.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Херпеси

Супер фен Аватара на Korrnyy

Херпеси

За всички, които имат проблем с херпесите!
    Преди 2-3 дена ми излезнаха ДВА на устата Попринцип от малка имам проблем с херпесите и какво ли не съм пробвала за да ги махна - паста за зъби, разни лекарства и т.н, но нищо не ми помага
    Обаче мама днес отиде до аптеката и купи едно мазило, от което за няколко часа ми спаднаха и вече се вижда, че се оправят... Happy Малко е скъпичко но си заслужава определено
    Казва се Фенивир Струва около 11 лева
    Трагедията е пълна...

Град
    Пазарджик
    И аз имам същия проблем от малка. Последно време не ми излизат толкова, но дойде ли първият учебен ден или моят рожден ден ще ми излезнат 1-2. Ужасно е. Понякога ми излизат и преди изпити Рождения ми ден е след 1-2 сед. , така че ще го пробвам. Мерси
    --------------------

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от dana_
    И аз имам същия проблем от малка. Последно време не ми излизат толкова, но дойде ли първият учебен ден или моят рожден ден ще ми излезнат 1-2. Ужасно е. Понякога ми излизат и преди изпити Рождения ми ден е след 1-2 сед. , така че ще го пробвам. Мерси
    И на мен винаги преди някой важен ден ми излизат Кажи и ти някое лекарство ако си пробвала и действа да го купувам, че ми омръзнаха вече
    Между другото кога имаш РД?
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си