- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не особено малък проблем.
Като "Печени Ла*на".Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Момченцеееее не се ебавай с моите бискФитки, че ще се карам!!!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама миришат, а мама не е купила новия глейд микро спрей.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Бързо бързо .........свършило е ооооо не![]()
Ама упраай се т'ва си е лично твой проблем пък и освен това не мирише от тях!!!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
Priceless .. <3
А така. Кой пръдна?Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
УжаС!!!
обаче... пак окъкахме тематаааа...![]()
Яма тя и без това си е за къкане...
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
elito0o0o0Първоначално написано от HristoGavrilov
![]()
amk933, щом майка ти не е купила новия Глейд Микро Спрей, тогава последвай примера на детенцето от рекламата и върви да акаш в тоалетната на Ники![]()
А Hilary_, що не се омъжиш за amk933?Хем се разбирате, хем и с американско гражданство ще намажеш. Какво по-хубаво от това?
![]()
[quote="AlokiNn"]Неволна грешка. Но като гледам ти само тва чакаш нали хейтърче?Първоначално написано от Cellmate
Между другото аватара ти е ужасно грозен. Айде без здраве
П.С. Отдавна ме дразнят тъпите ти мнения.
еми какво да чакам.. чакам на нещо да се смеяа това дали ава ми е грозен твоето мнение не ме инт мнг
Стига сте сватосвали момичетоА Hilary_, що не се омъжиш за amk933? Surprised Хем се разбирате, хем и с американско гражданство ще намажеш. Какво по-хубаво от това? Evil or Very Mad![]()
Westside rollin' all day, every day
Че аз за първи път си позволявам, че май и от първия път улучих правилния човек... После, като се оженят, имат 3 дечица, а Хилари е типичната американска съпруга-домакиня и ви праща картички от Америка, няма да ми се карате така.![]()
![]()
Много си зла. Що така? Пръднята ти влияе лошо?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не съм зла бе, просто се опитвам, с най-добри намерения, да събера двама души, които праскат еднакво количество флууд, по едно и също време влизат и излизат от форума, а единственото, което получавам е биене през ръцете! Ама казах аз какво ще стане в редактирания си пост по-горе!![]()
Мармаладке до колкото знам тука не е импулс .. така, че нито ти нито, който и да е биха ме сватосали, с който и да е от форума ..Опитите си ги спестете .. нямат смисъл нито биха ви се получили ..
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от sunshine92
момченце! Ще те пляскаммм!!Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Hilary_ ще ревнува.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Ти си гаден кръшкач и съм ти сърдита ..Първоначално написано от amk933
![]()
Губиш ..
п.с. .. на елито също съм сърдита!!!![]()
* яжте ми ГО * ..
п.с. 2 Забравих да допълня ... налагам ви пълен игнор докато не ми се извините публично!!!![]()
Сетете се сами как ..
![]()
Priceless .. <3
Но понякога ми се налага да съм ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Priceless .. <3