- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търси се ...
Аз и мойта sIstEr спешно търсим сексапилен, висок, умен, атлетичен хомосексуален пичага за съветник. Който има информация за такова мъжле (или подръка) , нека ни съобщи НЕЗАБАВНО! Благодаря за отделеното време!![]()
Информацията струва пари. Покажете ми 500 лева. ВЕДНАГА!
Grumpy old madman
Аааайдее .. почна се с хуленето ... Филм, филм, ама имаме нужда от точно такъв СЪВЕТНИК!![]()
Хомосексуален съветник?
Какви съвети ви трябват??
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто ни трябва съвет от момче, което се интересува от момчетата. Какво лошо има? ... А 500лв мога да ти ги покажа веднага ... на рисунка.
Нали това те питам - какъв съвет?
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
ае хора кво скочихте веднага не прочетохте ли кво се търси ... ако не отговаряте на изискванияте хич не се обаждайте
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Аз пък имам готин, атлетичен, хомосексуален ПИЧАГА под ръка, но няма да ви го дам, щото не ми казвате за какво ви е.
ПЪК!
А защо трябва да е висок?
Бих ти препоръчала Радо Прашката, обаче е би, а и коефициентът му на интелигентност не е много висок, но си умира да дава съвети, дори и бонус ще ви предложи да го опипате. Добра оферта мисля.Ако желаете, ще ви кажа в кой град трябва да е в момента.
Ама хора, на нас ни трябва свестен ... Не като ония по филмите - превзети и лигави. Трябва ни нормално момче, което да си пада по момчета.![]()
Не ми отговори на въпроса защо трябва да е висок, само това не ми се връзва с даването на съвети?![]()
мда нз за кво почнаха с филми да намесват останалитеПървоначално написано от iceMiss
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
Ми окей. Да премахнем височината като изискване ... ии всички останали критерии ... Нека останат само "умен и хомосексуален пичага". Ама се съмнявам, че пак ще помогнете, защото не прочетох нито един полезен пост. Единственото, което забелязвам, че правите напоследък е да се заяждате с хората. Трябва ти съвет а получаваш присмех + бонус една дълга и цветиста псувня ...
И все пак благодаря за "помощта".![]()
Две въздебелички и възгрознички момиченца се чудят, защо не ги харесват момченцата. Сега искат да намерят някой, който да им каже, какво да нарпавят, за да им го пуснат по един път у канеле гранде, я в бежовия салон.
![]()
Grumpy old madman
Сладурче, даааалееечко сме от ВЪЗДЕБЕЛИЧКИ и ВЪЗГРОЗНИЧКИ разгонени 12 годишни момиченца. Не мога само да разбера, защо заядливите момченца, бозещи по цял ден (или нощ) във някой форум, са толкова враждебно настроени към всички, които не споделят мисленето им? И по какъв начин определят кой как изглежда и възрастта на която е, след като дори не си дават труда да погледнат и профила на човека, който пише с тях?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Забравих да напиша, че сте и възтъпички.
Grumpy old madman
Опитваме се да ти правим конкуренция, ама нещо изоставаме.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Сега разбрахме причината да си търсите съветник.Първоначално написано от iceMiss
![]()
Нямате шанс.
Grumpy old madman
Поздравления за поста. Явно и други хора взимат да усещат всъщност каква паплач се е навъдила във форума от доста време насам. Същите тези прикриват тоталната си некомпетентност, по всички въпроси, като пускат тънки шеги и се правят на интересни. Жалка картинка, от доста време насам в този форум не може да пишеш като нормален човек без от някоя дупка да изскочи жалко, заядливо човеченце и да започне да те обсипва с помия (не говоря конкретно за чичката Канис)...Първоначално написано от iceMiss
Ето. Появи се един пасивен хомосексуалист, но за съжаление е нисичък, пълничък и доволно грозничък.
Ама живот...
Grumpy old madman