- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не особено малък проблем.
Здравейте. Регистрирах се в този форум, след като видях, че има много хора, които търсят помощ тук. Имам отскорошен проблем, който много ми тежи на главата и не знам какво да правя. Затова ще съм наистина благодарна, ако някой от вас може да ми даде полезен съвет. Моля ви, това наистина е важно за мен, връзката ми с моя приятел се крепи на косъм, а аз не знам какво да правя.
Аз съм на 16 и от 1 година и половина съм с едно определено момче. Той е на 20, но мисля че се разбираме добре. Всичко беше горе-долу наред (може да се каже) допреди един месец. Обаче тогава изведнъж той повдигна въпроса за секса. Попита ме дали съм готова за това и аз, тъй като знаех, че той отдавна иска, му казах "да". Опитахме и всичко вървеше добре, докато не започнах да разбирам, че той има малко.. странни идеи. Мисля че нещата, които му харесват не са нормални и макар и да съм чела за така наречените "фетиши", не мисля че това, което той иска е нормално. И преди е искал от мен странни неща, но онзи ден направо ме стресна със своето желание. Бяхме сами в нас (нашите бяха навън за уикенда) и започнахме... нали знаете. И когато и двамата бяхме възбудени, той изведнъж от нищото ме попита дали бих имала против да направим нещо извратено. Аз се съгласих и го попитах какво има впредвид. А той каза, че отскоро винаги когато сме били заедно си ме представял как... малко ме е срам честно казано да го кажа, но ще пробва... как ял моите екскременти или аз неговите. Съжалявам за странното изказване, но просто трябваше... И ме помоли дали може аз да се изходя върху него или той върху мен... И аз скочих трясната и отклоних темата, облякох се и... Оттогава всичко стана малко неудобно и той си тръгна малко след това и не сме говорили оттогава.. Обаждал ми се е на телефона днес, обаче съм изпуснала обаждането, а и дори да вдигна не знам какво да кажа и дали няма да е... странно... И преди е искал подобни работи, веднъж поиска от мен да се изпишкам пред него, но то по-скоро беше като шега и не го обсъждахме... не знам какво да му кажа... Моля ви, помогнете ми... Грешно ли е, че се чувствам неудобно и неправилно от предложението му? Ох, не знам и аз...
Какво да е грешно. Приятелят ти е извратен.![]()
![]()
![]()
Режи го тоя бе!
![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
извратено,извратено,ама да си ядете лайната с извинениене знам намекни му,че и ти имаш някакви граници.
![]()
Обясни му, че не ти е приятно и не искаш да го правиш ..![]()
![]()
п.с. ако бях аз до сега да съм го резнала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ебати извратеното.Бягай от тоя...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
ужсс да го разкарваш тоя то извратен оkey ама чак пък толкова![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
друго освен пий разхлабителни не мога да кажа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баси гнусния тъпак..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ами дай му да си хапне като иска![]()
Егати отврата! Под извратени неща аз разбирам някой другги неща но все пак всеки си имма своето виждане!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Решила си си проблема с пътуването и тоалетната. Има няма кенеф, влизате в храстите отваря устата и проблемът е решен. К'во по-хубаво от екологията?![]()
Ами че да, кво извратено ще има? То се е видяло, че новата мода в кулинарията ще е за Коледа да се гощаваме със вкусна гозба от натуралните продукти: сополи, урина, фъшкии, плюмка, мръсотия изпод ноктите (повърнато- на вкус)Първоначално написано от xXgirl15xx
яла си му лайната?Първоначално написано от xXgirl15xx
![]()
Аз доколкото разбрах, той нейните.Първоначално написано от cookie_master
Тая тема ВОНИ.
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еее какви сте гадни начиии .. сега ме отказахте от бискФитките ми "Житен дар", които си папках съвсем невинно в този късен час ..Сърдита съм ..
![]()
ии няма да ви дам, а знам, че искате ..
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
[quote="Cellmate"]Първоначално написано от xXgirl15xx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както и лъзглавница
![]()
![]()
"Житен Дар" новото име на "Печени ла*на" ли е?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
btw Темата наистина вони![]()
Доста противни,гнусни ,смърдящи и извратени същества има на тая земя..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Аз ще ти кажа нещо различно.НЕ ГО ЗАРЯЗВАЙ!Ходите от сравнително дълго време,така като разбирам,те е чакал повече от 1 година...все пак може да се каже,че е мъж на 20години,тея са рядкост...Явно те обича до колкото разбирам ти също.На мен това което е пожелал също ми е противно но..."различни хора различни идеали".Обади му се излезте и поговорете съвсем нормално.Кажи му,че на теб това не ти харесва и не желаеш да го правиш,не му казвай,че е гнусно и т.н. защото може би ще се убиди..Няма смисъл година и половина на вятъра заради едно недоразумение.И все пак това е мое мнение.Каквото решиш за добре това направи.
Айде със здраве![]()
мм не .. новото име е "яж ми пръста по средата"Първоначално написано от amk933
![]()
Как ти звучи ???
![]()
Priceless .. <3