- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя го харесва, а той харесва мен :(
Да , но ако тя ти е истинска фр. сама трябва да се досети , а не ти да я молиш , защото става нахално, детско и смешноПървоначално написано от keks4e007
![]()
Bon Jovi - Always
Естествено, че трябва да го отрежеш - първо, че ти дори не го харесваш /отъкдето би трябвало изобщо темата да е приключила/ и второ, че приятелката ти ще бъде много наранена, ако тръгнеш с него. А ако се чудиш как да го скъсаш - според мен трябва да му кажеш, че не си готова за връзка, защото много си харесвала някого и не е потръгнало с него и изобщо в момента не можеш да мислиш за връзка. Или му кажи, че не го харесваш, защото дори още не го познаваш и не си сигурна в чувствата си и че искаш да изчакаш. Абе забави нещата , пък с времето всичко ще се намести. Но не го режи направо, не го наранявай, опитай се да бъдеш добрата и предпазливата в тази ситуация.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Еми щом не го харесваш не трябва да тръгваш с него. ;] Все пак трябва да мислиш за своето щастие,а не за това на някое момче особено!Защото да не би ,когато харесваш някое момче то ще те пощади и с мили думи ще те отхвърли?... Има ги и такива,но вече са рядкост. ;] Така,че мисли за своето щастие на 1во място!
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Хмм.. Мислиш ли, че на приятелката ти не и пука след като го харесва.. Замисли се, мила.. Нея просто я боли от факта, че той харесва теб и се опитва да се прави на силно момиче.. Не я нарянявай като дори не го харесваш..!
Помисли кое е по-добре за теб..
Приятелката или гадже, към което дори не чувстваш нищо..![]()
Еми като не ти харесва кажи му го...Но не използвай култовата фраза :"Много те харесвам , но само като приятел..".Кажи му го директно :"Просто не ме привличаш и не може да има нищо повече между нас" .Нещо такова ,без овъртания![]()
--------------------------------------------------------