- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво да правя?!?!
Така имам гадже от 5 години и ми пусна преди 1 месец за пръв път. Така де аз не съм си поискал защото ме беше страх да не се скъса презерватива и да забременее. И така преди 1 месец се престраших и и казах че искам да правим секс и тя се съгласи. И така, сложих си аз презерватива и свъряихме ние работа. Та въпросът ми е може ли да е забременяла след като не се е скъсал презерватива. Звучи малко тъпо. кажете какво да правя защото много съм се уплашил....
Не бързай драги пътят не е космус...
на колко години си ?!
The grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
на 16
Не бързай драги пътят не е космус...
Умиране има оттърване няма...ходи си играй цс-а и си гледай уроците в училище...
Вземи се гръмни!![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
пич, сътвори машина на времето и го върни 5 години ... така ще можеш да я оправиш и да продължиш живота си без угризения :P
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Темата ти е изключително глупава (: Всеки път ли като го правите ще си мислиш,че тоя път нещо се е объркало..Гледай си живота и детството и ако не ти става баща толкова раничко внимавай всеки път..не после да се притесняаш станало ли е ,не е ли.. (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Леле каква е тази връзка от вас!? 5 години![]()
![]()
а сега си на 16 от 11 годишен ли си тръгнал с нея!
![]()
![]()
А тя на колко е ако не е тайна!?
![]()
![]()
По темата мисля че няма да имаш проблем щом не е имало издънка,а пък ако имаше тя щеше да ти каже все пак 1 месец е минало!![]()
отърви се от детето,аборта става до 8 седмици. Айде успех от мен.
Станислава
не освен ако не ти е хлопал капута и не е излезнало иначе нема се плашиш![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Апф.. много сте прости !!!
Момчето пита, защото едно бебе е ужасно малко, но съществено важно нещо ако се появи..
Аз мисля, че не трябва да се притесняваш.. не е забременяла, споко.. попитай я дали й е идвало и се успокой ! ( и не слушай идиостките изказвания като: ''Земи се гръмни ! '' )
:P :P :P
Аман от такива идиоти като тебе честно.![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
колко правилно личното ми мниние е същотоПървоначално написано от perfektencom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
Ч.Чаплин
не така със злоба бе cookie_master просто човека си е тъп![]()
![]()
![]()
![]()
Ако убеш един човек си нищастник, а ако убиеш един милион си герой.
Ч.Чаплин
Ебати лъжците сте ве!К'во лъжете момчето? Не стига, че гаджето му е бременна, ама и го псувате. Гадняри такива.
![]()
Приятелю отивай в някой сайт да си търсиш работа, че тва бебе иска ядене и памперси.
Тоя, ако ми повярва ще е е*ати глупака.![]()
[b]oфф извинетеПървоначално написано от anyfany2
ако ти не беше казала това нямаше да се сетим ... фуста ...
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
ах ти куче мръсно :P "Тоя, ако ми повярва ще е е*ати глупака."Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
лелеее на къде отива светът
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??