ужас,иди ми сам ада си направя пластична операцияПървоначално написано от mimsssssss
![]()
![]()
![]()
От утре започвам сериозно\!!!![]()
![]()
Ако някой ще прави диета нека пише!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мойта диета се нарича яко спорт.
Иначе тогава, когато наистина карах на по-малко храна, просто избягвах вредните неща; наблягах на полезните. И, признавам си, изчислявах калории.Сега не го правя, но отново се храня здравословно. Спряла съм шоколада от известно време.
Аз започвам, но от понеделник.Първоначално написано от silviq8888
![]()
![]()
![]()
Тъкмо тая вечер майка ми ми каза няква жена как отслабнала за 1 месец с 15кг направо се изумихта сутрин не се яде само изпиваш една чаша с топла вода и една ябълка изяждаш и това е за закуска без нищо друго,а през останалото време за обяд и вечеря само леко се е ограничавала с някои храни иначе си ядяла всичко
А иначе аз от понеделник почвам "Точкова диета"
и друг път съм я правила и бях отслабнала с 13кг за около 2 месеца
![]()
Хайде бонбончета кой ще е с мен?! :P
а каква е тази точкова диета
разумен човекПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
и аз съм на 90 дневната диета ама денска дигнах температура и майка ми ме накара да ям с картофите и кюфте ии си развалих иначе свалих 5 кг за близо 10 дена .. ама имам въпрос сега какво да права като съм я развалила ? да почна от начало или да продължа?
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p544.htmlПървоначално написано от yonsaaa
Има някакъв ефект от нея до колкото съм чувала ..
АЗ! АЗ! АЗ също се присъединявам към диетуващите! Предлагам всяка вечер тук да пишеме кой какво е ял, как се чувства, резултати и т.н. за по-голям стимул. Аз съм от днес и не на определена диета ами просто малко ограничаване.. миналата седмица бях така 4 дена и веднага започна да има ефект тоо бях на събор и нямаше как да не прегрешаИначе бяхх тооооооооолкова доволна...в кг нз колко съм смъкнала но си усещах по дрехите... Вече нямам търпение до петък да видя как ще се чувствам и какъв ще е резултата
![]()
И аз се присъединявам!!Почвам 90 дневна диета.... И ако този път не успея да издържа да я спазвам нз...Ще почна да тренирам като обезумяла![]()
90 дневната диета е МНОГО добра, аз лично съм я спазвала и за 1 седмица свалих 5 кг, но после я спрях защото.. ме мързешеНО недейте да спазвате диети в това грипно време, организма отслабва, въпреки че точно в 90 дневната диета се приемат абсолютно всички храни .. не знам, по- добре точно сега не пазете диети, че с тия грипове, плевмонии, бронхити и какво ли още не, е много страшно..
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
ОК!Аз съм съгласна с shyshinka всяка вечер да пишеме кво сме яли през деня![]()
Я кажи какво си хапвала за тази седмица това си есупер резултат! Мерси!Първоначално написано от myl0weee
![]()
![]()
А между другото и аз съм от утре с вас защото днес неделя всички са си вкъщи и нещо не се получи!![]()
![]()
![]()
![]()
ами зависи и от организъм, иот всичко. Аз отслабвам лесно по принцип. Нямах особено апетит точно тази седмица. Запомни нещо от мен, което ми го каза фитнес инструктор- единствените плодове от които се слабее са зелени ябълки, тези киселите, грейпфрути, ягоди, лимони и кивита. Закусвай някой от тях и винаги по два. За обяд през белтъчния ден можеш да си хапнеш 2 варени яйца и 1 домат, аз това ядох, или омлет със зеленчуци. През бобовия ден боб или леща, аз до колкото помня ядох леща. През въглехидратния си направих макарони, а през плодовия можеш да закусиш с 2 ябълки, до обядваш 2 кивита и за вечеря 1 грейпфрут. Диетата не е сложна, хапваш си всичко. За обяд ти препоръчвам с всяко хранене да хапваш зеленчуци.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
90-дневна диетаОлее, как се издържа на това, бе, хора
![]()
За да не е спам:
Аз не ям абсолютно никакво сладко, никакви тестени изделия, ям разделно и ходя на фитнес /тренировката е много усилена/, но не спазвам някаква конкретна диета![]()
[quote="myl0weee"]ами зависи и от организъм, иот всичко. Аз отслабвам лесно по принцип. Нямах особено апетит точно тази седмица. Запомни нещо от мен, което ми го каза фитнес инструктор- единствените плодове от които се слабее са зелени ябълки, тези киселите, грейпфрути, ягоди, лимони и кивита. Закусвай някой от тях и винаги по два. За обяд през белтъчния ден можеш да си хапнеш 2 варени яйца и 1 домат, аз това ядох, или омлет със зеленчуци. През бобовия ден боб или леща, аз до колкото помня ядох леща. През въглехидратния си направих макарони, а през плодовия можеш да закусиш с 2 ябълки, до обядваш 2 кивита и за вечеря 1 грейпфрут. Диетата не е сложна, хапваш си всичко. За обяд ти препоръчвам с всяко хранене да хапваш зеленчуци.
Мерси и аз ще ям ябълки тогава !А вместо яйца може ли по една кофичка кисело мляко нискомаслено защото много яйца не обичам! И вместо макарони спагети с кетчуп !
Първоначално написано от incarnati0n
То не е задължително 90 дена...(за толкова време пише,че се отслабва 15-25кг) Като станеш колкото кг искаш продължваш 1-2 сед. на разделно хранене и вече трудно ще качваш///
Точковата диета е нещо доооста неправилно
Някой замислял ли се е над нея въобще?!
Там пише,че кремвиршите са 0 точки ... Е я си представете,че цял ден се тъпчите с кремвирши ... Според вас ще сваляте ли килограми?!Хммм не мисля
Относно 90 дневната диета ... Това,че е ЦЕЛИ 90 дни не е чак толкова страшно,защото при нея йо-йо ефекта липсва,а и тя е предназначена за хора,които освен килограми искат да свалят и сантиметриА и при нея не се получава ефекта с отпуснатата кожа
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Еее добре де признавам сиПървоначално написано от clever
Тъпа грешка съм допуснала ама слабо ме вълнува,защото и с нея и без нея това пак са си ла*на
![]()
Какви диети бе, тъпаци?! (Ще ме извинявате, ама просто не се стърпях.)
Вие вред ли сте? В тоя опасен период да пазите диети, нали имунната система отслабва и ще хванете грип?!
Яжте си нормално, просто НАМАЛЕТЕ сладките неща, мазните и т.н. И спортувайте от време на време.
И е препоръчително да се яде по един натурален шоколад на ден-два. Хляб също трябва да се яде. Приемайте и витамини.
Ако правите упражнения, после и без това ще изгорите калориите. Важното е да не ви е отпаднало и да имате апетит.
Когато ядеш едно и също тогава се отслабва,т.е. ако 7 дена ядеш всеки ден смао кренвирши ще отслабнеш,знам го от лекариПървоначално написано от 3oPuTy
Отслабва се,но НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО,а един подрастващ организъм има нужда от здравословна храна!!!Първоначално написано от titinkaa
змам,но не е хубаво пък на млади години да напълняваме и на 20г. да сме 90-100 кила,знаеш че младото поколение имат проблеми с наднорменото тегло,а и ние тука които ще почваме от утре няма да правим точно диета,а вид здравословно хранене,просто оргазма малко да се пречисти от токсините и някои вредни в-ваПървоначално написано от 3oPuTy
![]()