Нее те не са досадни .. моля ви .. те са супер много досадни ...
Преди 1 седмица отивам при личната лекарка и там една жена с бебенце.. някфа пенсия и аз ..аз бях първа после жената с бебето и след нея дъртата ... предложих на жената с детето да влезе първо тя а аз след нея .. и тя ми благодари и тая пенсията вика : Не аз ще вляза първа защото съм възрастна .. аз много лесно се паля .. и се ядосах и казах .. тука има ред .. ако не ви харесва елате по късно .. и тя почна да ми говори : ама вас не ви ли е срам да ни игнорирате така възрастните хора и жената с бебето каза еми добре влезте първа няма проблем .. и аз казах .. нее първо вие ще влезете тя ще си изчака реда .. и питах за какво е за бележка няква незнам .. рецепта ли е кво е .. аз бях за преглед а жената с бебето за консултация .. и лекарката отвори вратата и попита кой е следващият и оная дъртата каза еми аз съм наред.. МОЛЯ ?! и казах на лекарката( аз със нея много се имам ),че попринцип тя е последна, а аз съм и съм си отстъпила реда на жената с бебето .. естествено лекарката взе първо бебето .. после мен .. и дъртата чанта остана последна . колко хубаво ми стана .. ако знаете .. а тя щеше да се пръсне от яд !