.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Искам съвет

Значи , проблема ми е следния , приятелката ми се оплаква от еднообразие в нашата връзка и иска по един или друг начин да вкарам малко интрига - проблема е, че не съм мн изобретателен на тази тема
    Ако може да ми предложите някакви варианти, ще бъда много благодарен!
    Мерси

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не мисля, че да вкарваш интрига е много добра идея По-скоро можеш да и направиш някакво малко подаръче, заведи я някъде за събота и неделя /зависи на колко години сте де /... не е толкова трудно А на нея като и е толкова скучно, защо тя да не измисли нещо, а те кара теб?
    Трагедията е пълна...

Ами ... аз мисля че няма нужда от такива работи и за това ми е малко кофти , щото аз се старая долу горе - подаръчета правя често
    А ... за годините - аз съм на 19 тя на 17, ама техните не я пускат мн и т'ва е малко кофти.

Re: Искам съвет

Цитирай Първоначално написано от dark_player
    Значи , проблема ми е следния , приятелката ми се оплаква от еднообразие в нашата връзка и иска по един или друг начин да вкарам малко интрига - проблема е, че не съм мн изобретателен на тази тема
    Ако може да ми предложите някакви варианти, ще бъда много благодарен!
    Мерси

измисли въображаема..която те харесва
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от dark_player
    А ... за годините - аз съм на 19 тя на 17, ама техните не я пускат мн и т'ва е малко кофти.
    И мене не ме пускаха, докато не се запознаха с приятеля ми Ти познаваш ли се с техните? Ако е "да" и те те харесват, не мисла че ще има проблем Една такава малка екскурзийка ще я зарадва Ноо ако не я... ммм... правиш и подаръци често... ми не знам какво иска! Под интрига разбирам "караница" Едва ли споровете "насила" ще се получат Абе не знам... не ме слушай
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Измисли някаква романтична глезотийка според интересите й.
    Ти си на ход.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Re: Искам съвет

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    измисли въображаема..която те харесва
    Това е вариант за "интрига" Отложи няколко срещи и докато сте заедно пиши яко смс-и
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на AutomatiC
    може да и е еднообразно,защото обикновените подаръците са банални,за това и направи нестандартна изненада.пък може и да ти намеква разни неща с думите си.нз,има мн варианти...
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Ми ... ще се постарая да измисля нещо - едва ли иска караница ама ... започвам вече да се чудя...
    А за техните , познават ме - незнам до колко ме харесват, но просто са много консервативни
    Както и да е , мерси за съветите

накарай я нещоо да ревнува да.. си мисли че има другаа ако тва ще ви подкрепи връзката аз съм на среща да помогна.. само да не ям бойй
    I don`t care .. ;] ..

накарай я нещоо да ревнува да.. си мисли че има другаа ако тва ще ви подкрепи връзката аз съм на среща да помогна.. само да не ям бойй
    хахаха - мерси за отзивчивостта

Преспи с друга, снимай клип докато чукаш въпросното момиче, покажи клипа на гаджето ти и воала!
    Прясно изпечена, добре овкусена интрига.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Заведи я някъде където до сега не сте ходили .. изведи я от града (ако я пуснат) за 2 дни .. или отидете на хижа ..

Изненадай я с нещо малко като роза подарена просто такабез причина на някоя от срещите ви ..

Завържи я и я изнасили

Цитирай Първоначално написано от Valeriq90
    Завържи я и я изнасили

omg..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Valeriq90
    Завържи я и я изнасили

omg..
    Само недей се възмущава

защо?
    I don`t care .. ;] ..