- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мразя те...
Казали ли сте някога на ваще(или брат,сестра) че ги мразите? Ако сте, каква е била тяхната реакция ,и вие съжалявате ли сега?
Последно време съм забелязаля,че децата си позволяват да говорят какви ли не работи,така че ми стане интресно да видя каква е обстановката във форума.
мм да казвала сЪм на брат мии, че г0 мразя.. даже нап0следЪк му г0 казвам мн0г0 чест0.. т0й вече ми е свикнал и не ми 0бръща внимание...![]()
Когато бях много малък,сестра ми беше ми забранила да ям сладко преди обяд(май нещо такова беше) и аз и казах,че я мразя.Тя обаче ме изгледа и каза"Независимо дали ме мразиш или не,аз съм по-голяма от теб".И изядах един мощен шамар.![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Еми така си е.. липсва уважение..
аз никога не съм казвала на нашите,че ги мразя,когато съм им била адски вбесена съм си го казвала на ум..но не на сериозно разбира се.![]()
на родителите ми - никога
на брата да, ама само когато се скараме...
не го мразя, разбира се
![]()
+1Първоначално написано от MimmZzZchYyY
ама си го обичам,мн ясно
![]()
Брях,брях
не![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Естествено, че НЕ.. кви за тия филми бе![]()
Who's next!
Преди няколко години, когато не можехме да се понасяме с брат ми му го казвах през 2 минутиНо разбира се не е така
Просто много ме дразнеше
![]()
Трагедията е пълна...
Никога не съм казвала на някой от семейството, че го мразя.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Никога!
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
м ко да праяПървоначално написано от Force_bladeR
Аз познавам над десетина връстници,които са казвали на тяхните,че ги мразят. Явно у форума сте се събрали добри душици
![]()
А иначе и аз не съм казвала на някой от близките си,че го мразя,колкото и да ме нервят понякога
++++++++Първоначално написано от bloodymirror
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Дори и в момент на яд да съм си го мислила не съм го казвала никога
Не, не... истина е че много хора казват "мразя те" без да влагат някви чувства
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Никога не съм го изричала очи в очи.Казвала съм си го само на ум,макар и да НЕ го мисля.След това си връщам думите(в случая-мислите ;д) назад.Определно не ги мразя.Просто това става,когато ти дойде в повече и си ядосан.
Първоначално написано от flowerlina
мразя баща си, но никога съм нямала смелост да му го кажа в очите, сега вече не контактуваме и няма смисълможе да кажа че ми е безразличен все едно не съществува, вече не го мразя, не му отделям такова внимание...
Първоначално написано от Jumbie483
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
На брат ми(не го мисля).Ама той е толкоз гаден,че даже не му пука![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Мне..никога се съм го казвала,защото не съм го мислила.![]()
Не,че щях да го изрека дори да го бях помисляла.![]()