.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    То не пречи да си прятел с някое момиче и да искаш да правиш секс с нея. Или да вдигнете отношенията си едно ниво на горе. А това че ти конкретно нямаш чувства към някое готино момиче, си е изцяло твоя работа. Къде видя да твърдя че не може да има истинско приятелство за мъжете?

Цялата история става от широконасаждания факт че "ако аз те харесвам, а ти мен не значи нямаме бъдеще и нещата задължително ще се развалят, както и отношенията ни ще охладнеят". А това е повече от заблуда. Както и онова дето написа свързано с приятелството,любовта и там кое как завършвало.

Ейтук е страха на повечето момчета и момичета да се влюбят. Или по скоро да покажат любовта си и желанията си.

Ама задълбавам прекалено много за късния час

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен

Re: Немога да имам свястно приятелство с момче!

Цитирай Първоначално написано от marchetoy

Незнам защо, но винаги когато стана близка с момче [мн добро приятелство] то рано или късно се влюбва в мен.. А това ме дразнии .. чуствам че приятелството ни е несигурно .. споделям с тях, но имам чуството че като си говорим за някаква връзка и им споделям разни неща се опитват да ме лъжат за да се увеличи шанса им с мен ;(.. ..Аз имам много добри приятели, който са момчета и повечето от тях ме харесват .. гадно ми е все пак !! :[ .. незнам какво да правя ... държа се естественно с тях .. но като знам че ме харесват и ми е гадно ..почти ги отбягвам ...
    а неискам да си развалям приятелството с такива добри хора
    моля вии .. кажете ми какво да правя
    Смесете тази тема и онази за "има ли такива момчета" и ще видите колко неориентирани сте жените
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Та Валдес само първите 2 изречения са ми свързани с теб ... Не искам да се дракам, просто ти казвам, че не всички мислят само как да го натресът на най - добрата си приятелка

П.П дай да не спамим темата на момичето... Тя иска да разбере, защо всички си падат по нея
    It's too late...

Когато момиче покаже на момче, че иска да са само приятели, това е все едно да му изкрещи в лицето "кефиш ме много, но си грозен и не искам да ме eбeш!"

Виж, мъжете никога не обиждаме толкова грубо ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Няма и да имаш
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    wow
    Станислава

амии.. замисли се дали и ти не харесваш някого от тези приятели като нещо повече? Ако да..остави ги да направят по-сериозната крачка, направи я и ти. Като си имаш гадже и най-важното - другите ти приятели като знаят за това - ще видиш как нежеланите свалки ще изчезнат.
    И понеже съм момче ще те посъветвам още нещо - не отправяй остри думи към свалящите те момчета - много тежка рана ще им нанесеш и така рискуваш да загубиш дори приятелството им.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Когато момиче покаже на момче, че иска да са само приятели, това е все едно да му изкрещи в лицето "кефиш ме много, но си грозен и не искам да ме eбeш!"

Виж, мъжете никога не обиждаме толкова грубо ...
    Вярно е!!!!!
    Никога не съм казвал на момиче, че някой ден някой ще я хареса за дето е много интелигентна...
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Ние как да ти кажем кво да правиш,като съм сигурна,че абсолютно всички момичета са преживявали т'ва... Ся всички ли трябва се оплакваме? Btw к'ва е тая тема..? Не виждам нищо шокиращо или пък притиснително в това. Така и не научихте ,че момичетата и момчетата приятели не могат да са ,защото момчетата винаги имат задни мисли Само в няколко случеи и то много рядки тва не се случва ;]
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си