- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви за савет
Проблема ми е следния една fr ходеше с един а сега аз и той постоянно излизаме и се харесва ме, но неможем да станем гаджета заради бившата му, само като ме види и почва да се прави на велика и да се закача, той и каза да ме остави на мира, но тя не престава моля за савет много го харесвам![]()
![]()
Нормалните хора си лягат сутрин :P
Игнорирайте я... скоро ще и омръзнеКато толкова се харесвате никой не може да ви попречи да сте заедно
А на колко години сте?
![]()
Трагедията е пълна...
Момиче, научи се да пишеш.![]()
Аз не бих я нарекла "fr".Що за приятелка е това?! Щом се има за велика и се опитва да ви подиграва... А и пък между тях всичко е приключило, защо се бърка?
"Станете гаджета", пък тя наистина ще се дразни, но ще й писне. Да, на колко години сте?
![]()
Това е въпросът!Първоначално написано от Korrnyy
![]()
all day... all night... what the fuck?!
На мен даже и на по-малко ми изглеждатПървоначално написано от Bibz
![]()
Трагедията е пълна...
Ако привличенето ви беше толкоз силно,абсолютно нищо не може да попречи,повярвай ми !
А на мен ми изглеждат като 12-13 годишни деца, вдъхновили се от оная чалга песен "Пази се от приятелки"Първоначално написано от Korrnyy
![]()
К'во пра'им ся?
all day... all night... what the fuck?!
Ох детска му работаАз не схващам какъв е проблема. Аз ли съм ви виновна, че плащате данък хорско мнение?
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от ScarletBite
Точно
![]()
Трагедията е пълна...
Малка си още за гаджета, добре ти пречи момичето. Тя ти е истинска приятелка!!!![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
Моя съвет е да не те интересува хорското мнение гледай своето щастие![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
След като твърдиш,че толкова много го харесваш … не виждам проблема.Бъдете заедно,щом искате,а след известно време,щом другото момиче,разбере,че между вас нещата вървят – ще престане със закачките.Не бива да се интересуваш от чуждото мнение,ама на сегашното ни поколение все то ни бърка в здравето c(:
Първоначално написано от Supernatural999
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имала съм подобен случай.Както казаха в мненията по-горе игнорирайте я и не и обръщайте внимание.Ако се харесвате бъдете заедно.Мнението на околните не трябва да ви интересува ;]
0bicham te !{~}{~ [h]~
Покажи й, че не е с нищо повече от теб .. и че няма право да те пипа!!! Дай й да разбере, че той не е нейн и може да бъде, с която поиска ..![]()
![]()
п.с. ееей колко ме дразнят такива "бивши" лелееее ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щом се харесвате не мисля, че това момиче може да ви попречиняма велики хора.. това че се прави е друг въпрос
Не и обръщай внимание и мн скоро ще и писне да се дразни с вас щот не я отразяятае
Успех!
![]()
бъди с него, а тя да си ..знаете квотакъв човек приятел не можеш да наречеш!!
![]()
I don`t care .. ;] ..
Залепи й един шамар,ше се откаже![]()
Брях,брях
Аууу щом ти е приятелка, защо така постъпваш с нея? //
Може още да е влюбена в него, а ти веднага хукна да излизаш с него .,,лошо момиче![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от sladkish_14
хаха..![]()
I don`t care .. ;] ..
тя него заряза по най- гадния начин :X и не ходят от 3 месеца той я моли да се съберат, но тя категорично му каза 4е не иска и сега аз съм и виновната 4е са скъсали
Нормалните хора си лягат сутрин :P
Първоначално написано от mimkazl
бее не обръщай внимание, тва че са ходили не значи, че тя го е маркирала..путка такава.. много ме нерват такива.. яя си гледай твойто щастие тая да ходи да си прави номерата на някой друг, ако го харесваш тръгвай с него ..но се замисли дали не е само за да го вземеш от нея..![]()
I don`t care .. ;] ..