- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- женомразец
Тая тема глупава ебавка.
Вижде,автора нищо не изаснява,нищо не казва!
Но все пак имам решение.Ела при батко ти Антихрист,дай му 100 кита и той ще ти покаже как да харесваш жените!![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Първоначално написано от amk933
It's too late...
Е да все пак като се замислих...мога малко да кача цената.Т'ва междо другото ще е добър бизнес!Първоначално написано от Slynchiicee
Така че,който е изгубил страст към женското или пък е гей,да ми пише Лично съобщение,цената се определя от това колко сте на другия бряг и колко време ще отнеме "поправката"![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
днес май си промених мнението... добър приятел (не особен красавец) каза че девойката picvalley. net/v.php?p=u/1659/49485889620353002661271269344OGC6Lq7x9bnFYbSwBmC4. JPG го е зарязала... казах си какво пък толкова-жените винаги са способни на всичко.
Точно тогава обаче си казах-стига си си казвал нещо на ум!![]()
има една иконка (тука я няма) на скайпа се води (swear) нещо такова е положението. Усетих че и мен ме резнаха по схемата-убавец си, пушка си (пари си имал колкото другите) ама не ставаш...
Та си променям мнението-от днеска аз ще съм агресораили така наречения синдром "Аз печеля от факта, че си лягам със слушалки!"
Това е най - добрия и най - верния коментар от цялата темаПървоначално написано от totik
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Имах един такъв приятел не харесваше никое момиче постоянно ги обиждаше и такива работи , но след време започна да се заглежда и вече си намери приятелка ..
дано и аз се променя някой ден![]()
и защо ги мразиш?проблема какъв е ?![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от HristoGavrilov
smileee
Що вдигате стари теми?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!