Здравейте,от 4 дни имам кашлица,адски гадна..през 1 секунда ii като кашлям ми иде да повърна направо..Пия всичко сироп за кашлица ,стрепсилс,тантумверде всичко ,но няма промяна..Моля ви дайте ми съвет![]()
![]()
Mersi![]()
Кашлицата е упорита, докато не се установи и премахне причинителят и! Започни от там с помоща на ОПЛ
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Аз ходих на лекар и казаха ,че ще се оправя..утре пак съм на лекар
![]()
Е щом така ти е казал лекаря, който те е преглеждал значи ще се оправиш! Успех!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Mersi mnogo,no naistina e mnogo gadno..naprawo mi pisna prez 1 sek,nqkakwa silna kashlica ...to i nosut mi e zapushen...min sedmica mi beshe cherweno gurloto i imax hrachki,no se izlekywax,sega imam syxa kashlica..ox![]()
Горкичката...яж мед-определено помага![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Преди баба ми правеше мед и синапено семе мисля, че се продава по аптеките тва семе. Помагаше ми при суха кашлица, успех и да се оправяш!![]()
И аз кашлям от 3-4 дена ходих на лекар предписа ми мукосолван, ама то вместо да се оправям мисля че се влошавам. Сега мисля да си направя една бабешка рецепта [ще смеся ракия, мед и олио в равни количества], преди ми е помагало дано и сега...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Майка ми прави нещо като чай от дюли нз какво е точно,слагаше и мед,сладко е на вкус може да се пие и вече истинало и мн помага за гадната упорита кашлица![]()
Смеси 3-4 лъжици мед и 1 кафяна лъжичка сода за хляб. По-миналата седмица и мен като ме хвана нещо имах чувството, че щях да си изкашлям червата още малко. Хапни си от меда. Най-вероятно няма да я спре, но със сигурност ще я облекчи. Вземи си и прахчета ACC. И оздравявай бързо![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Мерси много,и аз пих мукослован и се влуших ,а сега направо като кашлям ми иде да повърна ,чай,антибиотик сироп не минава ,,,не ще![]()
И аз кашлям. Пия ACC и мисля, че помага.. почва да се отхрачва![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Oh,oshte kashlqm.,..Sledobed spira ama sutrin i wecher,,,
![]()
Май месец имах бронхит и понеже ми го откриха късно,кашлям все ощеНе знам кфо да ти кажа..не съм лекар..ако продължаваш да кашляш отиди и кажи,че не ти помагат лекарствата и така
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ааа бтв,кашлицата през ноща е най-гадна..
Ако кашляш през ноща,смисъл докато спиш и се събудиш,винаги сядай на леглото докато се откашляш,щото аз така веднъж,докато бях легнала и кашлях,ми спря въздуха и си обърнах очите,добре че мама дойде и ме вдигна,че иначе![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/