Сега съм 11 клас и ми предстои избор.Помагайте.
Ами аз сега съм 9 клас,но избрах Психология,тя най-много ми харесва.Правото също ми допада,но не мога и двете да избера.Но все пак ти си решаваш.Аз просто ти казах мнението си.
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Право
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Фармация, естествено, ако си добра по химия и биология..![]()
Най сте ми интересни, когато кажете " помогнете ми с избор на професия"Първоначално написано от hubavinaglina
абе хора ние от къде да знаем, кои са вашите интереси откъде да знаем какво те влече и коя работа би ти допаднала най-добре.
Аз лично избирам Медицината и това ще уча, ама откъде да знам дали ти не изпадаш в паника като видиш кръв.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Подкрепям горното мнение - ако си добра в химията и биологията --> фармация, ако в българския -->правото, ако обичаш да изслушваш хората - психология. Все пак това ще го работиш, трябва и да ти харесва.
На мен ми допада медицината
Но за теб незнам..От теб зависи всичко..Ти ще рабитеш тази професия - не аз
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Медицина!![]()
аз харесвам право и журналистика но гласувах за право![]()
Избрах "психология", но защото аз се ориентирам натамТи избери това, което теб си те влече най-много
![]()
Трагедията е пълна...
От тези най-много ми допадат Архитектурата,Психологият и Журналистиката,но аз се ориентирам към актьорското майсторство,танците и дизайна![]()
![]()
Журналистиката и муэиката са двете неща,с които искам да се эанимавам.
Гласувах эа журналистика в анкетата.
А ти недей да решаваш според шибаните реэултати от анкетата,а според това какво ИСКАШ и какво ти идва отвътре..накъдето те тегли..дееба..ебати бастуните сте.
[size=7][b][u]fosse cos
Избрах Журналистиката,защото ми е слабост и мечта от много малка,но психологията също много ми харесва.Но теб ще те посъветвам да не се влияеш особено при личния си избор от тези мнения тук,защото все пак това,което ще си избереш ТИ ще го работи ТИ,и ще го учиш ТИ !
Трябва просто да си ти е на сърце и да знаеш,че когато един ден практикуваш тази професия то ще бъде с желание и удоволствие,а не цял жимот да живееш нечий чужд живот и чужда амбиция!![]()
To infinity and beyond.
Медицина или Право. По-добрия вариант мисля ,че е правото![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
На мене лично Туризъм,обаче повече пари ще вземеш с Право![]()
Аз също гласувах за право-мисля,че има възможност за развитие,а ако си добра в английския може и туризъм-аз много харесвам тази специалност,но просто езика ми куца![]()