.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Немога да имам свястно приятелство с момче!

Незнам защо, но винаги когато стана близка с момче [мн добро приятелство] то рано или късно се влюбва в мен.. А това ме дразнии .. чуствам че приятелството ни е несигурно .. споделям с тях, но имам чуството че като си говорим за някаква връзка и им споделям разни неща се опитват да ме лъжат за да се увеличи шанса им с мен ;(.. ..Аз имам много добри приятели, който са момчета и повечето от тях ме харесват .. гадно ми е все пак !! :[ .. незнам какво да правя ... държа се естественно с тях .. но като знам че ме харесват и ми е гадно ..почти ги отбягвам ...
    а неискам да си развалям приятелството с такива добри хора
    моля вии .. кажете ми какво да правя
    Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...

Град
    Някъде там...
    Не е много приятно, и на мен ми се е случвало доста пъти. Да знаеш, че човекът, с когото споделяш и плачеш на неговото рамо, иска да е с теб, иска да си негов/а...

Но не знам какво точно да направиш

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ИиИи аплодисменти за момичето, което се изфука, че всичките й приятели са влюбени в нея! =D>
    Скъпа, нормално е, когато прекарваш много време с някого и си пасвате като характери, през главата ти да минат мисли за нещо по-така.Ако искаш да сте само приятели - кажи го.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няма к'во да направиш .. не контролираш чувствата на другите.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Еми няма какво да се направи Единственото, което можеш да направиш е да не си ставаш приятелка с тях, което е тъпо

Забележка: И аз не съм особено грамотна но "не мога", "не искам", "не знам" и т.н се пишат отделно Слушайте малко в училище какво ви се говори, за да няма после пак по новините - "Българските ученици - най-неграмотни в Европа"
    Трагедията е пълна...

Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    По мое мнение всеки си е виновен за всичко, което му се случва. Ако приемам, че това което казваш е истина, а не преувеличаваш, мога да ти кажа, че когато двама души се държат само като приятели, те се възприемат само като приятели. Един вид какъвто образ виждаш в човека срещо теб, като такъв го възприемаш. Все едно в момчето срещу теб да виждаш образа на баща си, естествено че няма да го харесваш, защото не можеш да си представиш да харесваш баща си. Та така е като някое момче вижда в теб свой приятел [т мъжки род], а не приятелка с преспектива към нещо повече, няма да те харесва. Сама си си виновна, че създаваш такъв образ у хората. Може и да звучи като двуличност, но да показваш на хората различна част от характера си, играе особено добра роля с отношенията ви.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    |На 3еМяТ@|
    Намери си някои от друг град .

Sprite - нещата такива каквито са гледала ли си рекламата
    твоят приятел те желае :P
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Еми нито ти си виновна,нито те.
    Нито те могат да направят нещо,нито ти.
    Просто режи...и това е.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от krisity17
    Sprite - нещата такива каквито са гледала ли си рекламата
    твоят приятел те желае :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Аз пък съм влюбена в най-добрия си приятел.. какво да ти кажа.. да не ти пука? Не е лесно, но нищо неможеш да направиш..

пп. съгласна съм с малката лейди
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

И ти откъде си толкова сигурна , че те харесват ?! .. Според мен просто се държат мило , изслушват те .. точно както правят приятелите ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Попринцип често се случва когато момчето има по-близки отношения с дадено момиче да се влюби в нея и да иска да поддържат някакви по-интимни отношения.Повярай ми обаче, ако стане така, че дадено момче ти предложи и му откажеш и причината е това, че го чувстваш много близък, но като приятел рано или късно ще се осъзнае и отново ще се върне при теб КАТО ПРИЯТЕЛ
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Гадничко

Супер фен Аватара на cookie_master
    еми ти нищо не можеш да направиш

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    ИиИи аплодисменти за момичето, което се изфука, че всичките й приятели са влюбени в нея! =D>
    Скъпа, нормално е, когато прекарваш много време с някого и си пасвате като характери, през главата ти да минат мисли за нещо по-така.Ако искаш да сте само приятели - кажи го.
    ооо да .. това ми хареса .. ++

Аз мисля , че не трябва да се отказваш от приятелството си с тях..Мисля, че ми се е случвало нещо подобно, но въпреки, че се отдръпнахме един от друг за известно време, сега сме наистина много добри приятели и всеки един от нас е преодолял каквито и чувства да е имал към другия..Може би краткото отпускане на края, така да кажем.. е хубаво поянкога..

...

не може да има много голямо приятелсво между момче и момиче..то винаги се превръща в любов

Не можеш да имаш приятелство с момче ,защото си прекалено привлекателна ... ЧЕСТИТО !

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Ако си секси това не бива да те учудва

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем ти сега ли го разбра?

Мъжете си мислим за секс - постоянно и винаги Във всякакви вариации. Приеми че това е нещо нормално. Иначе ще страдаш съвсем неоправдано цял живот.

П.П. Залагам Хилари че ще е първа

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

valdesbg Объркал си се... за някои мъже смея да твърдя, че може да има истинско приятелство... аз съм мъж... добре де момче.... имам приятелство с момиче, което е 2 години по - голямо от мен... не съм си и помислял да го харесвам като повече от приятелка... тя е супер готина като външен вид и всичко... но ми е приятелка... Понякога замисли се /към автора на темата/ По - добре е да си с един човек супер близък приятел... от колкото ... по-вече от приятел... :/ Просто е някак глупаво... таа има една... де да знам аз кво е... "Често приятелството завършва с любов, но любовта с приятелство - рядко" .... та винаги можеш да имаш приятел без да се влюбиш.... ммм да безмозъчните не могат
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си