- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не искам да ходя на гинеколог
HI DRE!ZNA4I PROBLEMA MI E 4E IZOOOB6TO NE ISKAM DA HODQ NA GINEKOG NA 12 SAM PO4NA MI PREDI NQKOLKO MESECA.MOLQ TE KAJI MI 4E NE E ZADULJITELNO DA SE HODI AKO NQMA6 NIKAKFI OPLAKVANIA?!Vsi4ko si mi e normalno menzizut mi e malko neto4en, no mi kazaha 4e e normalno v na4aloto.Vqrno e nali?![]()
ANONIMEN :P
II. Права и задължения на потребителите
1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица.
7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
Тъй като си нова, ще направя компромис и няма да трия темата, но това е за пръв и последен път!
kalpazanka
tova sum AZ-krisetoOo
Модератори - помощ ! има келеш , който не пише на КИРИЛИЦА ![/u]
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
На тебе акъла не ти е дошъл още, за цикъла се тормозиш. И моля те натисни Alt+Shift и пиши на кирилица, за бога!
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Първо - Докторът от доста време не пише тук.
Второ - Върви на генеколог, няма нищо страшно, нито ще ти се смее.
И трето - ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!!!
Дрън-дрън
Споко де..Гинеколога няма да те убие..НЕ е задължително,но е препоръчително..
И е нормално в началото цикъла да е нередовен
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Препоръчително е поне веднъж годишно да се правят профилактични прегледи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Гинеколозите не ядат хора.
+Първоначално написано от prodavam4
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Откъде пък да знае момичето?Първоначално написано от prodavam4
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
По моя информация ядат консерви, хляб, снежанка и лютеница. И свинско. Ама хора, дето са дошли, за да им дадат пари...Първоначално написано от stefanov
на мен като ми дойде майка ми искаше да ме води и говори даже с един колкото и да не исках но той каза че преди първия път няма нужда.![]()
ами как да се довери на напълно непознат човек?Да бе кой би отишъл да му гледат онез работи.Първоначално написано от VerryBerry
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Не мисля, че в случая се нуждаеш от гинеколог, щом нямаш проблем
++Първоначално написано от nyxu
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Къв е тоя мерак да съживявате теми на по 5 месеца?
Lexynnka
Ключ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!