- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя го харесва, а той харесва мен :(
Значии, от 1 седмица съм в компанията на 2 приятелки. Едната от приятелките ми е влюбена в едно от момчетата. Той е много миличък, добричък и всичко и я разбирам, но преди 2 дена той ми каза, че харесва мен. (всички от части се бяха досетили хД ) Аз естествено, не искам да бъда нещо повече с него от приятелка, заради другото момиче. Не, че тя ми забранява или нещо такова, даже говорих с нея и ми каза, че няма проблем. Той ми говори супер милички работи, направо е невероятен, но аз просто не го харесвамРазказал е на другото момиче, колко мн ме харесва и такива работи и чак ми е гадно да го отрежа
не знам какво да правя
Можете ли да ми помогнете със съвет
.
ако е толкова мил, тръгни с него, ако с тези твои приятелки, сте приятелки само от 2 седмици - хич да не ти пука, но ако не го харесваш просто няма смисъл да нараняваш "приятелката" ти, на твое място бих говорила с момчето ЛИЧНО, не по скайп! и бих му обяснила как стоят нещата, ще му кажа за приятелката си и ще и направя реклама - след като няма да е с мен поне да е с неяно ако се беше сслучило на мен на бас мога да се хвана, че после щеше да ме е ят, че не съм го взела аз
![]()
Ненене нея я познавам от година и нещо вече, даже сме в 1 клас, а него го познавам от 1 седмицааз съм сигурна, че ще ме е яд, обаче ако тръгна с него ме е страх, че след 1 месец все още няма да го харесвам и ще трябва да скъсам с него, пък е толкова добричък
След като той ми каза, че ме харесва, те двамата (с момичето) са си говорили и той и е казал, че не я харесва по начина , по който тя иска. Тя ми каза, че за нея няма проблем да тръгна с него, а на следващия ден ми говореше как до 4 часа плакала за него...адски ме объркват тия хора
![]()
то до след 1 месец може и той да не те харесва, защото не те познава и тепърва ще научава неща за теб, за характера ти и за всичко около теб, все неща, които може да не му допаднатна колко години си ?
Мойто момиче,такъв е живота ! Челен удар, и да не ти пука за него...просто така е станало,не го харесваш-обясни му,че си имаш сериозен приятел и му предложи да си останете приятели - ако не иска му казваш путка ти лелина и тва е :P.Пък ако се навие- e знаеш какво правят "приятелите" knock knock !![]()
Именно, страх ме е да не го загубя като приятел![]()
Просто му кажи да отидете на кафе и му обясни всичко..кажи му,че искаш да сте приятели и това е xD пък вече ако не ще..казах ти кво да му кажеш![]()
![]()
![]()
Е, аз така или иначе нищо няма да му казвам по скайп или по телефона, понеже е много малоумно![]()
пфахахахахахахаха ако искаш ми кажи скайпа си на лично съобщение и ще оправим пича точно за 15 мин и ще ти е приятел xD
Гадно не гадно отрежи го ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз мисля така!Първоначално написано от Hilary_
![]()
Няма смисъл да го заблуждаваш щом е толкова добричък!
Тук не става въпрос за него или за приятелката ти. Става въпрос за теб и това, което ти искаш. Щом не го харесваш няма смисъл да започваш връзка, която е обречена от началото. Няма смисъл да му даваш празни надежди. Обясни му как стоят нещата и се изяснете.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
незначи че като той те харесва и ти да тръгнеш с него от съжаление ........... една моя БЕСТ фр момчето което обича тя -.. харесва мен .. мн ми е гадно за нея .. щото тя зн и тя сичко ии ....![]()
а и тфа момче и то е така .. постоянно - бубке .. заиче... котенце ... ииино винаги когато той ми предложи му отказвам .. щото той постоянно ми предлага ..
.. просто няма смисъл да ходиш с него от съжаление ... гадно е ..и за теб .. вероятно и той ако рзбере може да му стане мн гадно че си го исползвала така...
Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...
Кажи му, че си обратна![]()
Сега сериозно... Наистина си поговорете само двамата и му обясни, че и ти го харесваш, но не "по онзи начин".
Не, че тя ми забранява или нещо такова, даже говорих с нея и ми каза, че няма проблем.
ти какво очакваш?? да ти кажее МОЛЯ ТЕ НЕ ТРЪГВАЙ С НЕГО, ЗАЩОТО АЗ ГО ХАРЕСВАМ..
нормално е да ти каже това..попадала съм в такава ситуация и повярвай ми..не се подвеждай..покажи на момчето,че няма шанс с теб ..
никъде не пише,че е нейн но.. по-добре забрави за тва момче колкото и мили неща да ти говори.. а още по-малко щом не го харесваш, КАКВО СЕ ЧУДИШ??
I don`t care .. ;] ..
щом не го харесваш,кажи му го направо![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
След като не го харесваш няма смисъл да даваш напразни надежди на момчето , няма смисъл да страда . Остави го на твоята приятелкавсе пак ти си оставаш победителя нали
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
WTF?!?Първоначално написано от krisity17
Победител в коя по-точно война или поне битка?![]()
Всъщност, тя излиза най-прецакана от цялата ситуация - ако го отреже, вероятно ще нарани егото му и съответно ще провокира отчуждаване или дори озлобеност, а ако тръгне с него - едно, че ще върви срещу чувствата си, второ, че ще нарани приятелката си (дори и да не го признае гласно, ще натрупа злоба срещу теб... такава ни е природата просто).
А сега де?![]()
Моят съвет е да опиташ да излезеш "чиста".Един увъртян отказ ще свърши работа.
all day... all night... what the fuck?!
Не тръгвай с момче, което не харесваш! Ще го нараниш..по-добре си поговорете и му кажи, че не го харесваш и можете да бъдете само приятели, но не тръгвай с него щом нямаш чувства![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Първоначално написано от sunshinepp
Е, кво? Аз бих го казала на най-добрата ми фр! И тя дори да го харесваше 100000% нямаше да тръгне с него ако ми е истинска фр. Поговори пак с момичето, поговори и с момчето, за да ти се изязни как стоят нещата. Помисли си дали наистина не харесваш момчето като гадже, защото много мои приятелки съваляват след като кажат на момче, че не го харесват.
Е, кво? Аз бих го казала на най-добрата ми фр! И тя дори да го харесваше 100000% нямаше да тръгне с него ако ми е истинска фр.
емии може ама.. ддз ..аз не бих си позволила да помоля такова нещо..да й кажа да не тръгва с него зардии менее...НИКОГА!
I don`t care .. ;] ..
Еми нз... предполагам че ако и е истинска фр ще предпочете нея пред момчето... поне аз бих, защото зная, че е по добре фрто ти да се радва за теб от колкото да съжалява, че не е ма твоето място....
ем знам 4е е гадно,ама в слу4ая най-добре го отрежи
I can't stop myself from loving you <3
в почти същата ситуация загубих една от най-добрите си приятелки.. с разликата че аз си мислех че мога да отвърна на чувствата на момчето. вярвай ми има против да имаш каквото и да било с него. въпросното момче целунах веднъж. с нея имам много малка връзка и то само защото сме от един клас. с момчето сякаш не се познаваме.
ако искаш да стигнеш до това положение бъди с момчето. ако приятелката ти е по-ценна мисля че знаеш отговора.