здравейте!Знам,че това не е мястото на което да споделя какво се случва,както и,че повечето от вас ще се смеят на написаното от мен но просто ми тежи и трябва да го разкажа. На 3 ноември отидох на село.Вечерта сънувах,че с приятели от село сме се качили на една кола и се движихме с голяма скорост.Изведнаж видях,че шофиора не държи волана,след което се обърнахме но всички бяха невредими.Събудих се,но после отново заспах.Сутринта станах и излезнах.Едно момиче продложи да отидем с нея до баба и,която беше в съседното село.На отиване горе доло беше добре,но карахме с ужано висока скорост,и на всеки завой с въртежи и какво ли още не.Свършихме работата и тръгнахме за село.Тъкмо наближавахме,когато със 140 влезнахме в един завой,но не можа да го вземе и се ударихме в една скала..Колата се е въртяла 10 метра и повече..След това само помня как братовчет ми,който също беше в колата ми помогна да излезна.За радост на никой нищо му нямаше.След няколко дена сънувах,че в училище една от госпожите се кара зверски на някой и му пише 3 двойки.На следващия ден същото се случи.Тази нощ сънувах,че някой си е забравил бялото яке в училище.Като утидох днес и чистачката дойде при една от моя клас и разговора беше следния: чистачката:От вашия клас някой си е забравил якето. Надя:Какъв цвят е? чистачката: Бяло. След това продължиха да си говорят,но спрях да ги слушам.Полудявам ли?Какво ми става?! Сънищата ми се збъдват..

Благодаря на всички които го прочетоха...