и нзнам"Тя - "Да ти е*ба майката"
![]()
Та се допитах до тоя форум за отговор.(Бах тая пещерска е голям боклук дагоеба)
Ми ако пещерска си е ебала майката ... пелин-а трябва да си е ебало дреите ...![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Мноо забавен пост ама не му разбрах въпроса какъв е![]()
Westside rollin' all day, every day
Абе най-важното в тоя пост е че треа да ебеш живота или живота ще ебе тебе !Абе еба ли му майката ... Секи да псува яко за да не е преебан ... а като гледам аз съм от тия дет сичко преебават !
Айде лека нощ , довиждане , приятни сънища мерси !
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Май трябваше да си останеш само с псотовете ти за Аудито .. не за друго ама изглеждаха най - незабележими ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
би му меча
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮