.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77

Тема: ДИЕТИ!

прочети диетата и ще видиш, че може мляко много ясно
    1 ден- БЕЛТЪЧИНИ
    2 ден- БОБОВИ РАСТЕНИЯ
    3 ден- ВЪГЛЕХИДРАТИ
    4 ден- ПЛОДОВЕ

белтъчини- кисело мляко, яйца, месо..
    бобови растения и варива- грах, боб, леща, царевица, картофи
    въглехидрати- тестени изделия, захарни изделия, а именно макарони, спагети, шоколад..
    плодове- тука е ясно.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Голям фен Аватара на DesSsi
    Амии и аз почвам от утре на грейпфурти и водичкаа

Момичета/момчета, не забравяйте,че нашите организми не са като тези на възрастните.... т.е. нуждаем се от мнг по-разнообразна храна оттях,защото организмите ни не са достатъчно развити... смис леко малоумно е.. ама вие си знаете де...
    това е хиииипер вредно- да ядеш едно и също няколко дни...

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз съм от утре на 90 дневната.. ентусиазирана съм мнооогоо..

Охххх, и аз всеки ден си викам "от утре"...

хора стига глупости кви диети бе СПОРТА му е майката , а ако ви мързи....

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    омг
    няма да издържиш !

хора;защо не слушате PinkFloydSound
    тя е била на диета и е разбрала че последствията са-отпадналост и прилошаване.................
    СПРЕТЕ СЕ НАЙ-НАКРАЯ! растете ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от incarnati0n

О не не, крайно време е вече.То на нишо не прилича това. А и ще го съчетавам с фитнес(държа да го отбележа, за тези, които твърдят, че само спорта му е майката.)

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Точковата диета е нещо доооста неправилно
    Някой замислял ли се е над нея въобще?!
    Там пише,че кремвиршите са 0 точки ... Е я си представете,че цял ден се тъпчите с кремвирши ... Според вас ще сваляте ли килограми?!Хммм не мисля
    Относно 90 дневната диета ... Това,че е ЦЕЛИ 90 дни не е чак толкова страшно,защото при нея йо-йо ефекта липсва,а и тя е предназначена за хора,които освен килограми искат да свалят и сантиметри А и при нея не се получава ефекта с отпуснатата кожа
    Когато ядеш едно и също тогава се отслабва,т.е. ако 7 дена ядеш всеки ден смао кренвирши ще отслабнеш,знам го от лекари
    КОООЛКО ЗДРАВОСЛОООВЕН НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕ ЧОВЕК!
    Я се стегни бе! Кренвиршите са големи боклуци!
    Я да хапнете истинско немско вурстче, тогава ми приказвайте.
    Разбери, че с тия твърдения би заблудила много потребители! Мда, може и да е вярно, но е много лошо да ядеш едно и също!
    ХРАНИ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО, СПОРТУВАЙ ДОБРОВОЛНО!

Цитирай Първоначално написано от incarnati0n

Като гледам снимката ти на аватара миличка ти нямаш нужда от отслабване за теб "от утре" не се отнася

И аз съм от утре с вас!

Вие щом сте се докарали до излишни килограми, значи имате проблеми с храните и хранителните навици. Предвид менютата, които изреждате вече като 3-та тема, повече от половината се храните БЕЗОБРАЗНО!!! И то не само храненето, а и сън, движение... Ебаси мързелите лигави. Нима 1 диета ще ви помогне да свалите и после пак ще продължавате като преди??? Пълен абсурд.

Първо си коригирайте вашите навици и се научете да се храните разумно.. Вече в няколко теми писах, че се водите само от едни вкусови рецепторчета в устата и от чувството за глад в стомаха... И за тази диета на Пиер Дюкан и за 90-дневната - обсолютно противопоказни за млади организми... Даже не сте наясно как точно действа на тялото, че се свалят килограми... ЕДИН ОТ ВАС да вземе да напише. Съмнявам се да се намери такъв/такава. И все пак дано се намери кой да опита.

И ви писа момичето: сега не е момента (сезона) за диети... Особено тези 2-те, които споменах горе.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Вие щом сте се докарали до излишни килограми, значи имате проблеми с храните и хранителните навици. Предвид менютата, които изреждате вече като 3-та тема, повече от половината се храните БЕЗОБРАЗНО!!! И то не само храненето, а и сън, движение... Ебаси мързелите лигави. Нима 1 диета ще ви помогне да свалите и после пак ще продължавате като преди??? Пълен абсурд.

Първо си коригирайте вашите навици и се научете да се храните разумно.. Вече в няколко теми писах, че се водите само от едни вкусови рецепторчета в устата и от чувството за глад в стомаха... И за тази диета на Пиер Дюкан и за 90-дневната - обсолютно противопоказни за млади организми... Даже не сте наясно как точно действа на тялото, че се свалят килограми... ЕДИН ОТ ВАС да вземе да напише. Съмнявам се да се намери такъв/такава. И все пак дано се намери кой да опита.

И ви писа момичето: сега не е момента (сезона) за диети... Особено тези 2-те, които споменах горе.
    Яяяяя кажи как точно действат, че наистина ми стана интересно.

Град
    в света на приключенията ..
    terawatt
    прав си

стана ми смешно сега... няколко страници от темата пишете-от понеделник почвам.от утре почвам.. аа не от неделя О.о
    луднахте вече ..
    вземете се в ръце със спортуване и здравословни хранителни навици за цял живот !!!!!!!!!

Апфффф я не коментирайте вие.. като не с за диети не знам какво търсите във тази тема.. пределно ясно ни е че спорта е основен, но не всички имаме възможност и ред други причини, че да отделяме време за спорт.. Тъй че, ако няма повече какво да кажете не пишете!
    titinkaa, на теб предлагам да направипш нова тема още утре и там да си водим "дневника" и всяка да сподели на каква диета/хранителен режим е...че тая тема тук тотално се опляска

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Реших се.. започвам 90 дневната диета но ще я изпълнявам около 10-20 дни.. даже си изготвих и меню за първите 4 дни..

амии аз преди година и половина бях 1.65 - 60 кг, и почнах Японското чудо 2 седмици и свалих близо 6-7 килограма :P пък не беше кой знае какъв глад и не съм си и върнала килограмите, само дет сега не ям почти нищо.. след диетата казваха ми,че може би стомахът ми се е свил .. и за това

Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Апфффф я не коментирайте вие.. като не с за диети не знам какво търсите във тази тема.. пределно ясно ни е че спорта е основен, но не всички имаме възможност и ред други причини, че да отделяме време за спорт.. Тъй че, ако няма повече какво да кажете не пишете!
    titinkaa, на теб предлагам да направипш нова тема още утре и там да си водим "дневника" и всяка да сподели на каква диета/хранителен режим е...че тая тема тук тотално се опляска
    Време за спорт може да се намери винаги. Вместо да пишете във форума, ще идете да бягате, карате колело етц.. Ама много по-лесно е да се седи на компа, отколкото да се спортува, нали? Сега при тоя грип е само за диети...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    Време за спорт може да се намери винаги. Вместо да пишете във форума, ще идете да бягате, карате колело етц.. Ама много по-лесно е да се седи на компа, отколкото да се спортува, нали? Сега при тоя грип е само за диети...
    Точно така!!! Ако проблемът е финансов - пари не се искат да спортуваш индивидуално! Безплатно бягаш навън, безплатно правиш упражнения у вас!
    Ебаси нездравословния начин на живот! Ама го и афишират с такава пара! Сектантки ли кфо (Шегувка)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    омг
    няма да издържиш !

хора;защо не слушате PinkFloydSound
    тя е била на диета и е разбрала че последствията са-отпадналост и прилошаване.................
    СПРЕТЕ СЕ НАЙ-НАКРАЯ! растете ...
    Влошение и отпадналост ще имаме акопрекаляваме дълго време с месеци да сме на диети,ама поне при мен няма да допусна да стигна до там,защото знам колко искам да стана и като постигна резултата спирам,а и межу другото по време на диетата приемам много количество витамини чрез плодове които си ги изтисквам на машина

Повече от фен Аватара на silviau66
    Амм.. и аз се присъединявам към вас,... Тук ли ще пишем или ще има нова тема. .. ??
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Град
    Пловдив
    Ок! Имате я новата тема ДИЕТИ-Дневник!Там ще пишем кво сме яли и т.н. Хайде отиваме там,тези които сме почнали диета

Град
    blagoevgrad
    Така.... Тъкмо и аз искам да започна някаква хубава диета значи на доста места четох за диета според кръвната група и мисля че това е най-добрата диета защотото е индивидуална а и не се лишаваме от почти нищо но наистина резултатите са впечатляващи
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от elenkaaa
    Така.... Тъкмо и аз искам да започна някаква хубава диета значи на доста места четох за диета според кръвната група и мисля че това е най-добрата диета защотото е индивидуална а и не се лишаваме от почти нищо но наистина резултатите са впечатляващи
    коя диета почваш и коя кръвна група си

Добрееее отиваме тамда пишем Обаче преди това имам малко въпроси към тези които са били на 90 дневната диета и искам да ги задам тук, че да не се отклоняваме в другата!
    Значи в 1вия ден Белтъчен пише, че може картофи.Та въпроса ми е картофите не спадат ли към 2рия ден? или може да ядеш в 1ия а в 2рия нещо друго?
    Другия ми въпрос е по време на плодови ден може ли да се пичт чайове с мед... или без няма значение само да е чай? Това важи и водния ден? Там само вода ли? и такам.. аз мисля да я спазвам до този воден ден.. или не знам ще вида как се чувствам може и по-рано може и по-късно..то това не е нещо строго ами всички храни си позволяваш обаче в определени дни..

Град
    Пловдив
    виж в другата тема,едно момиче си е изготвило за 4 дни менюто на 90 дневната диета,има и за картофите мисля че бяха за втория ден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си