- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да имам свястно приятелство с момче!
То не пречи да си прятел с някое момиче и да искаш да правиш секс с нея. Или да вдигнете отношенията си едно ниво на горе. А това че ти конкретно нямаш чувства към някое готино момиче, си е изцяло твоя работа. Къде видя да твърдя че не може да има истинско приятелство за мъжете?
Цялата история става от широконасаждания факт че "ако аз те харесвам, а ти мен не значи нямаме бъдеще и нещата задължително ще се развалят, както и отношенията ни ще охладнеят". А това е повече от заблуда. Както и онова дето написа свързано с приятелството,любовта и там кое как завършвало.
Ейтук е страха на повечето момчета и момичета да се влюбят. Или по скоро да покажат любовта си и желанията си.
Ама задълбавам прекалено много за късния час![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Смесете тази тема и онази за "има ли такива момчета" и ще видите колко неориентирани сте женитеПървоначално написано от marchetoy
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Та Валдес само първите 2 изречения са ми свързани с теб ... Не искам да се дракам, просто ти казвам, че не всички мислят само как да го натресът на най - добрата си приятелка
П.П дай да не спамим темата на момичето... Тя иска да разбере, защо всички си падат по нея![]()
![]()
It's too late...
Когато момиче покаже на момче, че иска да са само приятели, това е все едно да му изкрещи в лицето "кефиш ме много, но си грозен и не искам да ме eбeш!"
Виж, мъжете никога не обиждаме толкова грубо ...
Няма и да имаш![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
амии.. замисли се дали и ти не харесваш някого от тези приятели като нещо повече? Ако да..остави ги да направят по-сериозната крачка, направи я и ти. Като си имаш гадже и най-важното - другите ти приятели като знаят за това - ще видиш как нежеланите свалки ще изчезнат.
И понеже съм момче ще те посъветвам още нещо - не отправяй остри думи към свалящите те момчета - много тежка рана ще им нанесеш и така рискуваш да загубиш дори приятелството им.
Вярно е!!!!!Първоначално написано от Python5
Никога не съм казвал на момиче, че някой ден някой ще я хареса за дето е много интелигентна...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ние как да ти кажем кво да правиш,като съм сигурна,че абсолютно всички момичета са преживявали т'ва... Ся всички ли трябва се оплакваме? Btw к'ва е тая тема..? Не виждам нищо шокиращо или пък притиснително в това. Така и не научихте ,че момичетата и момчетата приятели не могат да са ,защото момчетата винаги имат задни мислиСамо в няколко случеи и то много рядки тва не се случва ;]
tAke a dIrty pIcture![]()