прочети диетата и ще видиш, че може мляко много ясно![]()
1 ден- БЕЛТЪЧИНИ
2 ден- БОБОВИ РАСТЕНИЯ
3 ден- ВЪГЛЕХИДРАТИ
4 ден- ПЛОДОВЕ
белтъчини- кисело мляко, яйца, месо..
бобови растения и варива- грах, боб, леща, царевица, картофи
въглехидрати- тестени изделия, захарни изделия, а именно макарони, спагети, шоколад..
плодове- тука е ясно.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Момичета/момчета, не забравяйте,че нашите организми не са като тези на възрастните.... т.е. нуждаем се от мнг по-разнообразна храна оттях,защото организмите ни не са достатъчно развити... смис леко малоумно е.. ама вие си знаете де...
това е хиииипер вредно- да ядеш едно и също няколко дни...![]()
И аз съм от утре на 90 дневната.. ентусиазирана съм мнооогоо..![]()
![]()
![]()
![]()
Охххх, и аз всеки ден си викам "от утре"...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хора стига глупости кви диети бе СПОРТА му е майката , а ако ви мързи....
Първоначално написано от DesSsi
омг
няма да издържиш !
хора;защо не слушате PinkFloydSound
тя е била на диета и е разбрала че последствията са-отпадналост и прилошаване.................
СПРЕТЕ СЕ НАЙ-НАКРАЯ! растете ...
![]()
![]()
О не не, крайно време е вече.То на нишо не прилича това.Първоначално написано от incarnati0n
А и ще го съчетавам с фитнес(държа да го отбележа, за тези, които твърдят, че само спорта му е майката.)
![]()
![]()
![]()
![]()
КОООЛКО ЗДРАВОСЛОООВЕН НАЧИН ДА ОТСЛАБНЕ ЧОВЕК!Първоначално написано от titinkaa
Я се стегни бе! Кренвиршите са големи боклуци!
Я да хапнете истинско немско вурстче, тогава ми приказвайте.![]()
Разбери, че с тия твърдения би заблудила много потребители! Мда, може и да е вярно, но е много лошо да ядеш едно и също!
ХРАНИ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО, СПОРТУВАЙ ДОБРОВОЛНО!
Първоначално написано от incarnati0n
Като гледам снимката ти на аватара миличка ти нямаш нужда от отслабване за теб "от утре" не се отнася
![]()
![]()
![]()
И аз съм от утре с вас!![]()
![]()
![]()
![]()
Вие щом сте се докарали до излишни килограми, значи имате проблеми с храните и хранителните навици. Предвид менютата, които изреждате вече като 3-та тема, повече от половината се храните БЕЗОБРАЗНО!!! И то не само храненето, а и сън, движение... Ебаси мързелите лигави. Нима 1 диета ще ви помогне да свалите и после пак ще продължавате като преди??? Пълен абсурд.
Първо си коригирайте вашите навици и се научете да се храните разумно.. Вече в няколко теми писах, че се водите само от едни вкусови рецепторчета в устата и от чувството за глад в стомаха... И за тази диета на Пиер Дюкан и за 90-дневната - обсолютно противопоказни за млади организми... Даже не сте наясно как точно действа на тялото, че се свалят килограми... ЕДИН ОТ ВАС да вземе да напише. Съмнявам се да се намери такъв/такава. И все пак дано се намери кой да опита.
И ви писа момичето: сега не е момента (сезона) за диети... Особено тези 2-те, които споменах горе.
Яяяяя кажи как точно действат, че наистина ми стана интересно.Първоначално написано от terawatt
![]()
terawatt
прав си![]()
стана ми смешно сега... няколко страници от темата пишете-от понеделник почвам.от утре почвам.. аа не от неделя О.о
![]()
![]()
луднахте вече ..
![]()
вземете се в ръце със спортуване и здравословни хранителни навици за цял живот !!!!!!!!!![]()
Апфффф я не коментирайте вие.. като не с за диети не знам какво търсите във тази тема.. пределно ясно ни е че спорта е основен, но не всички имаме възможност и ред други причини, че да отделяме време за спорт.. Тъй че, ако няма повече какво да кажете не пишете!
titinkaa, на теб предлагам да направипш нова тема още утре и там да си водим "дневника" и всяка да сподели на каква диета/хранителен режим е...че тая тема тук тотално се опляска![]()
Реших се.. започвам 90 дневната диета но ще я изпълнявам около 10-20 дни.. даже си изготвих и меню за първите 4 дни..![]()
амии аз преди година и половина бях 1.65 - 60 кг, и почнах Японското чудо 2 седмици и свалих близо 6-7 килограма :P пък не беше кой знае какъв глад и не съм си и върнала килограмите, само дет сега не ям почти нищо.. след диетата казваха ми,че може би стомахът ми се е свил .. и за това![]()
![]()
Време за спорт може да се намери винаги. Вместо да пишете във форума, ще идете да бягате, карате колело етц.. Ама много по-лесно е да се седи на компа, отколкото да се спортува, нали?Първоначално написано от shyshinka
![]()
Сега при тоя грип е само за диети...
Точно така!!! Ако проблемът е финансов - пари не се искат да спортуваш индивидуално! Безплатно бягаш навън, безплатно правиш упражнения у вас!Първоначално написано от Complicated
Ебаси нездравословния начин на живот! Ама го и афишират с такава пара! Сектантки ли кфо(Шегувка)
Влошение и отпадналост ще имаме акопрекаляваме дълго време с месеци да сме на диети,ама поне при мен няма да допусна да стигна до там,защото знам колко искам да стана и като постигна резултата спирам,а и межу другото по време на диетата приемам много количество витамини чрез плодове които си ги изтисквам на машинаПървоначално написано от clever
![]()
Амм.. и аз се присъединявам към вас,... Тук ли ще пишем или ще има нова тема. ..??
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ок! Имате я новата тема ДИЕТИ-Дневник!Там ще пишем кво сме яли и т.н. Хайде отиваме там,тези които сме почнали диетаПървоначално написано от shyshinka
![]()
Така.... Тъкмо и аз искам да започна някаква хубава диетазначи на доста места четох за диета според кръвната група и мисля че това е най-добрата диета защотото е индивидуална а и не се лишаваме от почти нищо но наистина резултатите са впечатляващи
![]()
I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!
коя диета почваш и коя кръвна група сиПървоначално написано от elenkaaa
![]()
Добрееее отиваме тамда пишемОбаче преди това имам малко въпроси към тези които са били на 90 дневната диета и искам да ги задам тук, че да не се отклоняваме в другата!
Значи в 1вия ден Белтъчен пише, че може картофи.Та въпроса ми е картофите не спадат ли към 2рия ден? или може да ядеш в 1ия а в 2рия нещо друго?
Другия ми въпрос е по време на плодови ден може ли да се пичт чайове с мед... или без няма значение само да е чай? Това важи и водния ден? Там само вода ли? и такам.. аз мисля да я спазвам до този воден ден.. или не знам ще вида как се чувствам може и по-рано може и по-късно..то това не е нещо строго ами всички храни си позволяваш обаче в определени дни..
виж в другата тема,едно момиче си е изготвило за 4 дни менюто на 90 дневната диета,има и за картофите мисля че бяха за втория ден![]()