.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Kашлица

Голям фен Аватара на Chery

Kашлица

Здравейте,от 4 дни имам кашлица,адски гадна..през 1 секунда ii като кашлям ми иде да повърна направо..Пия всичко сироп за кашлица ,стрепсилс,тантумверде всичко ,но няма промяна..Моля ви дайте ми съвет

Mersi

Супер фен
    Град
    Sofia
    Кашлицата е упорита, докато не се установи и премахне причинителят и! Започни от там с помоща на ОПЛ
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Аз ходих на лекар и казаха ,че ще се оправя..утре пак съм на лекар

Супер фен
    Град
    Sofia
    Е щом така ти е казал лекаря, който те е преглеждал значи ще се оправиш! Успех!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Mersi mnogo,no naistina e mnogo gadno..naprawo mi pisna prez 1 sek,nqkakwa silna kashlica ...to i nosut mi e zapushen...min sedmica mi beshe cherweno gurloto i imax hrachki,no se izlekywax,sega imam syxa kashlica..ox

Голям фен Аватара на liim0nka
    Горкичката...яж мед-определено помага
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Mersi многоо

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Преди баба ми правеше мед и синапено семе мисля, че се продава по аптеките тва семе. Помагаше ми при суха кашлица, успех и да се оправяш!

Голям фен Аватара на cveteto64
    И аз кашлям от 3-4 дена ходих на лекар предписа ми мукосолван, ама то вместо да се оправям мисля че се влошавам. Сега мисля да си направя една бабешка рецепта [ще смеся ракия, мед и олио в равни количества], преди ми е помагало дано и сега...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Майка ми прави нещо като чай от дюли нз какво е точно,слагаше и мед,сладко е на вкус може да се пие и вече истинало и мн помага за гадната упорита кашлица

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Смеси 3-4 лъжици мед и 1 кафяна лъжичка сода за хляб. По-миналата седмица и мен като ме хвана нещо имах чувството, че щях да си изкашлям червата още малко. Хапни си от меда. Най-вероятно няма да я спре, но със сигурност ще я облекчи. Вземи си и прахчета ACC. И оздравявай бързо
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мерси много,и аз пих мукослован и се влуших ,а сега направо като кашлям ми иде да повърна ,чай,антибиотик сироп не минава ,,,не ще

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз кашлям. Пия ACC и мисля, че помага.. почва да се отхрачва
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Oh,oshte kashlqm.,.. Sledobed spira ama sutrin i wecher,,,

Май месец имах бронхит и понеже ми го откриха късно,кашлям все още Не знам кфо да ти кажа..не съм лекар..ако продължаваш да кашляш отиди и кажи,че не ти помагат лекарствата и така
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Ааа бтв,кашлицата през ноща е най-гадна..
    Ако кашляш през ноща,смисъл докато спиш и се събудиш,винаги сядай на леглото докато се откашляш,щото аз така веднъж,докато бях легнала и кашлях,ми спря въздуха и си обърнах очите,добре че мама дойде и ме вдигна,че иначе
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си