.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

КАК ДА СИ ИЗТРИЯ ХРОНОЛОГИЯТА НА СКАЙПА?

Това е въпросът,като имам предвид не само записите от програмата,тях дори да ги изтрия,ако с някой си продължа чата,всичко излиза,а не искам.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Единият вариант е да не пазиш хронологията:
    Tools/ Options/ Privacy/ Keep chat history for..-избираш "no history". От тук може и да се изчисти всичко със съседното бутонче "Clear chat history".
    Другият начин е да се върнеш към по-старата версия на Skype.

P.s. Самата хронология по подразбиране се запазва в :
    C:\Documents and Settings\account name или както си кръстил компютъра\Application Data\Skype\ и тук вече имаш различни папки за различните контакти и във всяка от тях има IM History където се съхранява history-то за съответния контакт. Дано го написах разбрано.

Мерси много,обаче нямам опция "изчисти историята",със Скайп 3.8 съм.А в documents and settings чатоввете не искат да ми се трият,излиза,че са в употреба.Освен това не са ми разпределени по контакти,а просто някакви файлове,които не можеш да разбереш,че са чат,не могат и да се отворят...

А,намерих го къде де

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    бр

Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    Единият вариант е да не пазиш хронологията:
    Tools/ Options/ Privacy/ Keep chat history for..-избираш "no history". От тук може и да се изчисти всичко със съседното бутонче "Clear chat history".
    Другият начин е да се върнеш към по-старата версия на Skype.

P.s. Самата хронология по подразбиране се запазва в :
    C:\Documents and Settings\account name или както си кръстил компютъра\Application Data\Skype\ и тук вече имаш различни папки за различните контакти и във всяка от тях има IM History където се съхранява history-то за съответния контакт. Дано го написах разбрано.
    Интересно ,а как да я про4ета като ми дава неотваряем файл ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си