Здравейте.. много съм притеснена защото миналия месец ми дойде на 23 и ми свърши на 27 октомври с приятеля ми правехме секс на мен ми беше за първи път на 31 октомври .Сега е 7 ноември и цял ден ме боли ниско корема и като отида на тоалетна да пикая имам кръв която е много бледо червено много сам притеснена .Защо имам кръв не трябва да ми идва .
Първо се успокой..кфото и да е няма да се умира сега.Пари ли ти като ходиш до тоалетна?(Имах приятелка с остър цистит ,на която също и течеше кръв бледа..)
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
И аз съм имала много остър цистит и имах подобно нещо. Може да е от секса, щом ти е било за първи път, но пък чак след толкова дни..![]()
ами може да е от секса знам ли ... ако продължи и утре трябва да отидеш на лекар![]()
Не ти идва ли... И аз мислех,че няма как,ама на приятелката след като го направихме и дойде 10-15 дена по-рано! Спокойно,след 1вият път много работи се объркват така![]()
Станислава
Първоначално написано от djuki
даПървоначално написано от clever
Просто аз
Леле ама и на вас никак не ви е лесно с тоя цикъл...Добре че съм с 3ти крак![]()
Big cock is here
това е бебето ... нинджа и в момента ти разкъсва вътрешностите кажи на тоя капут дето го е направил да ти метне 1 тупаник в бъбреците и областта около стомаха токувиш сте го пратили в K.O![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от Parallel
Леле уби ма с този коментар
![]()
По темата - може да е от секса,може да е цистит
Ако ти продължи още - отиди на лекар
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от Parallel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха ми иди на лекар да те видят кво ти има![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Още ли продължава да е така?
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()