- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата: Свясно момиче-приятелка или гадже?
Гледам тук,че се пръкнаха много теми все с въпроси към момичетата,затова дайте да питаме нещо мъжката част![]()
Момчета,ако срещнете изключително свясно момиче,с което имате ужасно много общи теми интереси,абе просто е уникален феномен за вас,как ще възприемете това момиче повече като приятелка,или ще се опитате да бъдете "нещо-повече". В смисъл бихте ли се влюбили в нея,или просто ще ви станее една от най-добрите приятели?
Лично аз познавам адски малко такива момичета и ако срещна някое такова ще се опитам да имаме "нещо повече" от просто приятелство![]()
--------------------------------------------------------
като се вземе предвид, че почти всичките са някви тъпи миндили или гаднии кучета, ПОВАРНИИИ БОООЛЛЛ.. ако срещна такава веднага ще я задарпам за приятелка ;]
много ясно че просто приятелка
за е*ане има достатъчно к*рви, за какво да похабявам едно добро приятелство
Ще си станем гаДЖЕнца и ще си ходим заедно!
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Каквото стане,но хора с един и същ характер зор се разбрат,защото и двамата искат да са доминираща част в една връзка и започват караниците над този ?![]()
При положение, че сегашната ми приятелка я харесах точно защото ми е много приятно да говоря с нея, значи нещо повече.
П.С. bqsna_teenagerka, много готини теми пускаш, продължавай![]()
Ами аз познавам една такава и сигурно бих искал да я запазя като вечна приятелка, ама тя освен, че е много печена е и адски красива и много мисли ми влязоха в главата![]()
2te
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
ще се опитам да се сближа с нея ,но разбира се, няма да се за единия секс
Инстинктивно е да искам нещо повече...така че - нещо повече
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не можеш сам да избереш в кого да се влюбиш, но защо пък не нещо по-вече![]()
![]()
Ех ласкаеш меПървоначално написано от gogo4o4o
Аз просто поставям въпроси,които ме интересуват
![]()
Амии да бих тръгнал с нея.. даже сега се харесахме.. страшно много си пасваме... и да.. ае всичко е перф. пък се запознахме доста случайно майСпоко не е като при момичетата... : "Ай да си останем приятели" или пък "Не искам да развалям приятелството ни"
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Е това момичетата го изпозлват,когато не изпитват това,което вие изпитвате към тях,не искат да ви одрежат брутално и за това гледат да мажат положението някакси. Не е много приятно.Първоначално написано от daehuu
Абе.. не е точно такаМомичетата сте странни ... може и да си падате по някое момче.. обаче ...в повечето случаи го карат да се мъчи да я сваля независимо ,че тя вече е свалена. Точно това ми се случва.. в момента ама в по - лека форма
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
"странни" е точното определение,принципно момичетата са комплексирани до енузнаваемост,много рядко се намира някоя,която е стабилна психически. Повечето дори да им повтарят постоянно колко са готини колко са такива и онакива и колко ги харесват те пак имат нуждата да го чуват. Не знам направо това как не ви извежда от всякакви релсиПървоначално написано от daehuu
Не разнежвайте прекалено много момичетата,те трябва да си имат достойнство да знаят,че са хубави,но да не изпитват нужда постоянно да го чуват!
Ако е хубава, защо не повече от приятелка.
Ти май не си разбрал, говори се за готина по характер.Първоначално написано от Gigi1302
По темата: аз вече писах, но ще се повторя. Сегашната ми приятелка е страхотен събеседник, страшно е умна и много забавна. Много сме щастливи заедно :P bqsna_teenagerka, аз ти казвам истината, в твойте теми ми е много приятно да пиша.![]()
Дам ставаше въпрос,момичето да е уникална по характер а на външност също да я намирате за привлекателнаПървоначално написано от gogo4o4o
![]()
Най-добреПървоначално написано от doublet
Имах такъв случай и бях много щастлив с момичето, но определени обстоятелства ни разделиха. Иначе още сме приятели и един за друг животът си даваме.
Няма нищо лошо едно приятелство (защото оттам започва всичко) да премине и на интимно ниво, дори е страшно красиво, споделено, съкровено. Пожелавам на всеки да го изпита.![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
ако характера и е толкова уникален , и си я харесам на външен вид също , 100% ще опитам "нещо повече" от приятел
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Сънувах как правя секс с най-добрата си приятелка.
Лошото е, че го искам.![]()
И аз застъпвам мнението за "... нещо повече от добри приятели!!!" Такива момичета трудно се срещат (поне при мен така се получават нещата) и за това бих опитал да се сближа с нея.Най-хубаво е да можете да разговаряте с "гаджето си", а не да сте заедно само заради животински нагони...
![]()